- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Слуша ли още някой Антибиотика?
Просто ми стана интересно за тва питам![]()
Бахти тъпия подпис имам
ми помна че преди ги слушах..
ама бях твърде мъничка за да разбирам какво точно слушам![]()
![]()
имаше нещо ''ще се превърна...бла..бла..в паяк..във куршум..и пак ще вляза в твоя дом и във твоя ум''
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
харесват ми 1-2 техни песни, случва се да ги слушам от време на време
и аз така...Първоначално написано от plmn
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Имаше някакво сд към кит кат чънки мисля че... Това беше далечната 2007.. Оттогава не съм ги слушал... Те правили ли са въобще някакви нови песни?
+1Първоначално написано от RottenFlesh
![]()
![]()
ам не и никога не съм ги слушала . има сао ена песен дет ме радва![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ам не и никога не съм ги слушала . има сао ена песен дет ме радва![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Като бях малка си купих един техен албум и може да се каже,че има още песни,които ми харесват и които бих си пуснала (:
в момента си спомням един техен дует с Мишо шамара - ..''аз искам да бъда с теб, ти искаш да бъдеш с мен, но момиче като мен не може да бъде с момче като теб" и т.н. Беше много готинка тази, ест има и други де, като малка много ги харесвах, макар че не съм разбирала кой знае колко. Може би до 4 клас някъде ги пеех песните имС една приятелка много се вживявахме особено на тази дуетната с Мишо шамара
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
че те още ли пеят?
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Имат две песни, които стават. =] "Не искам, не мога" е готина и има "рок" звучене.
http://vbox7.com/play:db0efc49
Навремето си бяха класика.Сещам се как чаках до радиото да пуснат "Времето Вътре В Мен", че да цъкна копчето да си я запиша на касетка![]()
Даже онзи ден си дръпнах 2 техни песни![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
от многоо отдавна не съм ги слушала
иначе стават![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Имат някой добри попадения,но като цяло не са кой знае какво.Миналото лято се бях зарибила по песента ''Има как''
Първоначално написано от Adwokat
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
пускам от време на време някоя тяхна песен