- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Аз слушам метъл, а приятелите ми чалга....
ЗдравейтеАз съм момче от Варна на 15 години. Единствената музика която слушам е рок, метъл или емокор. Проблема е че всичките ми приятели в компанията слушат само чалгаа....(музиката която ненавиждам) и на всяко купонче надуват чалгата...и на мене ми е шибано... и сички си мислят, че не умея да се забавлявам...а просто не понасям музиката им....а те не понасят моята...просто не знам какво да правя...непрекаснато се караме за това....днес за пореден пат се скарахме на тази тема. те казват, че се чупя от колектива...и май ще се разделим само заради музиката, която слушаме...
Еми и аз излизам с хора,които слушат чалга ама не ми пречи като си я пуснат..Вярно аз не я мразя чак де ама...са като си пуснат някоя чалгия толкова ли трябва да обръщаш внимание на самата музика..защо просто не я изолираш и не се забаляваш с тях..Ако са ти истински приятели както и ти на тях не би тряяло да си праите проблеми само заради една музика...по принцип тя е измислена за общо забавление,а не за да прекратява приятелства...има толкова много по-сериозни неща,които стават и за които хора се карат...вие за музика..и ние бяхме така..обаче разбрахме,че е хипер тъпо..осъзнайте се и вие...
Като каза накрая емокор и що годе придобивам бегла представа шо за рок и метъл слушаш... Тъй че аз бих предпочела чалгата им :]
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
никаква музика не може да ми попречи да се забавлявам пълноценно
Пий повече алкохол![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ами щом ходиш с тях на купончета няма какво да им се сърдиш,нали знаеш мнозинството печели,а като не ти харесва просто не ходи!
spored men muzikata koqto slu6at frendite ti ne e vajna za edno priqtelstvo.Po-vajni sa drugite ne6ta.Opitai se da ponasq6 pone malko muzikata im ili prosto ne otivai s tqh na mnooooogo "4algiiski" kuponi
Споко е менПървоначално написано от dimi93
То и аз съм така само , че като ми пуснат чалга и го удряме на бъзици с тези , които също не слушат... и така става и по забавно.. Така , че .. няя нужда да се карате за такива глупости...
Иначе да... не ми говори за чалга![]()
Ако са истински приятели не биха те отхвърлили само заради музиката ,която слушаш...това е глупаво.
абе ти си доста проблемо емо бе
еми като толкова много немоеш да понасяш музиката им, обаче държиш на тях и пробема е предимно по купони, правиш така наречения metal room където издуваш метъл и си се кефиш...и макар и да не слушат такова пак се събират много хора в тая стая...
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Аз съм същата ...Но приятелитеми също не слушат чалга.Та с класа ми съм единствената дето слуша различно от чалга...и се спореве,скандали като вземат да надуват изпадналата им музикаа...излизам от стаята ии се нервя.Та това ги дразни,но немога да им помогна. Но ти ...гледай пий повече. Не слушай толкова музиката...ами говори силно и се забавлявай
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
dimi93 проблема е в тебе
приятелите ти са нормални![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Търси си други приятели
![]()
значи емокор не може да се сравнява с метъл и рок
емокора е просто мнооого шибаняска музика за позьорчета !
Приятелите ти са наред - ти си за раднево !
ваУ рокс
Grell
Може ли една "скапана" музика да попречи на отношенията ти с приятелите ?!
И аз като теб не слушам такава музика каквато моите приятели , но това не е пречка .. Ако държиш на приятелите си говори с тях и направете взаимно компромис .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
това твоето е глезня..
еди коя си музика не може да ти попречи да се забавляваш..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ами разберете се така,че ако ти слушаш тяхната музика,и те да слушат и приемат твоята.Това с деленето на метъли,чалгаджий и т.н е много загубена работа,а от тези глупости са 50% от сбиванията по дискотеки и училища.Това,че ти слушаш метъл,не значи,че си по-малко човек и заслужаваш по-малко уважение и обратното![]()
Пусни си Алисия и ще спреш с метала !
THE TRUTH IS OUT THERE
слушалки и мп3ка![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не мисля,че музиката трябва да ви разделя.Глупаво е!Всеки има свой личен вкус,който приятелите му(ако са истински)трябва да уважават.И за купоните може да се разберете да оускате от всеки вид по малко,за да може всички да са доволни!Ако и това не ви харесва изберете музика,която да е приятна на всички и да няма от чалгата,метала,рока и т.н. Това е моя съвет.А ако приятелите ти те харесват такъв,какъвто си не би им пречило това,че слушаш различен тип музика.
Don't worry,be happy!
и при мен е така слушам по-различна музика от приятелите ми![]()
http://vbox7.com/play:73fdbc66 ! независимо какъв стил музика слушаш неможе да не оцениш това! вслушай се и в текста
! иначе и аз слушам главно рок но това не ми пречи си правя купона и на др стилове музика да не говоря че станах върл привърженик на преслава
такаче стегни се и не си разваляй приателството за такива глупости бъди по толерантна
!