- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- когато сте сами
измъчвам съседите със скърцания от леглото![]()
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Пффф ми сигурно 6е поканя някоя приятелка или цяяяяял ден на компа или просто 6е излезна![]()
усилвам буфера до край или излизам с приятели
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Обикновено надувам музиката до дупка сядам на компа и си кана приятели!!става голям купон
![]()
Ааа какво ли не ..,, но и те не ми пречат , когато реша да направя нещо и у дома да са си го правя
.. Докато са били в другата стая , аз съм била в другата с още 3 момичета където най - спокойно си пиехме водка , пушехме ,ядяхме сладолед и гледахме "playboy" .. да не говоря музиката къде се чуваше .. та така какво ли остава да правя когато ги няма
![]()
П.С - НЕ ПУША !! НЕ пия и съм асматик и ми е страшно забранено![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Акоо ги няма съм нон стоп навън или пък стоя пред компа и мързелувам цял ден без да пипна нищо..
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
разхождам се из целия апартамент, лежа по земята, танцувам (не много облечена) и карам ролери. общо взето детска работа ама е супер забавно. голяма лигня пада
ay caramba
Епа пускам силно музиката..но като ги няма мога да седя навън повече време и това ми харесва супер много!
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Ми седя на компа и надувам музикатаобщо взето нищо забранено
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
правя всичко, което попринцип не ми разрешават![]()
мотам се навън с компанията или вися на компа по цял ден..абе обичайните неща![]()
иглежда си много готина като човекПървоначално написано от tedytyy
![]()
по темата:вися пред компютъра и като ме питат какво съм правила "учих!" дори и в момента е така![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
*окупирам им спалнята,сядам с 2 кофички кисело мляко и какао,пускам плазмата и докато не се върнат запям романтики по НВО ...
*цъкам си на компютъра,музичката,телеви зора и така..
общо взето каквото ми щукне ...![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Пуша си на бюрото може да си сипа малко водка или уиски ма тва само вечер и си пускам сръбско на макс![]()
Ако липсват вечерта, се обаждам на приятели ии..Alcool Party, както си му казвамеили пък аз отивам някъде и не се прибирам. Не обичам да седя в къщи сама, особено вечер..
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
квото и като са си вкъщи... музика,ям,на компа,не уча,тука от няколко седмици почнах и да си пийвам в по-големи количества![]()
Че аз почти през цялото време съм си сама. :д
mindscan
Ако ги няма (аз не оставам много често сам,попринцип винаги има някой удома) за по-дълго време и знам кога ще се върнат пускам музиката на Мах и се разхождам и танцувам чисто ГОЛ![]()
![]()
![]()
аз убожавам да съм сама!!! просто се чувствам спокойна..... докато наще като са вкъщи, "ела да ми помогнеш", "стига с тоя чат....." абе.... сама съм си най добре....![]()
надувам музиката и се правя на изгряваща Рок звезда![]()
wcичкi stanaхте зwezдиi ,
aма маi zabраwихte ,
че зwezди ima
caмо на неbeto ...;;[!]