- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към мъжката аудитория
Съжалявам , че ша излезна от темата , ама искам да питам дали е нормално като си сложа презерватива да ма стиска здраво.Толкова ме стиска че се налага да го навивам наобратно вместо да го издърпам за шапчицата, за да го сваля .
Kak da ne ti podigravat be artist
Arsenal London Pride and Honnor ;] ASCB - Arsenal Supporters Club Bulgaria.
Колко пъти да ти се каже - Трябва да има резервоарче отпред!Първоначално написано от dasiquwn
ала бала
Ако под стягане имаш предвид, че не можеш да го хванеш и да го разкараш като все едно чорап от крак - е нормално. Не трябва да е хлабав, защото се късат, резервоарчето трябва да е без въздух, защото мненията от сорта "нали е от гума и се разтяга" не важат! Късал ми се е презерватив без да съм свършвал даже!
Опичай си акъла и ако искаш, знам че на Lifestyle има някакви Extralarge, от които съм доволен.
Don't tell me what I can or can't do !
Здравей!
Значи..за поставянето на самия презерватив си пише в кутийката (в инструкциите) ..
Поставя се така: '' Стиснете затворения край на презерватива,така че вътре в него да не остане въздух,който може да причини неговото скъсване.'' Надяам се да съм помогнала..Успехче! Да си изкарате страхотно!