Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock

Криси, това пред мене няма да посмееш да го кажеш, така че няма нужда да ти ходя по гайдата, като заплашвам и т.н.
Ясно ми е, че си абсолютен социопат и дебил, ама пробвай да си мериш приказките, за да не изглеждаш толкова жалак.
Оо, ще ти го кажа и още как- гаранция. От педерчета като теб изобщо не ми пука. Някакъв смехурко, дето пробва да се прави на големия пичага по форумите. То затова и свестни и с акъла си момичета като Нина ти "вързаха", нали, щото си големия пич. Щото момичето те е видяло що за плужек си
И не ми говори как аз съм ти се правел- ти ме коментираш от известно време с причина и без причина- ха спри се ти, не ми казвай аз да го правя. Така или иначе по принцип не обръщам никакво внимание на невзрачната ти "личносТ'
биричка с лимонче и чекии на снимки, ехаа каква изискана събота вечер за ретардиралия славянин кристо, после кежуалите му виновни че е бавен! Леко с ледчето, на тия мазоли им се слага крем, не ледче Има ли бе?!Снимки на набор 94-5 има винаги за кристо да си набие една бейрутка!
А?! Хаха, краставото изрусено цигане Винкело се появи, кво праиш ма парцааал