.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Национална олимпиада – Английски език

Здравейте. Някой от вас беше ли вчера в Русе, на националната олимпиада по Английски език? Ако да, как ви се стори?
    А някой знае ли къде, по дяволите, в интернет мога да намеря олимпиадата? Имам предвид само въпросите. Защото на предния кръг бяха пуснали текстов файл в mon.bg, но сега не са. Имате ли си идея дали ще пуснат нещо? Спешно е. : S

Град
    On the Court...
    аз бях

Ти в коя стая беше? Аз в 6.
    А да знаеш случайно дали ще пуснат самата олимпиада в интернет? Защото втората я пуснаха.

и аз бях.казаха, че ще я сложат на сайта на министерството, но няма нищо!?

Точно. :@

Град
    On the Court...
    щото министерството са бунаци иначе бях в 5та стая

Близко.
    Btw, казаха ми, че миналата година резултатите излезли след три месеца, и то не за всички. Има едно момиче, което и досега не си знае точките.

Град
    On the Court...
    еми те нали на концерта уж казаха че до 2-3 седмици ще излязат

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    на 3тия кръг ли си била???

Да, защо?
    Mar71n4y, ние отидохме непосредствено преди началото на олимпиадата, не сметнахме за нужно да ходим предната вечер и да харчим купища пари.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Да, защо?
    Mar71n4y, ние отидохме непосредствено преди началото на олимпиадата, не сметнахме за нужно да ходим предната вечер и да харчим купища пари.
    Нищо, поздравления.
    Бтв ти беше 8ми клас, нали? и от Ловеч. Какво стана в кандидатстването, къде си.. ? Смисъл в Ловеч или някъде другаде..?

Цитирай Първоначално написано от gorska
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Да, защо?
    Нищо, поздравления.
    Бтв ти беше 8ми клас, нали? и от Ловеч. Какво стана в кандидатстването, къде си.. ? Смисъл в Ловеч или някъде другаде..?
    Мерсиии.
    Да, осми клас съм. Ами, останах си в Ловеч, влязох в езиковата гимназия с Английски език. И не съжалявам.
    Откъде ме помниш?

^ Нищо особено, супер лесна. (Поне за мен.)
    Затрудних се на няколко въпроса, в диктовката имам няколко тъпи грешки, за съчинението вече не знам. Надявам се поне 75 точки да хвана. Малко са, но ако имам по-малко – определено съм се изложила.
    На едно място в диктовката написах thorthful вместо thoughtful.
    Можее ли да питам нещо? Washing up-ът се прави с dishwasher, нали? Не с washing-machine?! Много се чудех. Също така и при четенето се затрудних с един въпрос за warm climate и hot climate. Има ли някаква разлика?

Да, де, ама то не ставаше въпрос да избирам. Става въпрос за един текст, в който пише, че една птичка била accustomed to warm climate. А към въпросите след текста, на които се отговаря с True или False, имаше един, в който се пита дали птичката била accustomed to HOT climate. И аз се чудих ли чудих, но най-накрая отговорих False.

Бе, то дори за резултата не се знае дали ще го получим. Като ги знам какви са мързеливи... Но ще питам класната.

Нямаш проблеми.
    Аз пък въобще не смятах, че ще мина на национален кръг, защото, при преброяване на грешките, които сама си открих, получих към 88 точки. И то без съчинението, а бях писала 180 думи – доста над допустимото. Та, стана чудо.

Dishwasher e едното. Според класната има разлика между hot и warm climate.
    Но резултатите не са излезли още, поне в моя град. Гледам, че в Добрич вече са излезли. ;@

Резултатите са излезли. ПЪЛНА излагация. 86 точки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си