- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Забраняват алкохола O.O
ха.
мен това не ме грее особено.
Малко ще намалее разврата сред малолетните.
Аз така и така догодина правя 21.. то докато влезе в сила тоя закон...
Ти мълчи, олигофрен ! Трябва да направят 1 раздел "Боклуци" и там да си пишеш.Ми така де има кофа, що да няма и такъв раздел.Първоначално написано от InitialD
По темата (въпреки, че излизаме от нея) пиенето на бира по пейките е просто КЛАСИКА.Тъкмо се връщам от такова занимание![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Няма нищо лошо в пиенето на бира- който иска да си пие- аз в момента го правя макари не в градинка, а пред компа- Туборг Лемън![]()
Иначе за пиене по градинките- не съм пробвал, можеби наистина е готино, стига да не се прекалява с това пиене разбира се, понеже съм попадал доста често на разни пияни тийнове по пейките, които откровено дразнят с поведението си. Иначе да седнеш да пийнеш в нормални количества без да се напиваш- лошо не виждам![]()
т'ва да не е някаква повърня като онова недоразумение загорка голд (?май така се казваше?)
колкото и от време дълго да не пия често бира, такива драйфни ми премахват каквото и да е желание :о
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
мм, аз отдавна не съм в крак.
иначе като сме правили пейка парти най-често ариана двулитровки или всеки поотделно туборг или стела.
хайнекена също доста ми харесва.
славена примерно е гадна, както и болярката :п и загорка и каменица, последния път като съм ги пробвал. а това беше отдавна, тъй че.. ;д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Туборг с вкус на лимон- опитайте няма да съжалявате, не си правете грешни изводи без да сте го направили![]()
За мен най-добрата си остава Болярка и Каменица !!!
Аз бих добавил определено и Загорка(за българските говорим).
стела
Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
![]()
Ама иначе тру![]()
да разбирам ли, че си пил блъди мери с мензис щом знаеш как еПървоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
![]()
Чиста лимонада си е тва. И на мен не ми харесва.Първоначално написано от Raybeez
Иначе Туборга (обикновения) ми е сред любимите бири.
Първоначално написано от FockidyFockFock
![]()
Потекоха ми лигите!
супер си е радлера даже, малко слабичък им се е получил на tuborg, но пак си е добре
Прилича на фрапе...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Кристу е много изискан, пие бирата само с лимонче.![]()
Лед слагаш ли, бе, Криси?
Слагам ти лед в дупето да не те боли толкоз много като ти го порват твойте активни гей другарчетаПървоначално написано от FockidyFockFock
![]()
![]()
![]()
![]()
Криси, това пред мене няма да посмееш да го кажеш, така че няма нужда да ти ходя по гайдата, като заплашвам и т.н.
Ясно ми е, че си абсолютен социопат и дебил, ама пробвай да си мериш приказките, за да не изглеждаш толкова жалак.
Оо, ще ти го кажа и още как- гаранция. От педерчета като теб изобщо не ми пука. Някакъв смехурко, дето пробва да се прави на големия пичага по форумите. То затова и свестни и с акъла си момичета като Нина ти "вързаха", нали, щото си големия пич. Щото момичето те е видяло що за плужек сиПървоначално написано от FockidyFockFock
![]()
![]()
![]()
И не ми говори как аз съм ти се правел- ти ме коментираш от известно време с причина и без причина- ха спри се ти, не ми казвай аз да го правя. Така или иначе по принцип не обръщам никакво внимание на невзрачната ти "личносТ'![]()
А?! Хаха, краставото изрусено цигане Винкело се появи, кво праиш ма парцааалбиричка с лимонче и чекии на снимки, ехаа каква изискана събота вечер за ретардиралия славянин кристо, после кежуалите му виновни че е бавен! Леко с ледчето, на тия мазоли им се слага крем, не ледче Има ли бе?!Снимки на набор 94-5 има винаги за кристо да си набие една бейрутка!![]()
Няма да приемат това ,дори в страни като Белгия и Германия ,където хората живеят ,като роботи няма чак такъв режим (като исключим това за пълнолетието де),а все пак ние сме в България ,просто не виждам кой ще спазва тези простотии провокирани от нуждата от гласове за изборите.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Айде не се прави ретардче- Винкело, Версзерзодес, Крастата88, сега явно ФакДъСистем88, да не мислиш, че не си изцяло ясен. Кво да те бъркам, ти си ми изцяло ясен що за маймунка си![]()