.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Крем Veet за обескосмяване ?

някой знае ли дали крема веет за обезкосмяване на крака дава ефект ? някои да го е ползвал? дайте съвет че искам да си обезкосмя краката плс ...

аз съм ползвала един който е с помпичка за чувствителна кожа и съм доволна. поне на моите крака имаше ефект обаче мирише много гадно
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Аз не съм го ползвала, но сестра ми е - няма ефект! Най - добре е с епилатор, а ако не с епилатор, то по добре със бръсначка.. Искам да кажа, че крема не действа, няма смисъл да даваш толкова пари, като с бръскачка става и по бързо и по добре и т.н.. Но пак казвам, най - добре с епилатор.

зависи... на мен как ми действа? но наистина най-добре с епилатор. с бръсначка космите стават ужасни като поникнат
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Моя е същия за чувствителна кожа и ми действа Но найстина най-добре с епилатор.След време косъмчетата уредяват и стават по тънки.

При мен има ефект, но не мирише много хубаво.
    Stay up all night with the stars *

Град
    Wonderland
    ми
    1. мирише гадно
    2. държи около 2-3 дни

затова ползвай кола маска или епилатор,бръсненето и депилатоарите не са работа..

Голям фен
    Bqh si vzela pod formata na sprei palen bokluk za ni6to ne stava vse edno se brysne6 sled 3 dni pak mi nabodaha kosmi samo deto dadoh 14-15 lv.Po dobre si vze mi lenti4ki po-golqm efekt imat
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    Казанлък
    При мен действаше, а сега съм с депилаторен крем ЕЛЕА и съм още по-доволна и е около 2.50 лв
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си