.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Има ли нужда от Ескапел?

добре значи 1 от най-добрите ми приятелки снощи е спала с Приятеля си.
    1-во му е направила френска и той е свършил,почистил се е после тя пак му е почнала френска и след 2-рата френска са пробвали няколко вкарвания без презерватив!
    Въпросът ми е има ли шанс нещо да е попаднало в нея и сега да трябва да пие ескапеле?

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

щом се е почистил добре няма нужда от претеснение... и Ескапеле не е витамин Ц не трябва да се пие за щяло и нещяло

ем..добре добре до колкото разбрах само се е избърсал тя го е почистила по добре с уста но дали е достъчно....?

има риск
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Ебааати малоумното общество.
    Не всички де,но като погледна тояэи раэдел във форума и ми става лошо.Жал ми е.Като не энаете какво правите,не го правете или го правете като преди това се постараете да се попредпаэите.Има толкова начини,мамка му!Преэервативи,противоэач атъчни - малко ли е?Сложно ли е?Не.Тогава не си правете експерименти бе!Правиме си кефа и после отиваме във форума да мрънкаме и да покаэваме колко сме беэотговорни.Опасност винаги има.Никой не може със сигурност да ти каже "Да,тя е бременна" или "Не,не е."...мисля си,че надали е станал гаф,но винаги има шанс.Просто почнете да се паэите,а не да "ПРОБВАТЕ НЯКОЛКО ВКАРВАНИЯ БЕ3 ПРЕ3ЕРВАТИВ"..
    На колко е приятелката ти btw?
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    in your sweet dreams
    sled 9 meseca 6te se razbere hqhqhqhhhh
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

awe gledai si tvoita putka i stiga si sa zanimavala s drugi
    4e moje tvoita putka sa prokasa

хех хех не съм човек които ще си остави приятелите еми на 14 е мисля че е напълно нормално...

хех хех не съм човек които ще си остави приятелите еми на 14 е мисля че е напълно нормално...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Как ще е нормално,бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! На 14 представи си да забременее!А то е достатъчно тъпо като чуеш-на 14 прави секс.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Как ще е нормално,бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! На 14 представи си да забременее!А то е достатъчно тъпо като чуеш-на 14 прави секс.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    по дорбе да пие Ескапеле (казва се ЕСКАПЕЛЕ а НЕ Ескапел) след като е свършил и го е вкарвал без презерватив

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Joffynka
    Въй,я по-добре ограничавай мисленето,че нещо не ти върви.
    Приятелката ти е поредната малка беэмоэъчна курва,която бас ловя,че и кеф не иэпитва.Ама да се мушка там нещо колкото да достави кеф на пича и да му се иэвидгне в очите.
    Къв секс бе?Тя сигурно още няма косми по РО3ИЧКАААААТАА си.Органиэмът и е нодораэвит эа такива екстри,ама то не става само с шибане.И акъл трябва.
    [size=7][b][u]fosse cos

хах...мне много тъпо се получава да съдиш някого без да го познаваш,а и дори да е така...тии колко дественици познаваш които са на 15 примерно?(изключвам онези дебели пъпчасали зубрачки с3-те см храна по жълтите зъби,криви очила и 3 метрови задници) извинявам се за грешката при писането просто не съм го дописала...(Ескапеле)
    А м/у се обърнах към вас понеже знам че тук все такива с опит пишат да ми кажат възможно ли е да нямаш повече деца след приемането на тази таблетка,защото приятелкаат ми дойде разревана след тези думи...а на нея трябва да и дойде към 4-5 ? е че не може да приеме Ескапеле до 4-ти 5-ти защото няма да има деиствие и трябва да реши сега!

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    по дорбе да пие Ескапеле (казва се ЕСКАПЕЛЕ а НЕ Ескапел) след като е свършил и го е вкарвал без презерватив
    Тия лайна си ги пий ти ма .... меши ги със тревицата и хероина ....
    Нищо и няма на малката лайнарка ... Ама изпшушвам ей ...

хмммм Общо взето откривам че момчетат си мислят че нямапроблем а момичетата че има.

Мега фен
    Град
    София
    хмммм Общо взето откривам че момчетат си мислят че нямапроблем а момичетата че има.
    оФца
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    оФца
    И аз мисля, че няма, а определено не съм момче
    Come out, come out wherever you are...

Щото сме по отговорни и мислим за шибаното здраве !!!!Говоря от името на тези които са над 17-18 останалите чики няма кво да се намесват

Хм........така ще гледам да съм възможно най малко заядлива.
    Ало скъпи какъв ти е проблема?Какво нещо против всичките ми мнения ли имаш?Или да не излезе че се познаваме...Presley не мислиш ли че си малко "интересен" с тази проява на "помощ" Момиче съм и съм тактична но ти пък си доста невъзпитано момче...Хм..като ти се е дозаяждали чаак пък толкова много че да се заяждаш във форум с хора които не познаваш...значи си в тежка фаза.Какво искаш да кажеп,че вече няма навънс който да се заяждаш или те е срах че като е на живо може да се стигне до бой...незнам кво ми се дървиш тука от няколко часа насам ама на е тва начина.

надявам се да не съм те засегнала твърде много ,но това ще си проличи от следващите ти думи ,които ще се доста ужасни като съдя как говореше до сега и се вижда що за човек си Лека вечер

Мила тва е добрата ми страна .... радвай се че ни ви псувам всички под азбучен ред ! МИР! не съм в настроение за семейни скандали тази вечер!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    хах...мне много тъпо се получава да съдиш някого без да го познаваш,а и дори да е така...тии колко дественици познаваш които са на 15 примерно?(изключвам онези дебели пъпчасали зубрачки с3-те см храна по жълтите зъби,криви очила и 3 метрови задници) извинявам се за грешката при писането просто не съм го дописала...(Ескапеле)
    Ми,да познавам девствени на 15 и не са такива.Големи сте келеши с тая твоита приятелка...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен
    Град
    София
    Ало скъпи какъв ти е проблема?Какво нещо против всичките ми мнения ли имаш?Или да не излезе че се познаваме...Presley не мислиш ли че си малко "интересен" с тази проява на "помощ" Момиче съм и съм тактична но ти пък си доста невъзпитано момче...Хм..като ти се е дозаяждали чаак пък толкова много че да се заяждаш във форум с хора които не познаваш...значи си в тежка фаза.Какво искаш да кажеп,че вече няма навънс който да се заяждаш или те е срах че като е на живо може да се стигне до бой...незнам кво ми се дървиш тука от няколко часа насам ама на е тва начина.

надявам се да не съм те засегнала твърде много ,но това ще си проличи от следващите ти думи ,които ще се доста ужасни като съдя как говореше до сега и се вижда що за човек си Лека вечер
    Не ти дочетох написаното и до половината,эащото са някакви общи прикаэки,които ми беще ясно,че ще иэприкаэваш.Но информативно - момиче съм.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley

Не ти дочетох написаното и до половината,эащото са някакви общи прикаэки,които ми беще ясно,че ще иэприкаэваш.Но информативно - момиче съм.

СЕРИОЗНО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си