.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Не мога да си намеря гадже

Здравейте! Аз съм момче на 17 години от София и много искам да си намеря приятелка, но съм много куц в това отношение.В даскалото ми почти няма момичета, а пък мен никак не ме бива в запознаствата с непознати, просто да си ходя по улицата и да заговарям разни момичета.Приятелите ми не излизат много или поне повечето, а другите не искат да ме взимат когато излизат с момичета, което е разбираемо.В много задънено положение съм, ако някой може да помогне съм отворен за всякакви съвети!

абе,човече я се стегни

животът е пред тебе !!!

Има цяла тема, която опсива как се сваля момиче ( http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838 ).Прочети и ще ти стане ясно
    There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
    a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
    between love and hate.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    napravi si impulse sorry ta po temata:mi kaji na fr ti da ti oredqt sre6a s nqkoq,ama ima i v saitovete za zapoznanstva momi4eta,zapoznai se nqkoq ot tvoq grad primerno i taka skypove,raboti,ogovarqte si sre6a i govoto,ne stava samo s Internet,no i tova e sredstvo za ob6yvane

Латиницата е забранена!
    Moderated by slun4ice
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Излез с приятели, помоли ги те да те запознаят с някое момиче
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Като за начало излез от шибания форум и се разходи с приятели
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Загазил си го

Град
    Където сваря
    Първо трябва да разбереш какво вълнува хората влизаи в разкрепостени чат роом и си говори открито първо да придобиеш някакви умения за общиване след това можеш да кажеш на някои приятел като излиза с гаджето си да я навие да забере някои неина дружка която не е притенциозна демек да не иска мерцедес и пари ... и така се тръгва.

П.С. Не очаквай че като седиш на ПЦ и ще доиде някои да те хване за ръка и да тръгне всичко по вода.Пред ПЦ всички са готини и без забележки а като се видите на живо и стават много разочарования
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

ХОРА СТИГА С ТОЯ СКАЙП БЕ ВИЖДАТЕ КОЛКО ТЕМИ ИМА С ОСРАНИ РАБОТИ ЗАРАДИ ТОЯ СКАЙП пич ако искаш наистина да има тръпка а след тва да нема ЩО МЕ ЗАРАЗЯ ПО СКАЙП ЩО САМО ТАМ ПОКАЗВА ЧЕ МЕ ХАРЕСВА И Т.Н срам не срам спираш някоя мадама на пътя и тва е
    ИНТЕРНЕТ ЩЕ НИ ПОГЪЛНЕ ОСОБЕННО ТИЯ СКАЙПЧЕТА И САЙТЧЕТА ЗА ЗАПОЗНАНСТВА
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Голям фен Аватара на MissBianka
    като се замисля това за Impulse съвсем не е лоша идея. ако не беше този сайт с един мой бивш приятел сигурно никога нямаше да се запознаем(въпреки че сме от един град) помисли си

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Като за начало наистина се вслушай в съветите на останалите и недей да стоиш по цял ден пред компютъра, защото мацката няма да ти падне от небето... Излизай повече, ходи по дискотеки, по клубчета - виж другите как се забавляват и средвай примера им. Престани да се притесняваш и да си втълпяваш, че нищо няма да стане, че не можеш и т.н., защото колкото повече си го мислиш, то имаш толкова по-големи шансове да се издъниш... И рискувай - това е начина! Недей да се срамуваш и да си мислиш какъв би излезнал в чуждите очи... Просто рискувай и действай на момента без да ти пука кой кво ше каже...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    И аз.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

вси4ко с времето си но като за на4ало 1-о трябва да си харесаш някоя,после да я свалиш и да излезнете на среща и ако още не сте станали гаджета да я посваляш на още няколко срещи и...готово (е,не винаги става така ,но за да избегнеш разо4арования гледай да е с някоя необвързана и по - скромни4ка).ще кажеш -ами как да си харесам като не общувам с моми4ета-все ще намериш някоя от някое кафе,дискотека,приятелка на някоя позната,приятелка на гадже на твой приятел,приятелка на братов4ед/ка ти...или просто харесваш си някоя от пейката в парка и я заговаряш ... има много на4ини
    I can't stop myself from loving you <3

ваиииии, аз на 17 можех да убедя мацка да праим групови изпълнения с нея и маика и брачетка и, сестра и и сичките явно не ти е тва стихията пич

Град
    между две женски бедра....
    И аз съм така, помогнете ми.

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от Waster
    пусни си тема "търся си жена"
    знам те аз бате Васко

Град
    между две женски бедра....
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    Цитирай Първоначално написано от Waster
    пусни си тема "търся си жена"
    знам те аз бате Васко
    не мога да се скрия аз

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ето нещо от мен... не стой в тоя форум...излез навън.. промени визията си... поведението си... намери си нови приятели и всичко ще си дойде...

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от MissBianka
    като се замисля това за Impulse съвсем не е лоша идея. ако не беше този сайт с един мой бивш приятел сигурно никога нямаше да се запознаем(въпреки че сме от един град) помисли си

И аз така мисля, а и скайпа също не е лоша идея, понеже аз не залагам само на него. Запознах се със сегашния ми приятел в аха.бг (тогава той беше нашумял, както сега импулса) и разменихме си скайповете, но не исках да има нищо, само чат от време на време и глупости общо взето и най накрая след много отказвания от моя страна склоних да излезем и всичко си дойде на място.. Излезнахме веднъж, два пъти и на третия се целунахме, когато бяхме на лятно кино и е така... И аз си мислех че няма да срещна подходящото момче но ето.. Излезна от нищото

да не си някой зубар

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от darklady
    да не си някой зубар
    Да не си 6-ти клас?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Не мога да си намеря гадже

Обличаш се готино, създаваш си готино настроение, излизаш навън и правиш готино всички неща. И запознанството с непознати няма да ти се струва толкова плашещо. Хич не е страшно, девойките не ядат хора(или просто аз не съм човек). А и не става с идеята "просто да си ходя по улицата и да заговарям разни момичета". Промени я на - Разхождам се доволен и усмихнат и заговарям готини девойки.

На въпроса "Как да съм готин и какво означава да си готин?" ще ти се изсмея най-искрено в очите.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

за Jingles

Jingles мерси човек ако наистина искаш да помогнеш пиши ми на мейла grifing@gbg.bg много ще съм ти благодарен.

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    ма не аЗ сериозно говоря да те уредя с някоя
    пиши ми на grifing@gbg.bg ако искаш мерси предварително

и сигурно си девствен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си