.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    Град
    Over The Rainbow
    Цитирай Първоначално написано от glamouros
    http://www.chord-and-sorcery.com/Graphics/Images/winger/winger_kip/kip_winger.jpg

http://assets.mog.com/amg/pic200/drp...08105vfo1r.jpg

Ето това олицетворява мечтата ми за представител на мъжкия пол
    Евала за втория линк! Евала

Във визията гледам да става за гледане
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Първото най-важно нещо за мен са ОЧИТЕ

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    Цитирай Първоначално написано от spleskanqk
    Да е богат негър с голема патка ме устройва
    Хахахаха.... Това ли е истината?! :d
    Иначе аз съм момче, прочетох един от по-горните коментари... "да не гледа страшно"
    Е, аз като гледам страшно, намусено, ама да кажем, не съм първия грозник какво става? Просто така си гледам, егати
    На моят коментар сигурно си обърнал внимание. Ами ако гледа срашно/ злобно/ намусено/ тъпо няма да ми стане симпатичен. Това което аз намирам за привлекателно е погледът и усмивката, това ме грабва в първият момент. Ако гледаш страшно едва ли ще ми станеш симпатичен, колкото и да си хубав иначе.
    Все пак нещата които съм изброила по-горе са просто нещата които първо забелязвам, мнението ми за даден човек винаги може да се промени...

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    очи,усмивка,плочки,ръце да са перфектни и съм негова за цял живот ..

кандидати ?
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Очите...да са шарени, зелени, кафеви...някакъв топъл цвят. И сините стават, но цветът е някак си по студен. Косата - няма значение, но не харесвам дългите. Да е висок, просто задължително. Да има хубави ръце, ще е добре да не са епилирани.. Красива усмивка. Абе едно момче ако излъчва чар, дори и да не съвпада с това описание би ми привлякло вниманието

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на teenems
    аз нищо не гледам или ми харесва или не , сякви очи ми харесват коси ,абе както казах или става или не
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    botevgrad
    Koito kazva ce viziqta ne e vajna za edno momce spored men se laje,za6toto parvoto ne6to koeto nie momi4etata zabelqzvame v edno momce e ne6to vav van6niq vid,sled kato go opoznaem momceto togava zapocvame da se vglejdame i v negovite kacestva,no za men van6niq vid e vajen pravi vpe4atlenie i e za predpo4itane...az parvo v edno momce zabelqzvam ocite ako sa mnogo hybavi ili toest sini mi pravqt parvo te vpe4atlenie,posle moje bi dupeto no to e moje bi edno dopalnenie kam vsi4ko tova stilat my na oblicane,priceskata se nqkvi takiva ne6ta koito se nabivat v pogleda na nas momicetata i ni haresvat tva razbira se e moeto mnenie
    Covek moje da jivee bez priqteli,ama po-pusto jivee togava... !!!

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Хубави големи очи, красиво лице, хубава фигура, да е мил и добър и забавен ... офф отплеснах се към качаствата! :P
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

Аз си харесвам моето момче не толкова заради външните качества,а заради самия него!Въпреки че той е адски сладък!Със сини очи и светло-кестенява коса!Висок и с хубаво тяло!Но външността понякога лъже!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    Aми щом за визия говорим...
    Задължително да е висооок!!!!!!!!!!
    Да има хубаво тяло , големи здрави ръце , рамене ии няма да е зле и плочки .
    Сладко дупе :P
    Иии разбира се хубаво лице ...красива усмивка иии носът е много важен...
    Не знам дали се брои , но обичам момчета / мъже с дрезгав,мъжествен глас.
    Намерих момчето на живота ти!!! (не съм аз)
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

BlueDream16

ако си на 16 и непълнолетни съм .... ХАХАХАХХА

Нормално е първото нещо,което ти прави впечатление е външната опаковка на човека.
    Всяко момче е различно и по различен начин може да те привлече.
    За визията нямам някакви определени неща.Попринцип идеала ми е----
    1.зелени очи
    2.черна коса
    3.красива усмивка
    4.прав нос
    5.стегнато,здраво тяло......
    Но казах,че това ми е идеала и незначи,че по такива момчета се заглеждам.По важна е душата и самото му отношение към теб.
    За мен едно момче ако е--
    1.мило,нежно
    2.страстно,горещо
    3.грижовен и се грижи за това,което е негово
    4.да те изненадва всеки път
    5.да те кара да тръпнеш в очакване
    и още, и още........
    Ето такова момче си заслужава да се обича.....
    Най-важното момичета не се захласвайте по въшността,може да ви изиграе лоша шега....
    Важното е да се обичате и да се уважавате взаймно.

Град
    Where streets have no name
    http://monoleso.deviantart.com/art/G...e-Bad-60655251 ако имаш нещо общо с това-твоя съм независимо дали си тереорист или олигофрен
    http://images.paraorkut.com/img/pics...ight-12469.jpg ако имаш нещо общо с това-БЯГАЙ ИДВА ЧУМАТА

За всеки, разбира се е индивидуално. Аз лично гледам усмивката, съответно устните и зъбите. Това ме привлича най-много, а на 2ро място - гърбът-мъже с някакви тесни гръбчета и раменца не са ми мн мъжествени. А други неща, на които пък други хора обръщат по-специално внимание, например ръцете, краката, изобщо не ми правят впечатление.

Тяло - Да е едър като цяло .... висок ( около 185-190 ) с мускули ( не тип мечка ) и мноооого релеф да има големи ръце ... не знам защо но примирам акто видя мъж/момче с големи длани и пръсти . Атлетичен и мноого мускулет .
    Лице - като цяло да е хубав ... за предпочитане с тръпчинки , черни очи и черна коса и като цяло да има малко по - тъмен тен .

Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    Aми щом за визия говорим...
    Задължително да е висооок!!!!!!!!!!
    Да има хубаво тяло , големи здрави ръце , рамене ии няма да е зле и плочки .
    Сладко дупе :P
    Иии разбира се хубаво лице ...красива усмивка иии носът е много важен...
    Не знам дали се брои , но обичам момчета / мъже с дрезгав,мъжествен глас.
    и аз съм на тва мнение!

Град
    Велико Търново
    Голееемии мускулести ръце и плочки С по-тъмен тен и коса, сладка усмивка и набола брада

Цитирай Първоначално написано от nezavisim
    хахаах по темата за дупетата мн са смях ония ден излизаме някаде с колата с бащата и виждам една супер яка мръсница и викам малеей тъс .... и татко вика кво тъс бе тя и ТЯ КАЙ СЕРЕ 1 КОФА ЛАЙНА

и пърдим даже ахаххаха

задника и обувките
    по тях могат да се разберат мн неща

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Тяло - Да е едър като цяло .... висок ( около 185-190 ) с мускули ( не тип мечка ) и мноооого релеф да има големи ръце ... не знам защо но примирам акто видя мъж/момче с големи длани и пръсти . Атлетичен и мноого мускулет .
    Лице - като цяло да е хубав ... за предпочитане с тръпчинки , черни очи и черна коса и като цяло да има малко по - тъмен тен .
    http://www.impulse.bg/photos/by/8056654/view/11102752
    http://www.impulse.bg/photos/by/8056654/view/11102457
    ако те устройвам пиши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си