.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Въпрос към мъжката аудитория

Хм моля пиклювци, които ще се смеят/подиграват/бъзикат..и т.н. да дадът бекспейс..та към темата:
    Девствен на 16, съвсем скоро ми се отдава възможност да правя секс..и имам 1 въпрос макар и малко глупав когато сложа презарватива да го сложа ли отпред(главичката) плътно..понеже ако е плътно надали ще успея да свърша и да испитам..'удоволствието' а, ако оставя някакво пространство дали няма да се спука
    PS; шиб**яци да не пишат.

еми земи си напраи някфа суха тренировка - сложи си презерватива и си прасни 1 че да не като си с мацката и да станеш за смях - да не моеш да сложиш презерватива.апак за въздуха... не трябва да има, трябва да е плътно като го слагаш, щото като остане въздух ефекта е се едно сядаш върху балон, като праиш секс и въпреки всичкодори да си сложил както трябва презерватива НЯМА гаранция, че той ще оцелее до края. с приателката ми сме късали по 3 Durex за 2 тека просто понякога има допълнителни фактори - изсъхване, спадане кото ти дойде на ум. тряа да внимаваш, въпреки, че си с презерватив. дано си схванал нещо

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

-НЯМА резервоарче ... Чудно къде ще се "складира" спермата ...
    Това е цитат от друга тема..ако съдя по написаното значи трябва да има място/резервоарче?

Up. Моля за още мнения.

пич, презерватива не можеш да го сложиш плътно, то специално си има място отпред където да се събере част от спермата

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Еми човека ти каза вземи си кондоми и удари една суха тренировка как се слагат как ти е удобно и как най правилно да си го сложиш. Има си и упътване не ти е нужно висше образование за да схванеш как става споко.

То отпред на презерватива си има едно издадено, като резервоарче, за да не се скъса презерватива от налягането, след като свършиш.
    Scorpions forever!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    http://www.fanmarkt.de/catalog/images/90025000.jpg

виж тук..нищо ,че снимката си е малко смешна
    погледни как има едно набъбнато връхче.То играе ролята на ''резервоар''

Дам, схванах идеята може да лок.

Всъщност имам още 1 въпрос, това "резервоарче" като се напълни тоест свърша има ли опасност ако продължа да се спука

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Бе човке ти луд ли си ?!??!!

Слагаш си кондома ---> ЯКО СЕКС ---> Свършваш---> ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си вадиш патока от момичето сваляш кондома правиш един готин възел и отиваш да се измиеш. Ако искаш повторение след като си се измил слагаш 2-ри кондом тва е

ЕДИТ: Докато го махнеш видях кво си написал автора хеахе успех братле в начинанието и не си прави експерименти и глупости че понякога работите свървшват зле.

Град
    Sofia
    стискаш резервоара да не влезе въздух и го слагаш внимателно ! И като тръгнеш да свършваш вадиш нищо чеси с кондом и навън !

Ем..хубаво и като го сложеш плътно презарватива..отпред на главичката не ви ли наболява(доколкото знам само от 1ната страна има там..как се казва незнам лубрикант май)? Определено ще направя 1 "суха тренировка" тоест да пробвам презарватив преди да правя секс да не стават гафове.

Виш пич кажи на партньорката си да ти помогне да свършеш първия път защото той е най-лесен и най-бърз и после хубаво си го избърши инстумента и почвай без презерватив и ааз съм без карамс и вече 7 месеца с мойта приятелка , но помни сдържай се и бъди предпазлив и е важно да знаеш дали ти се пикае или ебе

Абсурд е без презарватив..просто е изключено, сигурността е на 1во място!

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart1
    пич, презерватива не можеш да го сложиш плътно, то специално си има място отпред където да се събере част от спермата

брат... сложи си го... прави квото ше праиш ... като усетиш ,че ти "идва времето" просто си го изкарай и свърши по нея някъде (ако няма нищо против!) ... ако ли не ... просто бъди внимателен , както ти казаха по-горе ... ай със здраве !!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Въпрос към мъжката аудитория

Цитирай Първоначално написано от dasiquwn
    Хм моля пиклювци, които ще се смеят/подиграват/бъзикат..и т.н. да дадът бекспейс..та към темата:
    Девствен на 16, съвсем скоро ми се отдава възможност да правя секс..и имам 1 въпрос макар и малко глупав когато сложа презарватива да го сложа ли отпред(главичката) плътно..понеже ако е плътно надали ще успея да свърша и да испитам..'удоволствието' а, ако оставя някакво пространство дали няма да се спука
    Приятелю, един съвет. Откажи се засега от секса. Та ти още не знаеш как да си сложиш презерватива.

Град
    In the middle of Nowhere

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Приятелю, един съвет. Откажи се засега от секса. Та ти още не знаеш как да си сложиш презерватива.
    Откъде ще знае?За пръв път му е...Ти като си почнал да правиш секс да не би да си знаел?!
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

бай хуй,....,,... винаги се оставя място ти искаш да спукаш презерватива ли?

Град
    София
    С презерватив по принцип е в десетки пъти по-малко удоволствието. Та при слагането ще видиш едно "джобче" отпред, в което не трябва да има въздух като го сложиш, защото иначе може да се спука. То играе роля на резервоар, в който отива спермата. Не трябва да е хлабав, слагай го колкото може по-добре.
    Другият съвет, който мога да ти дам е да не се притесняваш, защото ще си проличи още повече, че ти е сефте.
    Don't tell me what I can or can't do !

Абе и аз ти препоръчвам една "суха тренировка".Щом не си наясно най - добре май ще е така.

Не ти трябва резервоарче. Та нали презервативе е направен то гума и се разтяга
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Откъде ще знае?За пръв път му е...Ти като си почнал да правиш секс да не би да си знаел?!
    Знаех и не съм питал във форум как се поставя. В кутийката на презервативите има листовка. Купува си една кутийка и почва да тренира, за да няма после "опааа. скъса се".

има си упътване то е направено специялно за такива хора като тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си