- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Продукт, който предпазва косата от пресата.
Оф купете си кристали и отзад прочетете пише ли някъде 'за предпазване от преса сешоар' и тем подобни глупости ......кристалите помагат за да се разреше косата по лесно и за цъфтящи краища...Първоначално написано от sladkalady
Аз ползвам един на Londa...фризьорката ми го препоръча
+1 наистина е мн ефикасно и ухае разкошноПървоначално написано от xHARDCANDYx
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз ползвам кристали на българска марка Magy май така се пишеше и една маска за коса на Elseve тя е цялата жълта кутийката ... маската е за цъфтяща и накъсани краища коса,и маската се слага един път в седмицата
1-вото става и за къдрене,а 2-рото само за изправяне
http://kachi-snimka.info/viewer.php?...239191854l.jpg -Защитен спрей срещу топлината 150 мл.Hot Style Constructor Спрей, който предпазва косата от агресивната топлинна обработка на сешоара, пресата за коса и ролките. Без залепващ ефект. Придава плътност и улеснява оформянето на прическата. Напръскайте върху леко влажна или суха коса и изсушете или изправете косата. Фактор на фиксация 3.Цена 27.50лв
и другото http://kachi-snimka.info/viewer.php?...239192051i.jpg -
Крем за изправяне с преса ironfinish 150 мл. Hot Style Iron Finish Предпазващ крем за изправяне с преса. За ултра права коса. Предпазва косата от топлината. Измийте косата и изсушете до 90 %. Нанесете много малко количество върху цялата коса. Изправете с пресата. Фактор на фиксация: 3.Цена 26.00лв
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
благодаря ти много .. едно мнение да видя което наистина да ми помогне .. щото сто пъти сиг казах че търся нещо което предпазва косата от накъдряне .. ами никой не ме сслуша .. секи ми набутва тес кристали .... или пък онова дето е за изправяне .. хайде моля ви се ако знаете още нещо което предпазва косата от накъдряне пишете ...Първоначално написано от sweet_bubka
![]()
Loreal Hot Liss е добро иначе кристали за коса на Seri![]()
Просто аз
Аз имам тзи крем на Лореал от много време и днес за прът път го използвахИ като че ли косата ми стана по-яка
И мирише супер х3
Нито едни кристали не предпазват от пресата, то си пише на опаковката, че са против цъфтеж. Иначе и аз ти препоръчвам Loreal Hot Liss или пък има пяни за коса, който предпазват от топлината на пресата и сешоара.
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.