.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 95
    Значи да разбирам,че за теб "визия" означава външен вид ... ехх, ама верно сме много простички обикновените люде на тоя свят ... отиам да се образовам някъде...

Ами да.Сигурен съм, че в този случай говорим точно за това....

Благодаря ти, че сподели професионалното си мнение и ми отвори очите, за какво точно става въпрос в тази темаа... тоя форум наистина се нуждае от повече "просветители" като теб ... давай все така =D> =D> =D>

така така
    Мил Характер
    Косата
    Устните
    Очите
    Излъчването+Чар
    Тяло
    ДуПи
    Крачета
    ...другото по-добре при всеки да е различно...

еее... браво на тая по-горе ... че сложи на първо място характера...
    СИФТЕ !!!!

Град
    Somewhere...in The sea...
    Ебала съм я вътрешната красота бееее....вобще не ми пукаа...говорете квото си искате, но не вътрешната красота ти хваща окото нали...
    Аз харесвам Високи мъже, не мусколести, не и дебели...средно телосложение НЕепилирани Красиви най-вече От там на татък...ве4е имат значение и ценностните качества

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Цитирай Първоначално написано от nebrejnata
    хуя
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Кво значи момчета като мене дет са дълги и слаби за сметка на тва са прецакани значи тъй ли?
    Бахти тъпия подпис имам

Значи не разбрах точно какво изисква автора да опишем, но ще си кажа всичкото:
    Качества:
    • Умен
      Добър
      Забавен
      Чувствителен
      Нежен

Визия (изкл се ако горните качества са в притежание [не важи за последното!!]):
    • Дълбок и проницателен поглед
      Атлетичен и във форма

И най-важното да НЕ е дебел (не, не и не!!)
    ElinoOor

С тъмна/светла коса - няма значение .
    Oчите също нямат особено голямо значение .
    Тялото също .Само да не е някоя клечка .
    Много ме радват момчета с тръпчинки и най -важното да има чар !!!
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Бръснатата глава.
    Абе то и аз някой път си бръсна главата ама незнам какво му харесвате.Мен не ма радва

Хахаха е повечето момичета се показахте като повърхностни идиот*и
    И наистина си показахте истинските лица! В коментарите си повечето са писали за визията,но не и за характера и "вътрешната красота" както вие обичате да се изразявате....
    Наистина в тази тема повечето от вас погледнаха на мъжете като на "парчета месо".....а после вие се оплаквате,че момчетата гледали на вас само като на сексуални обекти и искали само да ви изчукат и не искали сериозни връзки!
    Е не осъзнавате ли колко сте двулични!
    СМЕШНИ СТЕ! И ЖАЛКИ!
    Аз си 'хващам' мъже по първопричина секс-а само времето ще покаже на къде ще тръгнат нещата!
    Затова при мен първо визията,размера и с времето характера!
    Но мъж за мене трябва да е тъмен и с едър кокал-щото не се кефя на клечки за зъби! За размера в дължина 17-19см, обиколка 13-15 см. Характер най-вече търпелив,със силна воля,борбен,амбициозен,иск ен,човечен и мн други работи-хахах!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

CrazyBear ТЕМАТА Е ЗА ВИЗИЯТА НА МОМЧЕТА/МЪЖЕ
    Ако не беше САМО ЗА ВИЗИЯТА
    нямаше да преобладават такива коментари.

Пръдльо!!!

Значиии , CrazyBear до половината си пост има право ... ама накрая пре*ба цялата работа... с т'ва "17-19 " и така нататък ...
    Иначее... наистина до тук от момичетата, които изразиха мнение бих проявил разбиране и интерес само към 1-2, които са срещали и са обичали момчета- 'хора' , а не момчета - 'вървящо месце' ...
    А на тая където ми каза по-горе, "майната и на вътрешната красота, да живее всичко отвън ... " мога да и кажа само- нали знаеш,че щом мислиш така за нас.. същото и ще ти се връща ??? :
    КУЦО,КЪОРАВО,САКАТО ... ДУПКА ИМА ЛИ Е ЗЛАТО ???

CrazyBear го каза....

Всички гледат парите, колите и как изглеждат... само 2-3 написаха що за мозък има човека , който харесват....

Супер фен Аватара на Shia

Цитирай Първоначално написано от stratega
    CrazyBear го каза....

Всички гледат парите, колите и как изглеждат... само 2-3 написаха що за мозък има човека , който харесват....
    Всъщност парите незнам защо ги слагате като минус... какво лошо има една жена да харесва мъж с пари Парите носят много повече щастие от колкото безпаричието и нямам място тука да изброя колко много неща могат да си се правят когато имаш пари и живота постоянно да ти е разнообразен

Усмивката.. И .. ако успява да ме разсмее..

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    1. лицето (ако имат и сини очи са с предимство е не баш ама са с мн сладко излъчване), сладки са и ако имат тръпчинки като се усмихват на някои и луничките им стоят сладко и всичко това със светла ксоа звучи добре а иначе и от тъмната гама ме кефят
    2. тялото..може би най вече ръцете и раменете... да са по здрави ако имат и плочки (тва вече са бонуси) пак е добре ммм др май не се сещам

П.П верно че говорим само за визия, но ако има и чувство за хумор.. 50% съм негова за другите 50 по - горе съм описала
    фащам бас, че такива момчета тебе изобщо не те заглеждат
    <N>

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Бръснатата глава.
    Заради тебе ще си обръсна главата
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    Град
    Варна
    Вий можете много да искате , "перфектни" момчета , НО трябва да сте наясно и какво предлагате вие самите .
    Ония може да е мн як пич , ама да обича да ебе анално , бихте ли му предложили това в замяна на готиното му тяло.
    Щото повечето момичета , искат много неща в едно момче перфектно тяло незнам си какво пари коли , а не гледат себеси че нямат готино тяло или нещо такова и немогат да му предложат същите неща .
    Трябва да искате толкова колкото можете да предложите в замяна.

проблема са -

защото, тя не го иска щот го харесва... ми щот има пари.....

Давам пример. Фриенда с който излизаме на вънка пича го познавам от училище. Момчето беше бати пеканич идеалист.... Но влезе в унсс учи си всичко е точно.

Ячък е, но момичетата не го харесват просто ми е тъпо! Когато излезем и съм с някоя повлекана го чуствам, че не му е приятно да е сам.

Питал съм момичета дали им е симпатичен, те казват да хубав е, но искам теб....
    говоря за момичета, които не са ми мн добри приятелки.

Цитирай Първоначално написано от stratega
    проблема са -

защото, тя не го иска щот го харесва... ми щот има пари.....

Давам пример. Фриенда с който излизаме на вънка пича го познавам от училище. Момчето беше бати пеканич идеалист.... Но влезе в унсс учи си всичко е точно.

Ячък е, но момичетата не го харесват просто ми е тъпо! Когато излезем и съм с някоя повлекана го чуствам, че не му е приятно да е сам.

Питал съм момичета дали им е симпатичен, те казват да хубав е, но искам теб....
    говоря за момичета, които не са ми мн добри приятелки.
    Първо извинявай но не разбрах почти нищо ако ти е по лесно пиши на латиница... та по темата парите са средство подпомагащо даден човек да се опознае с друг... както и външният вид просто това са средства които подпомагат на даден човек да се поопознае с друг, ако си много красив не ти пука и си правиш каквото искаш запознаваш се с който си искаш и така те опознават хората повече, същото е и с парите ако имаш много пари пак не ти пука... и всъщност тези неща са в плюс... не казвам че ако си грозен или беден нямаш шанс просто кръга от хора около тебе е много по тесен

Мисля , че повечето момичета с отговорите си са били поне искренни. Макар това да не оправдава повърхностното им мислене . Въпроса е съвсем друг , по какъв начин обществото ни налага тези ценности и този начин на преценка . Тук отговора е прост , това не е нищо повече от реалноста в която живеем . Направете сравнение с историята . В миналото като ,че ли е било по - широко застъпена вътрешната красота . Сега обаче живеем в настоящето , и при едно взиране в ситуацията всеки би си направил равносметката , че имаш ли материални преимущества / физическа красота ще бъдеш далеч по - уважаван отколкото някой по - стойностен вътрешно човек от теб. Към всички момчета които имат претенции към мисленето на момичетата , имам молба да се огледат около себе си и да преброят на пръсти познатите си които ценят вътрешно човека и чак тогава външно . Момче съм , но това не ми пречи да съм реалист . И все пак нека не страня от главната идея на форума и ви задам същинския въпрос - " Гей ли съм ? "
    Споунд x 1
    In the depths of a mind insane , fantasy and reality are the same ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си