- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Камъни - имитация и цвета им...
Имам един супер глупав въпрос, на който съм почти сигурна, че отговора е отрицателен, но пък може и да греша и колкото и смешна да ви изглеждам, ще ви питам..
Погледнете тази снимка
http://www.obuvki-bg.com/images/5978Pict069.jpg - /дала съм я за пример просто/
Интересува ме, камъните по чантата и обувките дали е възможно да им бъде променен цвета.. Примерно да им се залепи нещо, което да им придава др. цвят или пък да се "боядисат" с нещо.. Смисъл както за ноктите - лака ... ;] Или пък знам ли и аз...
Не ми се подиграваите, моля ви..
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Ако са цирконий могат да се оцветят, но само от професионалист!!!
Изобщо не пробвай с лак и тн, ще ги направиш на нищо..
'За оцветяване на безцветния диоксид на циркония в различни цветове се добавят преходни и редкоземни елементи.' - уикипедия
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Една продавачка ми каза,че с черен лак мога да си пребоядисам обувките си,които са подобни н атези ,които си дала.Ама е странно.
![]()
Аз не намирам начин
може би... но е голяма играчка сигурно... в други държави съм виждала да залепят цветно фолио, но прозрачно ако ме разбираш върху самия камък.. но тези са много малки и не знам дали ще стане
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Ако не са цирконий, вземи боя за обувки такава пръскаща се и с нея пробвай, като пръскаш равномерно, но какъв е смисъла да ги съсипваш не разбирам ?!?!?!
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Притеснявам се сигурна съм, че ако пробвам с лак ще стане мазалоПървоначално написано от Shia
![]()
![]()
kapinka, това трябва да са най- обикновенни камъни. Не знам как мога да определя от какво точно са, нито какъв професионалист ми трябва..
safetyMode, предполагам, че това става преди да се поставят камъните на местата им .. ;/ а да ги вадя.. не ми се стува добра идея
Ухх изобщо не знам какво да ги правя ;/
но знае, че има дом.
неее бяха върху обувки пак и човека ги гледаше с няква лупичка и режеше малки парченца от "фолиото" и ги лепкаше от горе... но пак казвам не беше в бг
I don't know...
Crematory
Пробвай с боя както ти казах, дето се пръска такава специална за обувки, ако не стане може да я махнеш после![]()
а ако мога да попитам защо искаш да им сменяш цвета?![]()
I don't know...
Crematory
Не, не! Обувките ми харесаха адски много! Но работата е там, че камъните са бели както на тези обувки от снимката, а на роклята ми има същите камъни, но не бели! Освен това роклята ще я съчетавам със злато, а просто не се виждам с белите камъни и златотоПървоначално написано от co0L_gIrL
до скоро мислех, че ще е сребро, по тази причина, мислех че са идеални! Но не! Моята рокля отпределено е за злато... няма др вариант!
![]()
но знае, че има дом.
Можеш ли да ми кажеш по- точно каква е тази боя и ако не се получи по какъв начин ще мога да я махна.. Да не стане още по- голям гафПървоначално написано от kapinka
![]()
safetyMode, дори да ми е много играчка бих се пробвала, но от къде мога да намеря такова фолио![]()
но знае, че има дом.
нямам представа.. ако ти се ходи до Турциятам ще намериш, но в България едва ли.
![]()
I don't know...
Crematory
От Северна България съм .....Първоначално написано от safetyMode
Турция ми е мноого далече
![]()
но знае, че има дом.
Ами на мен обущаря ми каза за едни мой розови обувки дето леко ги посъсипах, бяха от мн странен материал и боята им почна да се лющи.. и тоййй ми каза да си купя боя, която се пръска, а не се маже. Боята лесно ще я махнеш от камъните, но ако самите обувки са лачени, трябва да внимаваш...Първоначално написано от n0va_s1m_tYk
![]()
Обувките не са лачени.. Сандалки са. А ти взима ли си такава боя? Къде точно мога да намеря такава?Първоначално написано от kapinka
Между другото мисля да ида и до някоя обущарска работилница или както там се наричат.. Иначе ти благодаря много, както и да останалите! Ще се поинтересувам повече и се надявам, че ще оправя нещата![]()
но знае, че има дом.
Ами аз още не съм ползвала, защото моите обувки са едно бебешко розово и още не съм намерила време да потърся, но черна се продава на всякъдеАз съм от София и на Витошка има един магазин САЛАМАНДЪР, та на следващата пряка след този магазин се влиза навътре по уличката и 1вия магазин - там правят обувки по поръчка или 2рия(те са на един възрастен мъж) та в един от двата трябва да продават
:P
Е, аз не съм от СофияПървоначално написано от kapinka
....
но знае, че има дом.
една позната си беше "лакирала" камъчетата на нейните чехли в бледи, перлени цветове и изглеждаха мн добре,но аз не бих си правила подобни експерименти![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...