- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем Veet за обескосмяване ?
някой знае ли дали крема веет за обезкосмяване на крака дава ефект ? някои да го е ползвал? дайте съвет че искам да си обезкосмя краката плс ...
аз съм ползвала един който е с помпичка за чувствителна кожа и съм доволна. поне на моите крака имаше ефектобаче мирише много гадно
![]()
![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Аз не съм го ползвала, но сестра ми е - няма ефект! Най - добре е с епилатор, а ако не с епилатор, то по добре със бръсначка.. Искам да кажа, че крема не действа, няма смисъл да даваш толкова пари, като с бръскачка става и по бързо и по добре и т.н.. Но пак казвам, най - добре с епилатор.
зависи... на мен как ми действа? но наистина най-добре с епилатор. с бръсначка космите стават ужасни като поникнат
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Моя е същия за чувствителна кожа и ми действаНо найстина най-добре с епилатор.След време косъмчетата уредяват и стават по тънки.
![]()
При мен има ефект, но не мирише много хубаво.
Stay up all night with the stars *
ми
1. мирише гадно
2. държи около 2-3 дни
затова ползвай кола маска или епилатор,бръсненето и депилатоарите не са работа..
Bqh si vzela pod formata na sprei palen boklukza ni6to ne stava vse edno se brysne6 sled 3 dni pak mi nabodaha kosmi samo deto dadoh 14-15 lv.Po dobre si vze mi lenti4ki po-golqm efekt imat
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
При мен действаше, а сега съм с депилаторен крем ЕЛЕА и съм още по-доволна и е около 2.50 лв![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!