.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78
    Голям фен Аватара на dimi93

Аз слушам метъл, а приятелите ми чалга....

Здравейте Аз съм момче от Варна на 15 години. Единствената музика която слушам е рок, метъл или емокор. Проблема е че всичките ми приятели в компанията слушат само чалгаа....(музиката която ненавиждам) и на всяко купонче надуват чалгата...и на мене ми е шибано... и сички си мислят, че не умея да се забавлявам...а просто не понасям музиката им....а те не понасят моята...просто не знам какво да правя...непрекаснато се караме за това....днес за пореден пат се скарахме на тази тема. те казват, че се чупя от колектива...и май ще се разделим само заради музиката, която слушаме...

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Еми и аз излизам с хора,които слушат чалга ама не ми пречи като си я пуснат..Вярно аз не я мразя чак де ама...са като си пуснат някоя чалгия толкова ли трябва да обръщаш внимание на самата музика..защо просто не я изолираш и не се забаляваш с тях..Ако са ти истински приятели както и ти на тях не би тряяло да си праите проблеми само заради една музика...по принцип тя е измислена за общо забавление,а не за да прекратява приятелства...има толкова много по-сериозни неща,които стават и за които хора се карат...вие за музика..и ние бяхме така..обаче разбрахме,че е хипер тъпо..осъзнайте се и вие...

Град
    Шумень
    Като каза накрая емокор и що годе придобивам бегла представа шо за рок и метъл слушаш... Тъй че аз бих предпочела чалгата им :]
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    никаква музика не може да ми попречи да се забавлявам пълноценно

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Пий повече алкохол
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Ами щом ходиш с тях на купончета няма какво да им се сърдиш,нали знаеш мнозинството печели,а като не ти харесва просто не ходи!

spored men muzikata koqto slu6at frendite ti ne e vajna za edno priqtelstvo.Po-vajni sa drugite ne6ta.Opitai se da ponasq6 pone malko muzikata im ili prosto ne otivai s tqh na mnooooogo "4algiiski" kuponi

Голям фен Аватара на webmast3rche

Re: Аз слушам метъл, а приятелите ми чалга....

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Здравейте Аз съм момче от Варна на 15 години. Единствената музика която слушам е рок, метъл или емокор. Проблема е че всичките ми приятели в компанията слушат само чалгаа....(музиката която ненавиждам) и на всяко купонче надуват чалгата...и на мене ми е шибано... и сички си мислят, че не умея да се забавлявам...а просто не понасям музиката им....а те не понасят моята...просто не знам какво да правя...непрекаснато се караме за това....днес за пореден пат се скарахме на тази тема. те казват, че се чупя от колектива...и май ще се разделим само заради музиката, която слушаме...
    Споко е мен То и аз съм така само , че като ми пуснат чалга и го удряме на бъзици с тези , които също не слушат... и така става и по забавно.. Така , че .. няя нужда да се карате за такива глупости...
    Иначе да... не ми говори за чалга

Град
    в света на приключенията ..
    Ако са истински приятели не биха те отхвърлили само заради музиката ,която слушаш...това е глупаво.

Град
    Е там...
    абе ти си доста проблемо емо бе

Град
    `In Hell`
    Е трябва да правиш компромиси ....

еми като толкова много немоеш да понасяш музиката им, обаче държиш на тях и пробема е предимно по купони, правиш така наречения metal room където издуваш метъл и си се кефиш...и макар и да не слушат такова пак се събират много хора в тая стая...
    Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Аз съм същата ... Но приятелитеми също не слушат чалга.Та с класа ми съм единствената дето слуша различно от чалга...и се спореве,скандали като вземат да надуват изпадналата им музикаа...излизам от стаята ии се нервя.Та това ги дразни,но немога да им помогна. Но ти ...гледай пий повече. Не слушай толкова музиката...ами говори силно и се забавлявай
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен
    Град
    Извън границите
    dimi93 проблема е в тебе
    приятелите ти са нормални

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Търси си други приятели

Супер фен Аватара на BladeDancer
    значи емокор не може да се сравнява с метъл и рок
    емокора е просто мнооого шибаняска музика за позьорчета !

Приятелите ти са наред - ти си за раднево !
    ваУ рокс
    Grell

Може ли една "скапана" музика да попречи на отношенията ти с приятелите ?!
    И аз като теб не слушам такава музика каквато моите приятели , но това не е пречка .. Ако държиш на приятелите си говори с тях и направете взаимно компромис .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

това твоето е глезня..
    еди коя си музика не може да ти попречи да се забавляваш..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Супер тъпо,заради някаква си музика и личен стил да спорите.Типично детска работа.Много се дразня на такива глупости.

Ами разберете се така,че ако ти слушаш тяхната музика,и те да слушат и приемат твоята.Това с деленето на метъли,чалгаджий и т.н е много загубена работа,а от тези глупости са 50% от сбиванията по дискотеки и училища.Това,че ти слушаш метъл,не значи,че си по-малко човек и заслужаваш по-малко уважение и обратното

Град
    София
    Пусни си Алисия и ще спреш с метала !
    THE TRUTH IS OUT THERE

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    слушалки и мп3ка
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Не мисля,че музиката трябва да ви разделя.Глупаво е!Всеки има свой личен вкус,който приятелите му(ако са истински)трябва да уважават.И за купоните може да се разберете да оускате от всеки вид по малко,за да може всички да са доволни! Ако и това не ви харесва изберете музика,която да е приятна на всички и да няма от чалгата,метала,рока и т.н. Това е моя съвет.А ако приятелите ти те харесват такъв,какъвто си не би им пречило това,че слушаш различен тип музика.
    Don't worry,be happy!

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    и при мен е така слушам по-различна музика от приятелите ми

http://vbox7.com/play:73fdbc66 ! независимо какъв стил музика слушаш неможе да не оцениш това ! вслушай се и в текста ! иначе и аз слушам главно рок но това не ми пречи си правя купона и на др стилове музика да не говоря че станах върл привърженик на преслава такаче стегни се и не си разваляй приателството за такива глупости бъди по толерантна !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си