- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой е любимият ви магазин за бельо?
Здравейте.![]()
Пускам темата,защото от няколко дни ходя по магазините за бельо и почти нищо не мога да си харесам.Само нещата на Etam ми допадат като цяло.Вие кои магазини за бельо посещавате най-често?
Търсих за такава тема,но не видях същата.Моля да ме извините ако и преди е имало такава.![]()
Етам са страхотни, но и цените са леко високички. Иначе има един магазин на Алабин, малко преди Графа, точно срещу Бонжур, не помня как се казваше, страхотни неща има и не е чак толква скъпо.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Кварталния магазин и един на окръжна болница.Супер евтини,пък винаги си хъаресвам поне едно нещо...
На дружбенския пазар има един доста добър магазин с хубаво бельо. Жената е страшно компетентна ии веднага ме нацели и първият сутиен, който ми показа го взех.![]()
Иначе като марки са най-разни..но май имаше плакат на Триумф на прозорците.
В мола.Магазин-Seven seconds
Склада на циганките във Варна на колхозния.Там има мн яки гащина кравички,спондж бооб и т.н....
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Cleopatra.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
ETAM , Victoria's secret и понякога Skinny ! Само те ми допадат изцяло. Иначе ако можех La perla... ама много скъпо![]()
Etam
наистина имат страхотни модели, страшно красиви, нежни, изискани
ммм![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Skinnyyyy![]()
Тук в квартала преместиха един магазин на всякакви марки бельо- и скъпи, и по- евтини, и български. Там работи една приятелка и от там си купувам- таксува ми ги с 20% по- евтино.
Аз повече от 10 лева за сутиен не давам.Не знам вас как не ви свиди да дадете 50+ лева, бахти.
връзкаркаПървоначално написано от Loshotia
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
На мен любимия ми магазин за бельо е Triumph ... там всичко е МНОГО качествено и моделите са страхотни.
+1Първоначално написано от Snuffles
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
от къде ?!? аз имам бельо на Victoria's secret но ми е подарък от сестра ми от Америка... ти от къде го изкопа тоя магазин ...Първоначално написано от hottie
Магазина срещу "Христо Ботев"... За 10 кинта се запасявам с бельо за около година...
Купувам си то ъгъла до нас..ебахти.
Присъединявам се към групата "Повече от 10 лв не! "
Имах един сутиен на Триумф след 2рото пране беше захъбен..или както му се вика.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
+1 :PПървоначално написано от Snuffles