- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Страх ли ви е от смъртта?
Смъртта за сатаната ли работи или за бог...или е доставчик на души на свободна практика?Кой му плаща и изобщо ква му е неговата изгода...С какво ли се е занимавал преди да се захване с тази работа,а къде ли мисли да си прекара пенсионерските години...Защо си крие лицето с тая качулка,да не би да е яко грозен,за къв чеп му е тая коса,кой го е учил да върти тая коса,а дали може с едно завъртане да подкоси повече от един човек.Той дали е депресивен човек,щото все с черно се облича...дали ходи при присихиатър....сигурно има нещо кофти в детството му.Какво ли му е скайп името.Дали си търси служители...ей тея въпросчета ми занимаваха кофата преди малко...
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
Мен лично не ме е страх от смъртта. Не искам да живея прекалено дълго, а искам да живея достатъчно, за да се насладя на всичко, което ми бъде предоставено![]()
(\__/)
(='.'=)
('')*('') - Това е Хасан. Копирайте го в профила си, за да му помогнем да стане баничар !!!
http://mitaka.mybrute.com <- dosta zaribena igra
НЕ, дори преди исках да се самоубия като си си прережа вените![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Доста е болезнено, а и е изтъркано като метод.Първоначално написано от Irenchety
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Малко е странно хрантутничета на по 15-16 години, току-що зарязани от гаджето си, да говорят за самоубийство, прерязване на вените и т.н. при случай, че родителите им се бъхтят ежедневно, за да им осигурят бъдеще..![]()
+1Първоначално написано от LittlePrincess
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Не ме е страх от моята смърт, а от тази на близките ми хора...
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
не ме е страх от това,което има от другата страна,защото ако няма нищо животът ми е бил напразен,това е истински страшното![]()
А ако няма такова нещо като другата страна!?
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
+1 Надявам се да не умра в бавни мъки, ами докато спя..Първоначално написано от devil4e_kiss4e
![]()
![]()
![]()
Let's get away..just for one day..
Мисля,че тук трябва малко уточнение. За естествена или принудителна смърт си говорим? Лично мене и от двете не ме е страх (естествено,че въпреки това,ще следвам инстинктите си за самохранение,дори и да не ме е страх от смъртта,бих я отложил)
dance
Все ми е едно.
Не се страхувам.
Понякога ми е тъжно за нещо не определено.
Мисля си, че скоро ще се свърши.
От какво да ме е страх.
Единствено ме е страх за близките ми да не ги нараня..
Иначе изобщо не ме е страх, чакам с нетърпение този момент!Искам да се запозная със съществото от светлината, да си видя живота на лента и да си дам сметка за какво съм живял.И след няколко години пак ше се пръкна тук.Изобщо не изпитвам страх, смятам даже, че преживяването ще е много хубаво.. :>
ала бала
Страх ме е от самия процес -тоест от физическата болка, иначе не ме е страх от това какво има от другата страна (ако има нещо).
Don't worry, be happy!
+1Първоначално написано от DimovB
Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”
страх ме е от начина по който ще умра![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Не ме е страх от смъртта, страх ме е какво следва след нея...![]()
Nirvana-Rape me
Nirvana-Lithium
Nirvana-Oh me
Nirvana-Smells like teen spirit
Nirvana-About a girl
Mislq che tova shte vi posluji
Страх ме е само какво ще се случи на близките ми.
Дали аз ще умра - не, но за близките ми - определено, още повече, че това е може би единственото нещо, което не мога да променя...
Да,страх ме е....дори доста.Понякога си правя шегички,но всъщност ме е страх.
смъртта е едно от най хубавите неща които могат да се случат на човек.
веднъж.![]()
ПП: обичам живота. но не заради мен.
Шизо, яко преиграваш, спри филмите![]()
u don't know the half of it.Първоначално написано от ZipFail
![]()
от смърта не ме е страх.. всеки го казва но дали го мисли.. не ме е страх от смърта а от начина по които ще умра