- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момчетата - толерантност? уважение?
Е ВЕЧЕ СЕ УЛЯ ТИ СИ НИКАДЪРНО МРЪСНО ПЪПЧАСАЛО ПСЕ ЗНЯЧИ КАЗВАШ ЧЕ И МАЙКАТИ Е К_ _ _ A ЧЕ СЕ Е ДРЪНЧАЛА С БАЩА ТИ И СИ СЕ ПРЪКНАЛ ТИ КАК МОЖЕ ДА НЕ УВАЖАВАШ ЖЕНИТЕ БЕ ТОЛКОВА СИ НЕДОРАСЪЛ СЛЕД МАЛКО ГЛЕДАМ КАК СИ ПИСАЛ ТЕМА НА 7ГДДИНИ НОРМАЛНО ЛИ Х_Я МИ ДА Е С ГОЛЕМИНА НА НАЙ-МАЛКИТЕ КЛИТОРИ ЕИ ВЪРИ СИ ОБРАЗОВАЙ И КАЖИ НА МАЙКА СИ ДА ТЕ ВЪЗПИТА ВСЕ ОЩЕ СИ В ПЪРВИТЕ 7Първоначално написано от Vista
Пхаааа![]()
![]()
дебелите момичета са много по ощетени от дебелите момчета.Пък и колкооо много недостатъци на момичетата изпусна
![]()
.Ако трябва да ги кажем и тях май трябва нова тема...
![]()
![]()
Много ме кефите така като се депресирате и си излеете гнева по този начин
![]()
![]()
С орехи или със сушени сливиПървоначално написано от Shia
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Тва вечерях сиаПървоначално написано от ubuntureload
класика с краставички и малко олио за вкус,аа да и много сол
.
Сега разбрах каква си!Първоначално написано от kolarova
Мъжемразка си!![]()
Walk with me now, fly with me later...
Успяхте всички да се изкажете по темата и да си покажете простотията....Темата, от сериозна се превърна в състезание по псувни, като толкова не можете да се дишате хората са измислили ЛС-та пускайте си там помийте и стига сте се излагали...
![]()
Come out, come out wherever you are...
Crystaline, ти с твоите снимки искаше да докажеш, че дебелата е по-секси ли![]()
Никой не говори тука за анорексия, не изопачавай.
Шоко, мен не ме интересува как се свалят 2 или 3 кила..
Говорим за кой какъв му е вкуса. Става дума затова като се съблече да речем едно момиче и от него да лъха секс.. не на запотена сланина.
И 170/50 никой НЕможе да каже, че дали е секси или не. Всеки е с различен вкус. За мен Е. Но това вече е крайността на салбото, след това става вече доста кльощава.
Вече дотова кой може да си го позволи да ходи еди коя си е съвсеем друга тема. Тази тема няма конкретен отговор, достатъчно си казахме мнението.
И без това никой на никой не може да промени начина на мислене на подсъзнанието му относно възприятието му за красота, никой.
Кристалин - И не се съмнявай, аз доста неща мога да си позволя..
Хе - хе.
Има време кога да се дебелее/пълнее. На тия тийн години, нито е полезно, нито е красиво.
И възрастта няма чак толкова голямо значение, но все пак има.
Но колкото и да си възрастен, основния вкус си остава, друг е въпроса вече, че правиш компромис, щото обичаш някой, но все пак слабите/дебелите/средните пичета те влекът, тук идва ред на темата за изневерите за 1 нощ.. и бла-бла.
Който както си иска така да изглежда. И каквото си иска това да харесва.
Аз избирам слабичките с пример: 170см / 55 кг (мин 50, макс 60)
.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮