.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Камъни - имитация и цвета им...

Имам един супер глупав въпрос, на който съм почти сигурна, че отговора е отрицателен, но пък може и да греша и колкото и смешна да ви изглеждам, ще ви питам..
    Погледнете тази снимка
    http://www.obuvki-bg.com/images/5978Pict069.jpg - /дала съм я за пример просто/
    Интересува ме, камъните по чантата и обувките дали е възможно да им бъде променен цвета.. Примерно да им се залепи нещо, което да им придава др. цвят или пък да се "боядисат" с нещо.. Смисъл както за ноктите - лака ... ;] Или пък знам ли и аз...
    Не ми се подиграваите, моля ви..
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Ако са цирконий могат да се оцветят, но само от професионалист!!!
    Изобщо не пробвай с лак и тн, ще ги направиш на нищо..

'За оцветяване на безцветния диоксид на циркония в различни цветове се добавят преходни и редкоземни елементи.' - уикипедия
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Супер фен Аватара на Shia
    Една продавачка ми каза,че с черен лак мога да си пребоядисам обувките си,които са подобни н атези ,които си дала.Ама е странно.

Аз не намирам начин

може би... но е голяма играчка сигурно... в други държави съм виждала да залепят цветно фолио, но прозрачно ако ме разбираш върху самия камък.. но тези са много малки и не знам дали ще стане
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Ако не са цирконий, вземи боя за обувки такава пръскаща се и с нея пробвай, като пръскаш равномерно, но какъв е смисъла да ги съсипваш не разбирам ?!?!?!
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Една продавачка ми каза,че с черен лак мога да си пребоядисам обувките си,които са подобни н атези ,които си дала.Ама е странно.

Аз не намирам начин
    Притеснявам се сигурна съм, че ако пробвам с лак ще стане мазало

kapinka, това трябва да са най- обикновенни камъни. Не знам как мога да определя от какво точно са, нито какъв професионалист ми трябва..

safetyMode, предполагам, че това става преди да се поставят камъните на местата им .. ;/ а да ги вадя.. не ми се стува добра идея

Ухх изобщо не знам какво да ги правя ;/
    но знае, че има дом.

неее бяха върху обувки пак и човека ги гледаше с няква лупичка и режеше малки парченца от "фолиото" и ги лепкаше от горе... но пак казвам не беше в бг
    I don't know...
    Crematory

Пробвай с боя както ти казах, дето се пръска такава специална за обувки, ако не стане може да я махнеш после

а защо си купи нещо, което не ти харесва?

а ако мога да попитам защо искаш да им сменяш цвета?
    I don't know...
    Crematory

Цитирай Първоначално написано от co0L_gIrL
    а защо си купи нещо, което не ти харесва?
    Не, не! Обувките ми харесаха адски много! Но работата е там, че камъните са бели както на тези обувки от снимката, а на роклята ми има същите камъни, но не бели! Освен това роклята ще я съчетавам със злато, а просто не се виждам с белите камъни и златото до скоро мислех, че ще е сребро, по тази причина, мислех че са идеални! Но не! Моята рокля отпределено е за злато... няма др вариант!
    но знае, че има дом.

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Пробвай с боя както ти казах, дето се пръска такава специална за обувки, ако не стане може да я махнеш после
    Можеш ли да ми кажеш по- точно каква е тази боя и ако не се получи по какъв начин ще мога да я махна.. Да не стане още по- голям гаф

safetyMode, дори да ми е много играчка бих се пробвала, но от къде мога да намеря такова фолио
    но знае, че има дом.

нямам представа.. ако ти се ходи до Турция там ще намериш, но в България едва ли.
    I don't know...
    Crematory

Цитирай Първоначално написано от safetyMode
    нямам представа.. ако ти се ходи до Турция там ще намериш, но в България едва ли.
    От Северна България съм ..... Турция ми е мноого далече
    но знае, че има дом.

Цитирай Първоначално написано от n0va_s1m_tYk
    Можеш ли да ми кажеш по- точно каква е тази боя и ако не се получи по какъв начин ще мога да я махна.. Да не стане още по- голям гаф
    Ами на мен обущаря ми каза за едни мой розови обувки дето леко ги посъсипах, бяха от мн странен материал и боята им почна да се лющи.. и тоййй ми каза да си купя боя, която се пръска, а не се маже. Боята лесно ще я махнеш от камъните, но ако самите обувки са лачени, трябва да внимаваш...

Ами на мен обущаря ми каза за едни мой розови обувки дето леко ги посъсипах, бяха от мн странен материал и боята им почна да се лющи.. и тоййй ми каза да си купя боя, която се пръска, а не се маже. Боята лесно ще я махнеш от камъните, но ако самите обувки са лачени, трябва да внимаваш...
    Обувките не са лачени.. Сандалки са. А ти взима ли си такава боя? Къде точно мога да намеря такава?
    Между другото мисля да ида и до някоя обущарска работилница или както там се наричат.. Иначе ти благодаря много, както и да останалите! Ще се поинтересувам повече и се надявам, че ще оправя нещата
    но знае, че има дом.

Ами аз още не съм ползвала, защото моите обувки са едно бебешко розово и още не съм намерила време да потърся, но черна се продава на всякъде Аз съм от София и на Витошка има един магазин САЛАМАНДЪР, та на следващата пряка след този магазин се влиза навътре по уличката и 1вия магазин - там правят обувки по поръчка или 2рия(те са на един възрастен мъж) та в един от двата трябва да продават :P

Ами аз още не съм ползвала, защото моите обувки са едно бебешко розово и още не съм намерила време да потърся, но черна се продава на всякъде Аз съм от София и на Витошка има един магазин САЛАМАНДЪР, та на следващата пряка след този магазин се влиза навътре по уличката и 1вия магазин - там правят обувки по поръчка или 2рия(те са на един възрастен мъж) та в един от двата трябва да продават :P
    Е, аз не съм от София ....
    но знае, че има дом.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    една позната си беше "лакирала" камъчетата на нейните чехли в бледи, перлени цветове и изглеждаха мн добре,но аз не бих си правила подобни експерименти
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си