.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ха.

мен това не ме грее особено.
    Малко ще намалее разврата сред малолетните.
    Аз така и така догодина правя 21.. то докато влезе в сила тоя закон...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от InitialD
    Като се сетя колко голям процент от престъпленията и най - вече шофирането в пияно състояние са в резултат от употребата на алкохол, бих се съгласил да има големи рестрикции относно употребата му!

Скандинавия не толерира алкохола както и арабският свят!
    Резултата е по - малко престъпления! ФАКТ!!!!

Писнало ми е некой пиян да ми се дърви сека вечер...
    Ти мълчи, олигофрен ! Трябва да направят 1 раздел "Боклуци" и там да си пишеш.Ми така де има кофа, що да няма и такъв раздел.
    По темата (въпреки, че излизаме от нея) пиенето на бира по пейките е просто КЛАСИКА.Тъкмо се връщам от такова занимание
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Няма нищо лошо в пиенето на бира- който иска да си пие- аз в момента го правя макари не в градинка, а пред компа- Туборг Лемън

Иначе за пиене по градинките- не съм пробвал, можеби наистина е готино, стига да не се прекалява с това пиене разбира се, понеже съм попадал доста често на разни пияни тийнове по пейките, които откровено дразнят с поведението си. Иначе да седнеш да пийнеш в нормални количества без да се напиваш- лошо не виждам

Бира с льимон?

т'ва да не е някаква повърня като онова недоразумение загорка голд (?май така се казваше?)

колкото и от време дълго да не пия често бира, такива драйфни ми премахват каквото и да е желание :о
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

мм, аз отдавна не съм в крак.

иначе като сме правили пейка парти най-често ариана двулитровки или всеки поотделно туборг или стела.

хайнекена също доста ми харесва.

славена примерно е гадна, както и болярката :п и загорка и каменица, последния път като съм ги пробвал. а това беше отдавна, тъй че.. ;д
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Туборг с вкус на лимон- опитайте няма да съжалявате, не си правете грешни изводи без да сте го направили

Град
    За мен най-добрата си остава Болярка и Каменица !!!
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Аз бих добавил определено и Загорка(за българските говорим).

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    стела
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Жива бира!

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    тея се чудят кви абсурдни закони да вкарат.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Туборг с лимон е като блъди мери с мензис...

Ама иначе тру

Бирата е бира и ако някой педал ми сложи лимон, ще му завра халбата в гъза...
    да разбирам ли, че си пил блъди мери с мензис щом знаеш как е

Бирата е бира и ако някой педал ми сложи лимон, ще му завра халбата в гъза...
    Чиста лимонада си е тва. И на мен не ми харесва.
    Иначе Туборга (обикновения) ми е сред любимите бири.

Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    Жива бира!
    Потекоха ми лигите!

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    супер си е радлера даже, малко слабичък им се е получил на tuborg, но пак си е добре

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Guinness Draught наливен - възможно най-добрата бира,която съществува

Прилича на фрапе...

^о, божеееееее
    we give it all.

Кристу е много изискан, пие бирата само с лимонче.
    Лед слагаш ли, бе, Криси?

Кристу е много изискан, пие бирата само с лимонче.
    Лед слагаш ли, бе, Криси?
    Слагам ти лед в дупето да не те боли толкоз много като ти го порват твойте активни гей другарчета

Криси, това пред мене няма да посмееш да го кажеш, така че няма нужда да ти ходя по гайдата, като заплашвам и т.н.
    Ясно ми е, че си абсолютен социопат и дебил, ама пробвай да си мериш приказките, за да не изглеждаш толкова жалак.

Криси, това пред мене няма да посмееш да го кажеш, така че няма нужда да ти ходя по гайдата, като заплашвам и т.н.
    Ясно ми е, че си абсолютен социопат и дебил, ама пробвай да си мериш приказките, за да не изглеждаш толкова жалак.
    Оо, ще ти го кажа и още как- гаранция. От педерчета като теб изобщо не ми пука. Някакъв смехурко, дето пробва да се прави на големия пичага по форумите. То затова и свестни и с акъла си момичета като Нина ти "вързаха", нали, щото си големия пич. Щото момичето те е видяло що за плужек си
    И не ми говори как аз съм ти се правел- ти ме коментираш от известно време с причина и без причина- ха спри се ти, не ми казвай аз да го правя. Така или иначе по принцип не обръщам никакво внимание на невзрачната ти "личносТ'
    биричка с лимонче и чекии на снимки, ехаа каква изискана събота вечер за ретардиралия славянин кристо, после кежуалите му виновни че е бавен! Леко с ледчето, на тия мазоли им се слага крем, не ледче Има ли бе?!Снимки на набор 94-5 има винаги за кристо да си набие една бейрутка!
    А?! Хаха, краставото изрусено цигане Винкело се появи, кво праиш ма парцааал

Град
    Някъде по широкия свят...
    Няма да приемат това ,дори в страни като Белгия и Германия ,където хората живеят ,като роботи няма чак такъв режим (като исключим това за пълнолетието де),а все пак ние сме в България ,просто не виждам кой ще спазва тези простотии провокирани от нуждата от гласове за изборите.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Айде не се прави ретардче- Винкело, Версзерзодес, Крастата88, сега явно ФакДъСистем88, да не мислиш, че не си изцяло ясен. Кво да те бъркам, ти си ми изцяло ясен що за маймунка си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си