.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    Цитирай Първоначално написано от nan4onanka
    Според мен трябва да го оставиш.Ще ти кажа и защо.Това е болест,доста тежка, и при положение,че е бил цели два месеца с ТЕБ,и не ти е казал,рискувал е да те зарази...е,това е достатъчен аргумент просто.Обичаш го,да,но здравето ти е по-важно от всичко.И не ме питайте дали съм изпитвала истинска любов бла бла и така нататък.Според мен,във връзката им има огромен риск,той не я е предупредил,тя,както виждам се чуди...така че....остави го.Това е моето мнение
    Ами не мисля, че толкова лесно се решават нещата... вярно ситуацията е сложна, но може би трябва да са по-внимателни когато общуват и т.н.
    Най-вероятно е скрил, защото я е харесвал много и не е искала да се отдръпне, което си е леко подло, но пък не е непростимо... В крайна сметка по-добре късно отколкото никога
    Късно,а ако е прекалено късно след 2 месеца?Тогава?Той и е казал,че е болен и тя все пак е останала с него,ами представи си би искала да го остави,а вече е късно?Обърква и целия живот.Според мен,момчето е постъпило крайно егоистично като е скрило болестта си,не казвам,че като са се запознавали е трябвлао да каже:"Приятно ми е,еди кой си,аз съм болен от хепатит!"но като е разбрал накъде отиват нещата веднага е трябвало да каже.Егати хората и постъпките им барабар с тях

бих останала като много добър приятел, но ще приключа физическия контакт с него...

Хепатит Б се лекува, дори е най-добре приятелят ти да го направи в най-скоро време, тази форма на болестта, особено ако не е особено развита (например да я е носил в себе си 10 години) в момента не е смъртоносна изобщо, лечението има голям успех. На теб ти препоръчвам да не правите секс без презерватив, внимавай да не се заразиш и ти! Направи си тест и това е задължително, ако сте се целували, практикували някаква форма на физическа интимност.
    Пича да бяга да се лекува, ще стои 2-3 седмици в болница на диета без сол и мазни храни, известно време може да е на системи и това е.
    Тази болест повтарям, че е лечима, но ТРЯБВА да се лекува!
    It's that simple.

Ооо, сега видях това:
    Не не .. че има възможност, има .. но той пие някакви хапчета по три пъти на ден .. Хепатита го има от малък , във болницата която се е родил е имало този вирус и той го е прихванал .. това му остава за цял живот и няма начин да се премахне ..
    В такъв случай мнението ми малко се обезсмисля, тъй като ако това е вярно значи, че е само вирусоносител(май). Успех мила и разучи какво трябва ти да правиш и да не се заразиш.

гадно е , не го оставяй сам, но му кажи, че ще прекратите любовните си отношения и му бъди приятелка, подкрепяй го
    Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си