.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    Мега фен Аватара на babity
    Що не смените името на темата? Алкохола отдавна е на заден план. Кристо пише мемоари докато останалите се мъчат да бъдат оригинални и разказват вицове...

докато вие се размотавате с някакви момичета чисто приятелски,единствено мечтаейки си за нещо по-хард с тях,те спят с нас Cool

п.с. ченгели - докато се опитвате да ни спрете всяка събота , съседите посещават жените ви
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Даам, само по форумите седя, изобщо с никой не се срещам... Затова вчера цял ден бях с една мацка и обиколихме половин Пловдив- разходка, кафета, по магазините, в градската градина- днеска пак така
    Излизал си със снимка?!?

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Еми аз съм съгласен с него за вкарването на тая-оная в леглото и сериозните връзки.

Другото са си ваши работи :п

ти си съгласен,защото си същия - ставаш си единствено приятелКА с момичетата,но нищо повече...

ей,не се научихте дееба. ама то по-добре за нас така,докато вие се размотавате с някакви момичета чисто приятелски,единствено мечтаейки си за нещо по-хард с тях,те спят с нас
    човек, имам си сериозна приятелка от година и нещо, моногамен съм и си държа на връзката.

като не ми знаеш личния живот не го обсъждай, най-малкото защото и аз не искам да го

различни принципи, това е.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    стига глупости...

Кристо, понякога се изразяваш по начин, който само може да предизвика ебавки... но все пак е похвално, че има хора, които смятат, че за да правят секс е нужна и любов.

Тъпото е, че сприятелиш ли се с момиче- трудно ще скочиш на другата стълба...

нека се върнем на алкохола...
    Ами ебавайте се- няма проблем, мен не ми пука, аз съм си добре

А иначе се изразявам както ми идва отвътре, тоест откровен съм и това е. Какво сега- да хвана да лъжа и да се правя на някакъв слаляч и ебач- не съм и не ми трябва да съм такъв, не това е целта ми- целта ми е сериозни връзки- тийнейджърския ми период по отношение на тези неща мина. Преди 6-7 години и аз разсъждавах както вас, но разбрах, че това не ми носи достатъчно удоволствие ако няма нещо по-сериозно, по-сериозни чувства. Затова се и отказах да действам по този начин след като не ме правеше щастлив.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Аз не мога да разбера защо кежуалите все използват супер умалителни имена.

Пример:
    Инишълче , Криси ?!

Да не би да ви е застигнала пенделщината момичета!?

П.П. За к'во беше темата?!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Фен
    Град
    Варна
    кво ме такоа за законите и без тва никой не ги спазва...

Голям фен
    Малее тузарите са на изчезване.

Цитирай Първоначално написано от bellzee
    А така- щом другите не спазват законите- не ги спазвай и ти. После се оплаквай, че живеем зле... Това е мисленето на мнозинството българи, затова сме и в това окаяно състояние. Щото всеки си вика ее, то с един човек повече или по-малко, който да спазва или да не спазва законите нищо не се променя. Обаче то на 100 човека 90 поне мислят така- сещаш ли се?

Цитирай Първоначално написано от bellzee
    А така- щом другите не спазват законите- не ги спазвай и ти. После се оплаквай, че живеем зле... Това е мисленето на мнозинството българи, затова сме и в това окаяно състояние. Щото всеки си вика ее, то с един човек повече или по-малко, който да спазва или да не спазва законите нищо не се променя. Обаче то на 100 човека 90 поне мислят така- сещаш ли се?
    Не съм чел цялата тема, но предполагам, че малко хора са написали смислен коментар като теб, за което браво! Имам чуството, че повечето "тийн" тука, а и като цяло в България, са банда малоумници с родители, които са по-зле от тях. Никой ли не се интересува от децата си не мога да разбера? И за сведение на някой умници, които мислят да ходят в чужбина ви съветвам да отидете в САЩ, Англия или друга страна със строги закони, така че като си поръчате една бира да ви спукат от бой. Пропаднали безмозъчни пиендета, интересува ме дали се гордеете, че сте започнали да пиете на 12 години? Радвайте се сега, защото докато станете на 35 като изпиете една бира и ще припадате под масата заради разядения ви черен дроб. Не мога да разбера защо е толкова готино да се гордееш с един порок? Първо повечето подрастващи са абсолютни мухльовци и нямат 5 стники в джоба, но съм убеден, че е много яко да се наливаш с водка от 5лв/литър , която има повече алкохол вътре отколкото в чистия спирт. Ако ще пиете и ще се правите на мъжкари поне се наслаждавайте на питието и го правете с вкус, а не като казаци да цапате 5 чаши на екс и после целия ден да го прекарате на земята. Накарайте държавата да се гордее с вас, а не да се обиждате когато ви наричат селяни и простаци, защото вие сте точно такива примитивни създания.

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    а защо не пробваш да прочетеш темата преди да даваш компетентно мнение?
    Защото не ми се четат 10 страници с тъпизми. Първата и последна страница достатъчно красноречиво показват какво е всеобщото настроение.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    catoen пикая ти на сайта!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ^ лека вечер

Не можете да преглътнете, че catoen каза много истини в коментара си, нали

Нима не е прав, че не е нормално 15-16 годишни говнарчета да се напиват като кирки и то по дискотеки, барове, кръчми? Такава ли младеж искате да имаме и с такава ли младеж виждате "по-доброто" бъдеще на България?

Иначе както съм писал много пъти не съм против пиенето по принцип, но в умерени количества и когато си пълнолетен. Няма нищо лошо да седнеш и да пийнеш умерено и за настроение, но мнозинството тийнове пият точно с цел да се нафиркат.

И catoen е напълно прав, че основната вина обаче е у родителите- не може да си оставиш детето по барове когато не е пълнолетно и въобще да не знаеш с кой и къде ходи, какво прави. Сега очаквам поредната кежуъл "лекция" за "истинския" и "реалния" живот и колко съм изостанал и с едва ли не средновековно мислене заради това мнение

Нима не е прав, че не е нормално 15-16 годишни говнарчета да се напиват като кирки и то по дискотеки, барове, кръчми? Такава ли младеж искате да имаме и с такава ли младеж виждате "по-доброто" бъдеще на България?
    Значи заради 15-16 годишните да го отнасяме и ние пълнолетните, така ли??? На входа на всеки бар, в който съм влизал пише "Не сервираме алкохол на лица под 18 годишна възраст" или нещо от тоя род...в магазините за алкохол, супермаркети, хипермаркети, мегамаркети ако щеш и гигамаркети е същото...

Кристо, ако въпросният CATOEN не беше написал "Не съм чел цялата тема, но предполагам, че малко хора са написали смислен коментар като теб, за което браво!", дори нямаше да обърнеш внимание на поста му.

Аз мисля че всички сме на мнение че алкохол на непълнолетни НЕ ТРЯБВА да се предлага, на 12-3 от 1/2 бира се напивах сега вече от 2 бири
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE

Значи заради 15-16 годишните да го отнасяме и ние пълнолетните, така ли??? На входа на всеки бар, в който съм влизал пише "Не сервираме алкохол на лица под 18 годишна възраст" или нещо от тоя род...в магазините за алкохол, супермаркети, хипермаркети, мегамаркети ако щеш и гигамаркети е същото...
    Как ще го отнасяш ако си пълнолетен?! Никой не може да ти забрани да си закупуваш и да употребяваш алкохол след като си навършил 18.
    крисИто,ние НЕ сме на 16,хоумлес. а това че си а-социал вече нема кво да ти го казваме,ти си го знаеш Laughing
    Да видим какво означава "асоциал" според вижданията на кежуълите... Човек, който спазва законите и държи на традиционни консервативни ценности... Браво Кънте, иначе на думи се пишеш нацист, а нацизма означава краен консерватизъм, желязна законност за всички и всичко. А ти живееш като типичен анархист или неолиберал. Нали знаеш какво е било отношението на твоите любимци от Третия райх към алкохола и тютюнопушенето? Ако не да ти напомня, че строга са санкционирани(в интерес на истината така както трябва да си бъде независимо дали симпатизирам или не на нацизма, а аз не му симпатизирам като цяло).
    Аз мисля че всички сме на мнение че алкохол на непълнолетни НЕ ТРЯБВА да се предлага, на 12-3 от 1/2 бира се напивах funfunfun сега вече от 2 бири Smile
    Абсолютно- затова и става дума, а не дали сме за или против алкохола, защото алкохола не може да се забрани, а ако се забрани ще се употребява в много по-големи количества скришно.

Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE

Как ще го отнасяш ако си пълнолетен?! Никой не може да ти забрани да си закупуваш и да употребяваш алкохол след като си навършил 18.
    Защото..."Продажбата на алкохол на малолетни и непълнолетни не само да бъде забранена, но и да се въведе възрастова граница. Концентрати, вино и дори бира да се продава само на хора над 21-годишна възраст."

Ей какво лошо има да си консервативен ?
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    кристо,бъркаш понятията ми се струва...

ти си а-социал не защото спазваш законите,а щото не се вписваш в действителността,в реалността на 21-ви век. аз също обичам законноста,освен това съм доста консервативен,може би повече от теб.

твоя проблем е,че ти си мислиш,че за да си готин човек трябва да не спазваш законите. и понеже ти не си готин човек си го обясняваш с това,че си честен и спазваш правилата. а това няма нищо общо с две думи - ретард си (изостанал,невписващ се в действителността,а не спазващ законите)
    Да- ти си особено "консервативен", затова с две ръце приемаш и лансиращ всички идеи на либерално-глобалистката система като например за легализиране на наркотиците и проституцията. Защо като си консервативен си против закона, който беше предложен наскоро относно полицията- да следва наказание затвор от 3 до 5 години доколкото помня ако удариш полицай? Нали искаш силна държава, искаш ред и законност, а ти самият ги нарушаваш с държанието си по стадионите и извън тях. Не може да ми викаш "ушев на кале" и да се биеш с тях и да искаш силна държава. Как хем ще си за реда, хем ще си против тези, които по презумция са негови основни крепители? И не ми излизай с оправдание, че системата била такава и те принуждавала, защото всеки може да каже така, а и каквато и система да има в България и по света вие кежуълите винаги ще сте недоволни и някой ще ви е крив за нещо щото вие искате да живеете по-специално. Да има закони, които обаче да важат за другите- както ги наричате "стадото", а вие "умниците" да не бъдете санкционирани, щото сте "готините пичове".
    И да- 100% истински социалните хора са тези, които са адекватни към закона и реда в една държава и ги спазват. Несоциални сте вие закононарушителите.

И толкова се заплете в безсмислените си обяснения, че и ти сам не разбра какво искаш да кажеш
    твоя проблем е,че ти си мислиш,че за да си готин човек трябва да не спазваш законите. и понеже ти не си готин човек си го обясняваш с това,че си честен и спазваш правилата. а това няма нищо общо
    Кога съм казал, че за да си готин човек трябва да НЕ спазваш законите- айде посочи ми?

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Това е пълен абсурд, пхах - няма да стане. Чудят се вече какви глупости да измислят
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си