- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво харесвате в едно момче (САМО ВИЗИЯ)
Никога не съм харесвала ниските момчета, за това винаги гледам високите.. или колкото мен или по-високи. Но в никакъв случай по-ниски.
Не харесвам с наднормено тегло.. ЛЕКО пълнички - да, бих погледнала, но дебели - никога (да, да .. знам колко надуто звучи)
Дългата коса е предимство![]()
До сега всички момчета които съм харесвала и с които съм била са ми правили впечатление веднага щом ги погледна. Или с коса, усмивка, чар.. и т.н. и т.н.
пп ако е някой гооолям чаровник, няма начин да ми се измъкне просто.. жалко, че тези са рядко срещани![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
От мен само един голяммм .... ПОКЛОН !!!Първоначално написано от co0L_gIrL
![]()
![]()
![]()
така еПървоначално написано от Neftochimic
има едно такова момче ( аз долу горе него описах като изключим тялото с плочките) ама момчето не се дава и тва е
![]()
задоволявам се с квото има
абе по принцип не съм повърхностна просто темата беше за външния вид.. ако не беше ест щеше да има отговори " мил,забавен,чаровен.." общите неща докато за външния вид всяко момиче си има различен вкус
а и тва е като "блондинки ли предпочитате или брюнетки" не значи че се ограничаваме само с това и на другите не обръщаме внимание
![]()
Cruel Intentions
На първо място са очите и усмивката... ако те ме хванат, останалото е ток и жица![]()
Come out, come out wherever you are...
+жените се амортизиратПървоначално написано от beretta92sd
![]()
Здравей!
Аз ще ти кажа какво гледкам в ''моето'' момченце.
Така.. той притежава тъмни и дълбоки очички,също така те са и много топли.
Притежава страхотно изписани вежди,които като ги погледна полудявам..![]()
Усмивката му е много сладка-като на котенце..
Зъбките му са подредени и са белички.
Той тренира и тялото му е жестоко.
Прическата му е страхотна-косата му е гъста и тъмна и всичко му седи изключително добре.
Най-важното е да бъдеш себе си.
Момичето,което те хареса ще си намери нещо нповторимо в теб и ще го запомни.
![]()
![]()
![]()
хмм...тъмнокосите със черните очи са ми слабост...като цяло гледам лицето,усмивката,очите...тя ото много ясно и характера :P
Първо гледам очите...разбира сеМоето момче има невероятни очи....
Обожавам ги.
След това гледам усмивката.Харесвам лъчезарните хора,които се усмихват
Също гледам и ръцете(не дали са мускулести,ами от лакътя надолу).
И телосложението,разбира се.Кое момиче би искало да бъде с физически неподдържано (поне малко) момче.![]()
Всичко гледам аз .. нали си търся донор на сперма за бебе![]()
Envoi moi ! ;]
Мога да ти кажа,че при донорството не се гледа само визията,ами и разни заболявания в семейството на момчето,психични разтройства и тнПървоначално написано от Mihailova
:P
Blo0dSuGaR Това беше ирония , но нищо простено ти е![]()
Envoi moi ! ;]
раменете и гърдите![]()
![]()
![]()
![]()
If yOu lOvE Me dOn'T tOucH mE
iF YoU ToUch mE Don'T KisS Me
If yOu kiSS Me dOn't FuCk Me
iF YoU fuCK mE Don't StOp
Ами, ако се окаже , че има по големи гърди от теб?раменете и гърдите![]()
Абе аз съм слаб и висок(преди бях доста по нисък и набит обаче се издължих изведнъж и всичко изчезна, пък и бях 7месеца затруднен с фитнеса ама ся работа по въпроса..).Момичетата ми казват че съм бил сладур и готин ,и не ми липсва добра женска компания.Та мисълта ми е че от в тая тема се опитсват само някакви руси,синеоки здрави, парични(не задължително нали) мъже с хубави лица и усмивки, както и трапчинки по лицата.Като се замислите обаче е почти невъзможно да видите такъв мъж освен на снимка, пък какво остава за нещо по сериозно.Аз дето живея в Пловдив, който е пълен с хубави момичета съм видял 2-3 , които са наистина перфектни, ама си останах само с погледа. Та според мен си създавате някви миражи и ще си останете само с миража рано или късно.
Ами аз като, че нямам модел който да следвам... Външността не е на първо място за мен, мога да харесвам почти всякакви хора, стига държанието им да ме радва. И все пак в едно момче това са първите неща които ми правят впечатление:
1. Очите, особено ако са големи и не гледа злобно
2. Ръцете, не знам защо, просто ми правят впечатление
3. Тялото, особено много се кефя на мъжки гърди и много ми харесва ако за добре оформени за да мога да си галя![]()
4. Косата, особено ако е дълга и му отива, обичам да има какво да роша![]()
5. Брадата, е тука вече няма какво да кажа, обожавам брадясали хора, особено ако са подържани и не много брадясали, в смисъл не чак като попове, но все пак да има нещо което да ме драска
6. Височината, много високи хора ме плашат, предпочитам по-дребни момчета, които да са малко по-високи от мен
Хубави ясни очи и красива усмивка. А за тялото: да е нещо средно: не харесвам прекалено дебели, но и хипер слабите не са ми по вкус. Искам нормален, по възможност стегнат.
+ 1 !!! най-точно казано!Първоначално написано от mysterious93
=D>
![]()
Първоначално написано от Riot
Да е богат негър с голема патка ме устройва![]()
Къдрави или с по - дълга коса..тъмнаЗелени очи
Да има фитнес телце ии тфа е
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
лицето.....най вече очите и усмивката да е висок и с приемливо тегло![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Първоначално написано от spleskanqk
![]()
Хахахаха.... Това ли е истината?! :d
Иначе аз съм момче, прочетох един от по-горните коментари... "да не гледа страшно"
Е, аз като гледам страшно, намусено, ама да кажем, не съм първия грозник какво става?Просто така си гледам, егати
![]()
И каква е причината да ми е простено,ако не е тайнаПървоначално написано от Mihailova
![]()
и между другото знаех ,че не говориш сериозно.Просто пояснихПървоначално написано от Blo0dSuGaR
![]()
http://www.chord-and-sorcery.com/Gra...kip_winger.jpg
http://assets.mog.com/amg/pic200/drp...08105vfo1r.jpg
Ето това олицетворява мечтата ми за представител на мъжкия пол
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.