- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Необходимо ли е родителите да знаят
Необходимо ли е родителите ти да знаят след първият ти път
Т.7
swords1010
Ако е това за което си мисля си срешил/а разделаИначе не е необходимо да знаят каквото и да е било
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
как така не е необходимо? необходимо е... и след втория също...
ако те познават перфектно, мислиш ли че вече не знаят!?
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
еееее па кво
аз им казах даже и първото ми боцкане,тоест те разбраха сами де,ама си допризнах![]()
А за първия път разбраха и мошно тепание,ама сичко минава![]()
Важното е да има!
Каква интересна тема...
В колко подходящ раздел...
![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
доклад по-добре заформи.
в колко часа какво, защо, как, и така...
понякога се чудя на въпросите, сериозно..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
не е необходимо но ако си момиче е по добре да знаят.. ако си момче не мисля че е необходимо.. но пак е добре да знаят.. че утре като ги направиш баба и дядо да не гледат като гръмнати![]()
![]()
представи им и снимков материал ако искаш....... аз лично на моите няма да кажа. други пък споделят.. всеки си има глава на раменете и с и решава кво да прави според положението..
Cruel Intentions
Ami ne e zadaljitelno
Зависи до колко разговаряте за това.Ако си споделяте,няма проблем да кажеш на майка си примерно,ама на баща си![]()
Аз казах на майка ми 4-5 месеца след това,те ме попита![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мисля, че при момичета е по-добре да.
Щото все пак при жените има повече особености, следения и т.н. и е добре да ги научат от рано от по-опитен.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Е,чак задължително.Всеки сам си решава дали да споделя това ли не.Някои смятат,че родителите нямат място в личния респективно сексуалния живот на децата си,аз пък съм от тези,които бих споделила(е,може би,ако бях на 14,малко щеше да ме досрамее,но ако си достатъчно зрял не виждам проблем).Мисля,че те са ако не по информирани от днешната младеж по-опитни в това отношение и все пак може да се допитате до тях,ако имате проблем,а не да се пускат куп тъпи и безмислени теми във форума.
абе хубаво е да знаят, но най вече всичко си зависи от родителите. има такива, който ще те разберат и ще ти дадат насоки съвети има и други, който ще те наредят сериозно. На бившата ми приятелка майка и даже си говореше с нас за секс и се шегуваше с нас![]()
всеки сам си преценя... чак да е необходимо![]()
1-во зависи дали си момче или момиче,2-ро какви са родителите ти и колко споделяш с тях,защото ако смяташ,че няма да те разберат по-добре недеи!И най-важното зависи в какви отношения си с тях!Успех!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Ами ако си споделяте с родителите да .. Но аз примерно не съм им казала , но те се досещат![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Зависи колко близки сте,говорили ли са ви преди за това, различно е..според мен единия да знае е достатъчно..
Аз не моите не съм им казвала..Мисля си,че не е необходимо да знаят всичко,най-малкото имам личен живот![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
ако ме попитат ще си кажа, но просто така да отида и да заява "Мамо, тате... аз такова.. направих сефтето"... така не :Р
Който иска да казва.
Аз не казах, няма и да кажа.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Е, да идеш и да им го заявиш в прав текст е леко неудобно и за теб и за родителите ти. Ако попитат - кажи им.
Според мен е желателно![]()