- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Аз слушам метъл, а приятелите ми чалга....
Егати проблемите имате с твоята компания...толкова л ие трудно да се пуска и от двете неща...ние с мойте хора сме така...хем едното хем другото хем третото и си прекарваме супер!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от XceSS
![]()
да тва ще помогне
ем то и аз съм си така, ама не го считам тва за проблемче, при мене целия ми клас са чалгари, и като отидем някъде, всичките стават на чалгата, дори и малкото метъли от класа, само аз не се давам,ама и на други купончета, все се танцуват кючеци, няма как
тва за мп3 ката е добро решение, кво кат се цепиш от колектива, пък онез ако ти бяха истински приятели нямаше да искат да те оставят заради някаква си музика, все пак всеки човек си има собствени предпочитания, твойте "приятели" щом смятат това за пречка между отношенията ви, да се *** . пък и не си само ти дето да мразиш чалгата, намери си др приятели
![]()
Само метЪл!!!![]()
Ами като проблема с различната музика толкова ви пречи, защо си в тази компания? какво те е накарало в началото да се присъединиш?
А като толкова не ти изнася си намери компания с която ще слушате емокор![]()
Hold on, if you feel like letting go
Hold on, it get's better than you know
Don't stop looking, you're one step closer
Don't stop searching, it's not over..
х
<N>
и моите приятели харесват чалга аз си харесвам метъл ма се разбираме...
дамПървоначално написано от clever
приятелите ми мразят чалгата,но на мен ми харесва...но нямаме проблеми с предпочитанията си към музика...
![]()
на който каквото му харесва това ще слуша...ии ако случаино се разделите...не съжалявай...с тази постъпка ще покажат кое е по-важно за тях(музиката или ти)
ии ако изберат да не сте приятели им тегли по две майни без да съжаляваш,защото на 100% са си ги заслужили...
успех..![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Първоначално написано от clever
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
4 момичета сме(приятелки още от бебета) . А. слуша метъл,но това не ни пречи..А и сме приятелки все пак..какво общо има музиката ..![]()
Мн сте ми странни метълите и проблема ти ми е познат.Заради тая музика се избийте.Тва делене заради музиката е наистина мн загубена работаНезнам какво толкова и мразите на чалгата..еми слушайте си метъла ама вие прекалявате.Сякаш сте болни от тая музика..........Аз например слушам чалга ама нямам нищо против метъла.Не ми харесва ама...
Кажи ти защо не харесваш метъла?Слушал ли си някога такъв?Или дай да слушаме еднодневките с лесно запомящите се мелодия и текст в повечето случай без смисъл и на всичкото отгоре КРАДЕНИ, със силиконените мадами...Ама то не било чалга било ПОП-ФОЛК?!?!Какъв фолк?!?!Нито има фолк нито в повечето случай е българска...Как може да харесваш елементарна мелодия с прикрепен текст към нея (смислен разбира се
) и да си въртиш задника на нея
Ще пораснете някой ден (надявам се) и да чуете наистина хубава музика от доказали се групи и певци, при прослушването на която да не я отписвате, затова че няма запомняща се от първия път мелодийка и текст, да вникнете в текста и т.н. и т.н. Наслушал съм се наистина на много чалга ( има и хубави песни, но са рядкост ) и си изразявам мнението върху това, а не давам мнение като повечето чули една песен от стила ии айде не струва много викат
![]()
![]()
ами да още 1вия път ми се наби една песен в главата и още я помня: Да разлаем сички кучета да се пусне слух за нас дай да го направим на мига папараците да пишат за нас диридахта диридиридахта диридахта диридири да....оу направо ми стана лошо или пак..една друга ние сме малини ягоди капини който ни докосне той санува после и ни иска пак и пак...толкова плосък текст сичко се повтаря запомня се..и е много ама много тъпо....и особено мазните чалгии наистина ми става лошо и винаги като отида на гости седя сам на терасата изулиран и пуша...щото вътре чалгата кънти ужас направо....не мога да я понасям и си тръгвам и другите ме мислят за надут и ми викат зако непрекаснато се надуваш вее???Първоначално написано от megashit
позната ситуация (проблемът не е в теб)просто си говорете за нещо друго или им покажи кой е шефа
(базик )
ще се разделяте заради музиката? никви приятели не са ти тия.
Проблемът е в него, и го отричате, само защото сте антифенове на чалгата.
Ти не си им приятел, а не те да не са на теб. Няма заради странните желания на 1 човек 10тина да не слушат това, което е стандартно да се слуша по купони, и което е купонждииска музика. На хората им омръзна от такива, които се целят от компаниите(не идват на дискотеката или на някое събиране) само защото се пускало чалга, която е най-добрата музика за подобни забави. Сам си си виновен, ако им натякваш постоянно за това. Не заслужаваш такива приятели.
Веднъж бях свидетел как едни уж метъли(а не изглеждаха така), които се пишат приятели на едно момче, не отидоха на дискотеката на рожденият му ден, само защото не слушали чалга.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Тъпо ще е да се разделите заради музиката. А и плюс това ако толкова не ти харесва да ходиш на купони чалга - просто не ходи. Аз примерно не мога да си представя като си на купон и ти пуснат някакъв метъл какво се прави. Докато чалгата си е точно музика за купони, да ти е весело.
Stay up all night with the stars *
ООООМГ!Тъпите,истерични викове,на още по-тъпите металяги,дето не разбираш кое момче,кое момиче,кое куче са найййййй-великата напаст божия!Първоначално написано от megashit
![]()
аз пък слушам всичко и нямам такива проблеми
Ами и моите приятели бяха такива, но ги зарибих по метъла и ся са запалени идиотиПросто трябва да знаеш как да влезеш под кожата на човека
Но т'ва не е чак толкова голям проблем, според мен!
Те да си въртят кючека, а ти през това време си сложи слушалки и слушай твойта музика
А ако искаш да се вписаш , когато се съберете тряя и ти малко да ги уважиш, смисъл не се прави на безмозъчен мозък, може да не слушаш чалга, но пък те кат ти я пуснат няма къде да избягаш
![]()
![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Мнозинството печели. Ти си един, те...повече. И за мен купон без чалга, не е купон...и ако трябва всички да се съобразяваме защото един не слуша чалга и да пускаме "неговата" музика...ти ще се чувстваш ли добре, когато пуснат нещо по твоите предпочитания, обаче всички са с отегчени физиономии, само ти си се кефиш ?
След като не ти е приятно по купоните и знаеш какво става всеки път, защо ходиш ?
И все пак, щом приятелите ти са чалгари, а ти явно държиш на тях и са готини хора за теб, значи все пак чалгарите не са такива боклуци и не главно музиката възпитава.
Винаги много съм се чудил,какво слушат метълите или емокор-хората(?!) по купони...И в наща групичка си имаме един пич дето слуша метъл ама като се опием и си надуем чалгата (а понякога и без да пием) секи става яко денс яко пеене...ше трябва да го преживееш смис повечето хора предпочитат чалга по купони и по някое време започва и да си я слуша по принцип....що мислиш че чалгарите сме огромно стадо???![]()
:P
Аз съм същия случайMETAL FOREVER (rock)
Това не би трябало да ти пречи![]()
И аз винаги съм се чудил какво правят метълите по партит.
И как по дяволите се танцува на метъл и как се забавляваш,в какво се изразява веселбата ти.
Не целя да се заяждам просто любопитство.![]()
Човек, не знам какъв метъл си щом имаш аватар на тоя педерас. Всички метъли го мразят. Рокери също. Отде знам? Ми щото аз съм.Първоначално написано от dimi93
Относно чалгата-винаги когато някой надуе кака Азис, аз започвам да припявам Wneh I was a little boy, age of 5...
Тва е част от едно мн добро рок парче, Тааа всичко замлъква,![]()
Ааа, аз съм метъл ама да знаеш след няколко водки какви бели денсес играя...Първоначално написано от valerugo
![]()
![]()
В измерението на алкохолиците всички сме щастливи хипита и Боно и Азис се прегръщат и си пеят стари парчета на Тоника...Ех, спомени![]()