.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Град
    Момини Цици
    не съм БИ и ако бях нямаше да ме е срам ..

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    ще е доста прЕтиснително
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Голям фен
    всяко нещо с мярка моля ... не е срамно стига да е осъзнато! ако 13 годишни лигли се натискат 'щото трябва да покажат колко са печени пораснали и колко не им пука за хорското мнение изв. но е ужасно

НЕ...ако бях Всеки пак това съм си аз и няма как да ме е срам от това,което съм .. все пак не си го избираш ти,нали?

Град
    sofiq
    az sum na 14 i sum imal samo edno gadje pritova za kratko i da si priznaq kato me pitat malko me e sram da si kaja
    Не ме харесваш?!?Ако искаш ме мрази...само че не ми пречи (*)

ne sum se zamislqla no ne mislq 4e 6te me e sram vse pak tova sm si az i tva e dr ako 6tut da go priemat
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Re: СРАМ ЛИ ВИ Е?

Цитирай Първоначално написано от kifla345
    Цитирай Първоначално написано от gerkata1402
    Така нз дали има точно такава тема знам че има подобни,но искам да ви попитам нещо например ако сте БИ сексуални и имате гадже момиче ще ви е срам ли да се целувате с нея на улицата или ако нямате и никога не сте имали просто споделете дали това ви притеснява
    Ма чакай са ти нас ли ни питаш или от свое име питаш, защото едно е ей тъй от любопитство да питаш друго е на собствен гръб да го изпитваш. Шотооооо аз и моите фр-та си се цункаме за 4ао и не ни е срам ама тва е друго тааа нз кажи точно кво питаш. Иначе УсПеХчеТа мацка и горе главата да не ти дреме!

pitam ot svoe ime da i nie si se cunkame za 4ao oba4e si imam gadje momi4e i s neq ne e samo za 4ao ii se pritesnqvam smisul noo prostoo 6te se ograni4avam qvno vsi4ko tyk e taka no mersi na vsi4ki za mneniqta

Град
    Wonderland
    не

Изобщо...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Попринцип ми е тъпо да вървя по улицата да спра за да се лигавя ... тва го правят само пикличките които се мислят за порастнали щото се чукат от 13 годишни .... Дори и в разни кафета винаги съм се възмущавал, поръчат си по една кола или сокче седнат на възможно най-голямото сапаре и се почват .... eбax маа му и възпитание начи .... Всеки се е целувал eбaл и т.н. ... кво е тва показно да го eбeш начи ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Голям фен Аватара на crazymm
    Определено не! От какво да ме е срам, ако съм влюбена? Хич да не ти пука кфо говорят някфи тесногърди копелета..
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Аз съм лесби и съм се целувала на улицата и не ме е срам.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Целувайте се. Един път се живее, а ако живееш така, че да те е** за хорското мнение... не е живот
    Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]

Град
    Wonderland
    ubuntureload,кфо,тъпо е да седнеш с гаджето на няква пейка и да се целувате,така ли?

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Не съм би НО не би ме било срам ... все едно да се срамувам от това което съм... от себе си
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Цитирай Първоначално написано от sexyyyy93
    Защо трябва да ти пука от останалите?!Не казвам да изпадаш чак в крайности,но за една никой няма да ти каже нищо!Това е тварде невинен акт!
    Хахаха ти ме уби, това било твърде невинен акт. Ти какво искаш да се натиснат да правят секс на улицата ли, че да го окачествиш като нещо срамно. Ако аз разбера, че съм бисексуален, доста ще се замисля, защо противоположния пол не ме привлича толкова, че съм тръгнал и към моя собствения.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    абе по принцип няам нищо против тях ама нали..няя нужда да го навират в очите на хората...
    както и хетеросексуалните
    интимниченето на обществени места е ужасно гнусна гледка

Не не ме е срам
    Но въпреки всичко трябва всеки един от нас да се съобразява каде какво прави

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    ubuntureload,кфо,тъпо е да седнеш с гаджето на няква пейка и да се целувате,така ли?
    Живеем в раличен свят мила моя ... не ме разбра ... много е просташко.... особено ако с гадженцето сте поканили приятел/ка на кафе и него/нея я оставите да си пие сокчето и вие се натискте ... човека става излишен ... всяко нещо си има граници и за всяко нещо си има място и време
    + тва не забравяйте че аз съм си от old school ...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си