- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, по колко пъти си слагате шампоан?
По 1 път, то шампоана да не би да тече от чешмата![]()
Само ако по изключение съм си правила мноооого мазна домашна маска, тогава може и 2 пъти, иначе не.
1-2
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
По 4-5 пъти.
Преди си слагах по 2 пъти,сега по 1 :P
az po 2 ,3 no e vredno ako q mie6 vs den ili perz den miese prez 2 dena pone taka 4etoh v edin sait
ВРедно е да си миеш косата през ден,не това,че си слагаш шампоан три пъти...Като я натъркаш веднъж махаш мазния слой,но нищо повече..нито корените ти са чисти,нито косата мирише прятно...нищо..аз я търкам 3 пъти
+ балсамПървоначално написано от Strawberry93
3-пъти :P![]()
По два пъти винаги слагам...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По 1-2 в зависимост дали преди това съм си слагала маска.
поне по два...защото искам косата ми да мерише на хубаво.А тези шампоани тъпите само за едни ден...гупости много е,по-малко ми ухае косата.![]()
По 1
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
По 1 път, защото аз на моята като и сложа повече пъти и после става на клечки.. Знаете ли колко много гребени изпочупих ?![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ето как процедирам аз
-шампоан
-горещо олио (от тия на Ейвън или Орифлейм)
-шампоан
-балсам
-маска
Извод:2 пъти си слагам шампоан
Отделно след баня си слагам различни кремчета и балсами без отмиване,но това е друга тема![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
po 2 pyti...
(sun)~{}*
Вредно е да си сагаш по толкова много шампоан. Аз примерно си слагам шампоан по 2 пъти .
Ми аз си слагам по 2 пъти
Когато косата ми беше до кръста 3 пъти. Сега когато ми е до раменете 2. Винаги втория го смесвам с балсам, през един път слагам маска. Отделно често си измивам косата със смес, която баба ми ми е направила и косата ми е гладка и мека![]()
"You know you're fucked."
"Yeah, I know."
"No, I mean dead fucked."
"What do you know? You're just a Cow!"
"Yeah, a cow that can fuckin' talk."