- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как го правите без кондом? Ами риска?
Недей без.То може някои 2 години да го е правил без и да няма гаф,обаче то веднъж става.Контрацептив не е само хубава думичка,тия неща са създадени,защото има нужда.![]()
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
тоя пост е посветен за тия който се пукат без контрацептиви от години.
На един от най добрите ми приятели сестра му забременя преди 8 месеца и нещо. И как стана номера ми ето как има 3 годишна връзка с некъв си там и през цялото време го правеха без кондом щото той бил опитен сега е на 23 години (тя на 18 ) и септември 2008 отивам до тоя моя френд и гледам сестра му и гаджето и седят и се чудят кво да правят а баща му на френда се чуди дали да им строши и на 2мата главите или да се напие. В крайна сметка се очаква до седмица да роди въпросното момиче и дано детето да е живо и здраво както и тя.
ЗАТОВА АКО НЕ СТЕ ГОТОВИ ДА ПОЕМЕТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА КОНТРАЦЕПТИВИ МУ Е МАЙКАТА !
Кой е казал че без ?![]()
шапка за уя хехаеха че зимата е хладно пък лятото много топлоПървоначално написано от ubuntureload
Въх ... и помага лиПървоначално написано от ViolentSaint
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Какво значи "абсолютно винаги ли" ? Я по-добре не си пробвай късмета и продължавай да ползваш презервативПървоначално написано от onqtam
![]()
Come out, come out wherever you are...
На мойта не и харесват кондомите и 99% от времето го правиме без кондом..... имам и мн приятели дето го прават без презерватив.Трябва просто да знаеш момента кога да го извадиш.
Случва се в самото начало по време на възбуждането на двамата партьори да не се ползва презерватив и когато всичко се ...намокри,както трябва се слага и се продължава по същество
Помага помага днеска в тая жега замалко да изгоря добре че беше релефен та и сянка ми правешеПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Не бих рискувала без презерватив. Човек трябва да е внимателен. Better safe than sorry.![]()
никога не съм го правила без и нямам намерениене съм готова да поема този риск
![]()
Започнах да правя секс без кондоми като разбрах че приятелят ми и вичи бъдещ съпруг ме обича и не е като другите имам му вяра но това е чи мислим и за бебенце така че при нас е друго,но по-голямата част тук ви е рано,затова съвета ми е да ползвате не само заради забременяване,но и заради болестите
Ъъъъъ кога стана на 24 бе .... баси как лети времетоПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ами аз близо 1 година съм го праеила без никакви предпазни средства, само с прекъсване на половия акт (ако така се казваше) и понякога като се втрещя и ми закъснее и косите ми побеляваха, но слава богу нямаше последствия, затова взех да си пия хапченца, за да ми е мирна главата.Даже и от тях ми спряха напълно менструалните болки и съм от доволна- предоволна. Но моят съвет е ако не пиете хапчета на 100 % винаги да ползвате презервативи!
![]()
![]()
[b]И аз съм на същото мнение.Дори и да пия хапчета,пак не бих рискувала.Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Много лесно. Просто трябват няколко фактора:
1. Възраст
2. Отговорност
3. Дългогодишна връзка
4. Готовност за брак ако "проблема" стане
една приятелка забременя така
На мен ми е мн чудно как се предпазват двойките ,когато момчето е алергично към презервативите? И при положение ,че за момичето не е добре да пие хапчета??
Наскоро четох,че имало някакво кремче за момичета ,което убивало сперматозоидите и предпазвало от забременяване
![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Purvo sujalqvam 4e ne pisha na kirilica no imam problem s kompa ....
taka mn se izdraznix kato vidqx +16 za po opitni shtoto moje i na 13 14 da si i pak da si po opiten i otgovoren ot nqkoi "po-golemi" ebachi deto neznaqt kakvo e kondom .....![]()
Пиши на кирилица!!!!
krem4et0
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven
Аз не бях правил секс без презерватив допреди 2 г. Но сегашната ми приятелка ме нави - започна да пие хапчета. Усещането е много по-пълно и разтръсващо. Но връзката ни не е мимолетна забежка, та затова си позволявам. Но сега отново сме на презервативи, щото тя не може да пие хапчета...