- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко от вас са на диета?
Колко от вас са на диета в момента
Moderated by slun4ice
т.7
ми то мойто нз дали се брои за диета.Понеже качих 2-3 кг и реших да не ям банички и вафли![]()
И аз съм на някаква импровизирана диета. Сещам се за рекламата, на която едно гладно човече подскача пред мен, маха с ръце и крещи "Гладна съм!!! Гладна съъъъм!!!"![]()
И аз, вече 5-ти ден...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Никога не спазвам някаква определена диета това за мен е глупост.... аз си се ограничавам не ям хляб от сигурно повече от половин година не казвам, че изобщо не съм кусвала но ако ям това е изключително рядко ... просто свикнах без него и не ми и липсва... сладко ям от време на време(защото иначе ми пада кръвното) но и без него мога.. и ходя да тичам... просто гледам да пазя форма![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Аз не съм на диета,просто ям по по-малко и от 2-3 месеца не ям хляб![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
М-м точно диета непросто се ограничавам от това което съм яла преди ии то е пак с цел сваляне на килограми
![]()
Cruel Intentions
И аз и аз вече 2 ден.![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
E... БЯХ![]()
Ми някаде от 2 седмици съм намалил драстично храната и максимум 1 пълнозърнеста филийка без сладко вода и движение моя си диета тъй като не съм до толкова организиран да следвам точна и не съм се теглил за да знам дали има разлика но мисля че има
Първоначално написано от Drogiranata_
и аз съм на диета от 9 дена
![]()
Бях 3 дни успях да сваля 2 кг,но не можах да я продължа,защото имах малко здравословни проблеми и трябва да се храня хубаво сега ...вече ще се гръмна,а трябва да свалям 5 кг![]()
![]()
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Незнам защо,но когато чуя думата"диета" и настръхвам!Никога не съм била роб на диети,дано не се налага и да съм!Опитвала съм се да ограничавам сладкото,хляба...но да се подложа на диета,в която трябва да изкарам на по едно кафе и една ябълка...едва ли!Предпочитам да отида на фитнес и да поспортувам,отколкото да ми стърже цял ден стомаха и да си удрям шамари,когато в мислите ми изплува някоя пържолка!
^ ако пържолката е пилешка може да я реализираш без угризения![]()
По принцип и аз съм на диета ама.......![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
имаше подобна темаот мене..само че с др акаунт..
ех Нинчее![]()
![]()