- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво харесвате в едно момче (САМО ВИЗИЯ)
Евала за втория линк! ЕвалаПървоначално написано от glamouros
![]()
Във визията гледам да става за гледане
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
На моят коментар сигурно си обърнал внимание. Ами ако гледа срашно/ злобно/ намусено/ тъпо няма да ми стане симпатичен. Това което аз намирам за привлекателно е погледът и усмивката, това ме грабва в първият момент. Ако гледаш страшно едва ли ще ми станеш симпатичен, колкото и да си хубав иначе.Първоначално написано от Bimmer
Все пак нещата които съм изброила по-горе са просто нещата които първо забелязвам, мнението ми за даден човек винаги може да се промени...
очи,усмивка,плочки,ръце да са перфектни и съм негова за цял живот ..
кандидати ?![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Очите...да са шарени, зелени, кафеви...някакъв топъл цвят. И сините стават, но цветът е някак си по студен. Косата - няма значение, но не харесвам дългите. Да е висок, просто задължително. Да има хубави ръце, ще е добре да не са епилирани.. Красива усмивка. Абе едно момче ако излъчва чар, дори и да не съвпада с това описание би ми привлякло вниманието
аз нищо не гледам или ми харесва или не, сякви очи ми харесват коси ,абе както казах или става или не
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Koito kazva ce viziqta ne e vajna za edno momce spored men se laje,za6toto parvoto ne6to koeto nie momi4etata zabelqzvame v edno momce e ne6to vav van6niq vid,sled kato go opoznaem momceto togava zapocvame da se vglejdame i v negovite kacestva,no za men van6niq vid e vajen pravi vpe4atlenie i e za predpo4itane...az parvo v edno momce zabelqzvam ocite ako sa mnogo hybavi ili toest sini mi pravqt parvo te vpe4atlenie,posle moje bi dupeto no to e moje bi edno dopalnenie kam vsi4ko tova stilat my na oblicane,priceskata se nqkvi takiva ne6ta koito se nabivat v pogleda na nas momicetata i ni haresvat tva razbira se e moeto mnenie
Covek moje da jivee bez priqteli,ama po-pusto jivee togava... !!!
Аз си харесвам моето момче не толкова заради външните качества,а заради самия него!Въпреки че той е адски сладък!Със сини очи и светло-кестенява коса!Висок и с хубаво тяло!Но външността понякога лъже!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Намерих момчето на живота ти!!! (не съм аз)Първоначално написано от VilleBaby
Първоначално написано от ScionOfStorm
Нормално е първото нещо,което ти прави впечатление е външната опаковка на човека.
Всяко момче е различно и по различен начин може да те привлече.
За визията нямам някакви определени неща.Попринцип идеала ми е----
1.зелени очи
2.черна коса
3.красива усмивка
4.прав нос
5.стегнато,здраво тяло......
Но казах,че това ми е идеала и незначи,че по такива момчета се заглеждам.По важна е душата и самото му отношение към теб.
За мен едно момче ако е--
1.мило,нежно
2.страстно,горещо
3.грижовен и се грижи за това,което е негово![]()
4.да те изненадва всеки път
5.да те кара да тръпнеш в очакване
и още, и още........
Ето такова момче си заслужава да се обича.....
Най-важното момичета не се захласвайте по въшността,може да ви изиграе лоша шега....
Важното е да се обичате и да се уважавате взаймно.![]()
http://monoleso.deviantart.com/art/G...e-Bad-60655251 ако имаш нещо общо с това-твоя съм независимо дали си тереорист или олигофрен![]()
http://images.paraorkut.com/img/pics...ight-12469.jpg ако имаш нещо общо с това-БЯГАЙ ИДВА ЧУМАТА![]()
![]()
За всеки, разбира се е индивидуално. Аз лично гледам усмивката, съответно устните и зъбите. Това ме привлича най-много, а на 2ро място - гърбът-мъже с някакви тесни гръбчета и раменца не са ми мн мъжествени. А други неща, на които пък други хора обръщат по-специално внимание, например ръцете, краката, изобщо не ми правят впечатление.
Тяло - Да е едър като цяло .... висок ( около 185-190 ) с мускули ( не тип мечка ) и мноооого релефда има големи ръце ... не знам защо но примирам акто видя мъж/момче с големи длани и пръсти . Атлетичен и мноого мускулет .
Лице - като цяло да е хубав ... за предпочитане с тръпчинки , черни очи и черна коса и като цяло да има малко по - тъмен тен .
и аз съм на тва мнение!Първоначално написано от VilleBaby
Голееемии мускулести ръце и плочкиС по-тъмен тен и коса, сладка усмивка и набола брада
![]()
Първоначално написано от nezavisim
и пърдим даже ахаххаха
задника и обувките
по тях могат да се разберат мн неща
![]()
http://www.impulse.bg/photos/by/8056654/view/11102752Първоначално написано от Dark_Angel_F
http://www.impulse.bg/photos/by/8056654/view/11102457
ако те устройвам пиши![]()
![]()
![]()
![]()