- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, по колко пъти си слагате шампоан?
По 2 пъти.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз минимум 2 пъти... но-най вече 4 пъти![]()
![]()
По принцип по 1 път, но и по 2 пъти се е случвало.
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Понякога си зависи от шампоана, защото аз имах един шампоан, на който пишеше, че трябва два пъти да се слага на едно къпане. Сега съм с друг шампоан и се мия само по веднъж.Първоначално написано от Liar
по 2 пъти
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
охх обърках сида знам че е вредно но аз слагам по много шампоан нз що ще го намаля
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Аве някой беше изръсил, че косата като цъфти не расте. Глупости на тракалета- една година се подстригах септември, декември почна да цъфти и беше под рамената съвсем малко, септември следващата година ощ си цъфтеше, а беше до кръста. Все пак косата си расте от корените, тях не ги бърка дали края цъфти или не![]()
Иначе аз си я мия през ден и 2 пъти слагам шампоан![]()
+Първоначално написано от Mihailova
![]()
По принцип веднъж, но с повечко шампоан.
Ако слагам маска-2 пъти /преди и след това, иначе става гадна/
балсами не използвам само спрейчета за блясък и кристали(=:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
по принцип по 2 пъти,обаче ако съм си мацала косата с домашна маска по 3-4 пъти![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
И аз по два пъти.Първоначално написано от YaNcHeToOo
Първия път слагам повечко, ужким да паднат сите мръсотии, а втория - за ароматбе де да знм и аз.. некво несъзнателно съм си го втълпила тва..
по 2 пъти, защото косата ми е много гъста и дълга и от веднъж е невъзможно да я измия.
По 1 път. Обче доста често я мия и майка ми все ми се кара, защото било много вредно честото миене на косата... Обаче аз не мога да се търпя иначе.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
и моята врякаше едно време, но аз пак си я миех всеки ден както правя и сегаПървоначално написано от mechtaq_za_teb
с разликата, че сега няма кой да ми прави забележка
![]()
Два
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Момчетата няма ли да питаш![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Абе моята коса си я мия 2-3 пъти седмично,слагам си максимум 2 пъти шампоан,защото фризьорката ми каза че шампоана много изтощава косата и наблягам повече на балсам,дори си я мия понякога само с балсам и съм доволна,защото косата си я третирам постоянно с пресата и мога да кажа че е мека,жизнена и не ми пада нито косъм,също така си слагам маска 1 път месечно , и чесно казано съм доволна !!!
![]()
1 път си слагам, но по многоАма и не се оплаквам, косата си ми е екстра
Stay up all night with the stars *
Вие сте ни ясни, с вашите сапуни...Първоначално написано от KadifWerewolf
![]()
П. П. Оффф, ако си слагам само по веднъж, косата ми става УЖАСНА още на следващия ден, така че вече по два пъти си слагам.![]()