- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си предизвикам цикъла?
Някой знае ли с какво мога да си предизвикам цикъла и освен това начин, за да ми е по-кратко, защото ми е по 7 дни.
Или пък начин да го забавя седмица-две?
Важно е.
ако желаеш има начин да го забавиш и с 9 месецаПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
само тва е отърваванетоПървоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
^![]()
Доколкото знам има такива хапчета в аптеката.Преди във форума се пишеха теми,че можеш да си предизвикаш цикъла с чай от обелките на лук и с много витамин С-та,но НЕ го прави,че ще си докараш някоя беля.Не виждам какво толкова може да ти спешно.Като ти дойде,слагаш един тампон и това е.
И аз го знам това за витаин С, една съученичка си го забави с 4-5 дена така, но изпи цял блистер...........
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Az znam pone pri men deistva moje sama da si nastroi6 data plus minus 1-2 dni,no stava s hap4eta
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Аз от днес почнах да пия едни хапчета, за да го забавя с 4 дни. Дано да помогнат, че закъснях с приема им.
E има си раздел здравни.... аз затова не влизам там защото ми става гнусно вие сега и тука взехте да пускате теми за тва :С
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Те в аптеката сега с новите закони течен аналгин няма да ти дадат без рецепта, пък какво остава за такива хапчетаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
цикъла кво общо има с КОЗМЕТИКА И ДИЕТИ?!?
витамни ц или да отиде да попита в аптеките има такива хапчета който ти го забавят
Виж в здравни проблеми, темата я има вече. Използвай търсачката![]()