- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ползвате ли презерватив?
ето 1 тап вапрос които ште се преварне в голема топордиа
поэвате ли преэарвативи ? да не стане бетствие като в китаи да нема праэна улица
т.7
krem4et0
ползвам
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Винаги !
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Почти понякога. Малки сме и ще хванем венерически болести, но толкова много се обичаме, че сме безсмъртни.:P
Първоначално написано от aaasdfghjklll
почти понякогаПървоначално написано от izvunzemen
тва ме изкефи на мах
уоу безсмъртни...ще видим товаПървоначално написано от izvunzemen
![]()
тва с китай ме уби. .
*ПРЕЗЕРВАТИВА* Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!!!! NO KONDOM..NO SEX...
Първоначално написано от summer_mo0n
Ползвах първите 3-4 пъти с първия ми сексуален партньор,но това е нещо много гадно и спряхмеОт тогава не съм използвала поради простата причина,че съм знаела на какво ниво са били партньорите ми и съм била сигурна в тях
За напред може и да ми се наложи да ползвам,но направо не ми се мисли,колко ще ми е неприятно
![]()
и аз тка мисля закфо триаа се гълташ с някви хапчета,които ти вредят на здравето,а не ползваш просто кондом! бтв при мен има един малък пробллем и нз точно дали това е темта (вс пак съм нооб),та искам да попитам може ли някой да ми каже има ли вероятност да забременея при положение че всеки път с приятелят ми ползвахме предпазни средства ,но ми закаснява вече 6 дни и кфато съм филмарка се оплаших.По скоро колко е голяма важможността за бременност?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
В името на Светият Дух,лудостта е навсякаде около нас!В името на Светият Дух,как ще се отарвем от оковите на вечната агония!
еми аз бях написала така тема ,но нзч ад лично зависи когато имаме да или го слагаме накрая ,а като не пак гоп равим ,но ест не се призни в мен![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Винаги!Понякога има изкючения ,но понякога...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Зависи...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
не
бъди СЕБЕ СИ !!! има достатъчно други хора !!!