.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    ОфФФФФФфффФ мале ммразя да говоря за това ама....Винаги съм го правела с презерватив,1 път с Приятеля си само за мъничко се насладихме за пълно сливане той даже не свърши в мен но 3 дена след това полудях от страх даже още изтръпвам и тичам за Тест за бременност

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    една приятелка забременя така
    И не е само тя...

наи дългата ми връзка е 4 месеца. тогава го правех. ВЕрно бех се влюбил в момичето, но тя пак нали разбираш гледаше друго...

И така от гоава връзките са ми по 3 дена

поздрави и без презерватив не го прая

Град
    София
    Започнах да го правя без, когато отидохме с приятелката ми в болница, за да направим изследвания за всякакви болести.

Сега вече от риска за бременност.. тя си знае кога трябва и кога не да го прави, така че.. риска по принцип е минимален, но винаги го има, така че каквото и да се прави може да стане фал.. да чукаме на дърво досега не е станало, пък и да стане, вече предполагам, мога да се грижа за "нещо такова".
    Don't tell me what I can or can't do !

тука некой пише, че 13-14 може да е опитен?

Абе хора ви още от 13-14-15-16 сте се бо****ли 20 пъти и за опит ми говорите?

Опита не се труба само със секс, ами с главата мацко........ умен ли си знайш какво правиш и как го правиш...

i vse pak ne polu4i6 otgovor (nikakuv) na nqkoi vuprosi ama aide thx za si4kite pisaniq

Кирилицата е задължителна!
    krem4et0

Повече от фен
    Здравей!
    Виж сега,миличък..
    Сексът без презерватив е супер рисков.
    Говорила съм с момчета и те ми обясняват на дълго и на широко,че могат да не еякулират в мен,когато дойде моментът за еякулацията.
    Едно момче още преди да свърши изхвърля сперма,която може да достигне до яйцеклетката и момичето да забременее. От една еякулация излизат 100 000 и повече сперматозоида,а само 1 е достатъчен да оплоди яйцеклека. Не се и замисляй как се прави беззз... С огромен риск-така. Гледай се следващия път като си го лъскаш и дано да ти направи впечатление,че не изхвърляш на едно спермата. И преди това има.. Офф.. незнам как да обясня,че хората трябва да се пазят..пази сеееее.. !!!
    Да не говорим,че няма 100% ефективно нещо.
    Дори и презервативите имат недостатъци и ефективността им е 98-99%.
    Правете секс със презервативи и не се и замисляйте как се прави без.
    СЪС ПРЕЗЕРВАТИВИИИИИИИИ....

Супер фен Аватара на Shia
    Секс без презервативи се прави с пръсти.Пръсто

Ха .. не съм пробвал с презерватив... 1 път пробвахме с приятелката ми, но почна да ми мирише на латекс и викам : " ооооооо... я бегай :Д" иначе ... не знам ... тя наскоро почна мн често да хои до кенефа и аз яко в стрес, но си направи тест и СЛАВА НА БОГА ..

Цитирай Първоначално написано от stratega
    тука некой пише, че 13-14 може да е опитен?

Абе хора ви още от 13-14-15-16 сте се бо****ли 20 пъти и за опит ми говорите?

Опита не се труба само със секс, ами с главата мацко........ умен ли си знайш какво правиш и как го правиш...
    Евала ти за коментара!
    На 13 е!Тя осъзнава какво прави и е опитна Защо се очудваме от такива изказвания

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Правиш ли го без трябва да си наясно,че риск винаги има.Всеки решава дали да поеме риска или не.Ако имаш доверие на партнъора си може да го правите отвреме навреме без,но ако сте от скоро заедно или връзката ви е повече сексуална отклкото чувства по-добре да слагате всеки път,за да не си блъскате после главата .

Град
    Свищов
    SiSsKkAa, доверие за какво? Че може да контролира процеси, които не зависят от него ли? Ако става въпрос за доверие, че ще поеме отговорност-ок. Но защо за Бога да рискувам? не съм готова за бебе, не искам да става сега. След година-2 ще е перфектно, но не сега, когато съм в толкова тежък финансов ако щеш период, без стабилност и сигурност, все още учащи...Не, не ми се рискува, въпреки, че го познавам прекрасно и няма друг човек на света, към който да тая подобно доверие. Просто има риск, а аз не искам да го поемам точно сега.

Под доверие имах предвид,че ако недай си боже стане нещо няма да ти каже "спасявай се" ,а ще е плътно до теб и можеш да разчиташ на него.тО няма как да контролираш винаги процесите,които се случват в тялото ти

Град
    Свищов
    Да, в този смисъл така. И все пак дори и да сте двама, но не сте готови за бебе.....нещата пак не са розови. Общо около половин година ни се събира секс с презерватив. През останалото време бях на хапчета. Нарадвах се и на двете страни...Не мога да кажа коя предпочитам. Може би пак ще почна хапчета, но...не ме бърка особено и това положение. Е, за половинката е по-неприятно, но има и алтернативи...

Според мен има повече значение за момчето отколкото за момичето дали ще е със или без

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си