- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормален размер на пениса на 14 годишни момчета
Познавам хора на 15 с полови органи , които в сантиметри отчитат 12 сантиметра , познавам на които е 15 , познавам и на 17. И в трите случая са си на сухо , така че![]()
Envoi moi ! ;]
Никога не ме е интересувало колко ми е голям... върши работа![]()
![]()
![]()
Ich bin kein gangster,kein killer,ich bin kein dieb
ich bin nur ein junge von der stra
14-15 см
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Вече са 16 идиота![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
14-15 см![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Пич ако е по-малко от 39 см, ходи на лекар, може да имаш проблем с развитието.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
17Първоначално написано от Extremescream
![]()
50 санта http://www.max-man-bg.com/ пий ги 1 година после дай снимка да те видим,доволен?
варви да си играиш с количките не мисли за оная си работа не ти тряя на тая възраст![]()
Аз съм на 14, а ми е много малък (~11,5см).. Скоро с приятелката ми ще правим секс.. Тя е на 14 и ще и е за първи път.. Дали ще успея да направя нещо или ми е прекалено малъкИ също да добавя - тя изглежда доста развита (поне откъм гръдна обиколка) и се притеснявам да не успея да я задоволя
![]()
![]()
![]()
Земай една линия и почвай да мериш на секи 14-годишен дет срещнеш![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
СМОТАНЯЦИ ......... що не почнете да си записвате с по колко ви расте на месец .... мое и 5 да му е на някоий може и 25 спр смотани теми .....
One 4 the money , two 4 the show
Мисля че за 14-15год момче е нормално 15-16см
кога гласувах бе ?! хакери фтв
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Еми не знам колко е нормалко...Само мога да кажа, че моя е 12,5 на 14 съм![]()
ша ти кажа 1 нешто ...Аз едно не мога да схвана, защо толкова питате и пускате безброй теми от такова естество "Малък ли ми е", "Колко трябва да ми е" и т.н. Толкова ли тежък удар по мъжкото ви его е, че едни господа са с малко повече сантиметри от вас... ? Еми колкото толкова
Да вземем и ние момичетата да пускаме теми, колко трябва да ни е гръдната обиколка на 14-15-16-17-18-19 .......
Много филми гледате
...когато 2ма си мерят членовете не си навирай гЪза между тях![]()
евалата...Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
napalno sam saglasen sas x3eme parviq mu komentar![]()
![]()
![]()
e az ne kazvam moq kolko e makar da sam na 13 podshti 14
5 санта надървен ми еи пак ще се справя по добре от всички тука комплексари дето си мерите пишките през 2 минути...
![]()
на 13,14,15 може и под 10 санта да ти ако си някакъв късен пубертет и кво >? А може и 15 и нагоре да ти е .. и ?? ако си тръгнал да се ебеш на 14,15 ... успех малко момичета биха се навили освен ако не си плащаш.. Абе спри да се притесняваш..
А тези които викат 14,15 на тая възраст е Ок -- средния размер в БГ е 13,14
... Така че не се притеснявай.. покриваш среден размер а си на 14 още...
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
аз си мисля че на 14 годишна възраст пенисът е нормално да е 14 санта нали може и по малко ема не все пак това е време на пубертет
3 без малко... ай стига простотии... пишките ви изсъхнаха от мерене и удължаване...Първоначално написано от DaNTeS
![]()
Комплекса - малък пенис.. а ? К'ви са тея простотии , колко ви е бил като сте били на 14. Я стига с тези глупости моля ви!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Нормалния размер![]()
. Ами мисли така трябва да ти стига за да можеш вече да имаш дете
.