.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Обезболяваща приставка ?

здравейте всички
    въпросчето ми е свързано с "обезболяващите приставки" на епилаторите ... тъй като утре излизам да си купувам нов и ми се иска да съм предварително подготвена, бихте ли могли да ми кажете какво представляват, имат ли ефект и евентуално да ми препоръчате епилатор, от който сте доволни и имащ такава приставка..
    благодаря предварително

Град
    somewhere over the rainbow...
    Еми зависи за кои приставки защото има 2 вида изстудяващите или за масажиращите кажи за кои да ти разясним

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    аз нямам такава приставка, но една моя приятелка има и ми е казвала, че не върши никаква работа, трябва да минеш мястото няколко пъти докато се обезкосми както трябва

Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    Еми зависи за кои приставки защото има 2 вида изстудяващите или за масажиращите кажи за кои да ти разясним
    нямам никаква представа ...
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019825
    тук например пише че този има такава приставка, ама снимка или описание какво представлява не виждам...
    а това, че трябва да минавам по няколко пъти не ми пречи, стига да не боли много... че искам да сменям бръсненето като вариант за триъгълника ... а адски много ме боли с епилатора, за кола маска не съм се решила още..

Аз имам такъв: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019826. Скъпичък е, но за мен има разлика.

Град
    Казанлък
    ^ този ми изглежда доста надежден! А да те попитам има ли разлика с тази 'обезболяваща приставка' иии 'охлаждащата' ?
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Ми една приятелка си беше взела с някви приставки и каза,че не е особено доволна.Но то си зависи и от марката и качеството на самия епилатор предполагам

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Стария ми беше филипс.. и нямаше масажираща приставка която да приглушава болката..
    носия ми е браун има такава преставка и да ти кажа ли имам чуството даже че с тая приставка боли повече

Аз също имам този, който показа curious .. определено има разлика когато е сложена изстудяващата приставка и без нея! .. Скъп е но си струва ;]

Град
    гр. Пловдив
    Аз имам на Philips ,и той има обезболяваща представка-масажор,обаче не ми помага изобщо с нея или без нея все едно и също

Мега фен Аватара на teenems
    моят е на Ровента и има такава приставка ама не я ползвам няква за начинаещи ли ква била . без нея ми е по-лесно па и то боли само първия път после се свиква
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038857 ..такъв е моя и съм много доволна

Абе тия обезболяващи приставки не вършат никаква работа.Аз не съм ги ползвала,обаче няколко човека са ми казвали вече,че са чули... купили са си.. и нищоо!

А кво ще рече приставка за начинаещи?

Тези приставки само пречат да си свършиш работата като хората!!! Те просто пречат всички косъмчета да се махнат...

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    А кво ще рече приставка за начинаещи?

-еми би трябвало ,ако никога не си се епилирал ,ама никва раота само затруднява

Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Тези приставки само пречат да си свършиш работата като хората!!! Те просто пречат всички косъмчета да се махнат...
    +1
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си