.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 216
    Мега фен
    Град
    София
    То аз напълнях след като я поръчахме

ето снимка от преди малко
    http://prikachi.com/files/740400g.jpg

Супер фен Аватара на Shia
    Супер е

Как ти стои на бюста,пада ли като ходиш

Това на мен ми е големият пробле.След корекцията дали ще се държи бюста нормално,не се наресвам с презрамките на роклята

Цитирай Първоначално написано от LiliS
    аз реших,че на изпращането ще съм с дънки и една блузка от манго ,изобщо няма да го мисля...

И аз само че с туника и дънки.Мисля,че пак ще е оригинално.Според мен няма смисъл от 100 рокли.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен
    Град
    София
    И аз хич не харесвам с презрамки. Не знам дали се вижда, но отзад е корсет и доста стяга. Аз вкъщи нали един път съм я обличала и сега втори, но не ми пада. То има и някакви телени неща в роклята и държат и те

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    За колко си взе тази рокля и аз си я бях харесала,а ми трябва някаква рокля за сватба???
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен
    Град
    София
    ако си купуваш роклята от оригиналния магазин- тоя на дизайнерката, който е във Варна, към 600лв. Но понеже няма как да отида до Варна, а и честно казано не ми са дават толкова пари, на Пиротска в един безистен има една фирма, която продават, шият, дават под наем рокли и там ми я ушиха- 350лв

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Мерси много не съм от София,но ще проверя според мен са много 600 лв. за нея
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен
    Град
    София
    Ако я шиеш със сигурност по- малко пари ще ти вземат. Аз с принтирана снимка отидох там и само ми взеха мерки

Цитирай Първоначално написано от eple
    на парис хилтън ми харесват някои прически :

http://brocknyla.typepad.com/brockny...-herpes-09.jpg

ОБИЧАМ ТЕ,нищо,че не се познаваме лично

Такава прическа исках,най-накрая можа да я покажа на жената да ми я направи

ИЕЙЙЙЙЙЙЙЙ

Град
    The Paradise
    леле къде ги намирате тези рокли за по 300 400 лева??????
    моята беше 700, а не е нещо особено, а по евтина не можах и да намеря, която изобщо да става за обличане...
    Good girl gone bad

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз да се похваля вчера със сестра ми бяхме на проба и другата седмица ще си вземем роклите. Стават много хубави и двете, взех и и обувки (не тези, които бях показала), обеците и гривна за бала, остана ми само тоалета за изпращането. Взех си и чантичката от дизайнерката,защото беше готова, много е сладка.

А колкото до цените:моята рокля ми я шият по готов модел на дизайнерката, само че в други цветове, 390 лв е. А роклята на сестра ми я шият по снимка, ето я:

http://photos.posh24.com/p/88153/l/a...a_premiere.jpg

Естествено роклята и не е за бременни, но иначе е същата и и взеха 320 лв. Незная вие къде сте търсили и гледали, но рокли под 400 лв без проблем се намират. Е, зависи и каво си търсите...

Мега фен
    Град
    София
    На мен готовите рокли определено не ми харесаха- прекалено кичозни и прекалено скъпи.

А иначе аз нито бижута си купих, нито за изпращането и дипломирането нещо избрах

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    http://abiturient.dir.bg/_wm/gallery...599538&dflid=3
    Това е роклята на сестра ми.Ушиха и я за 3 седмици и е много красива
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на Ice
    Аз вече имам рокля http://www.tiptopwebsite.com/members...rosig/7790.jpg само, че е черна.Проблема е, че не мога да си намеря подходящи обучки аксесоари още нямам.Иначе за изпращането съм готова.
    Everything happens for a reason..

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Не съм абитуриентка, но разгелдах всички страници на темата и искам да ви поздравя момичета за страхотния избор, който сте направили.И рокличките и обувките много ми харесват.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Ice
    Аз вече имам рокля http://www.tiptopwebsite.com/members...rosig/7790.jpg само, че е черна.Проблема е, че не мога да си намеря подходящи обучки аксесоари още нямам.Иначе за изпращането съм готова.
    Много ми харесва! :P и ако си с дълги крака ще е супер,а ако не си по-високи токчета...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен
    Град
    София
    Ice, страхотна рокля! Много се чудех между моята и тази.

Значи няма да е толкова трагично положението тази година с роклите- ще има доста стилни явно!

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Ами аз съм на 90% готова! Имам си рокля, обувки и чанта. На обувките не мога да дам снимка, но са червени лачени сандали с две каишки, и ги свърза една редичка от бели камъчета, чантата е от същата материя и също има бели камъчета, а роклята е тази:
    http://www.tiptopwebsite.com/photos3/rosig/7465.jpg

Остават ми бижута и много се чудя дали да са перли или нещо в сребърно
    Леле, страхотна рокля!
    и на мен много ми хареса
    Много яка рокля

Голям фен Аватара на Ice
    Loshotia и аз твоята я видях много сладка всъщност и я мерих, обаче не ми отиваше аз понеже съм и ниска и направо бях много смешна А межу друго и твоята е курсет искам да те попитам как мислиш да се справяш със сутиена, защото аз доста се чудя дали да не си взема тези чашки който се лепят.Пробвах със силиконов гръб обаче е много грозно.

Мега фен
    Град
    София
    Ооо, ти от магазина на фирмата си я взела, така ли? Ако не е тайна, колко пари ти взеха?

Иначе за корсета...още не съм решила. Като сложа роклята и я стегна, бяста седи много добре и май няма нужда от сутиен. Мислех за онзи дето е изцяло силиконов, но братовчедка ми каза, че на нейния бал съученичка била с такова нещо и от танците се поизпотила и започнал да пада сутиена

Голям фен Аватара на Ice
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Ооо, ти от магазина на фирмата си я взела, така ли? Ако не е тайна, колко пари ти взеха?

Иначе за корсета...още не съм решила. Като сложа роклята и я стегна, бяста седи много добре и май няма нужда от сутиен. Мислех за онзи дето е изцяло силиконов, но братовчедка ми каза, че на нейния бал съученичка била с такова нещо и от танците се поизпотила и започнал да пада сутиена
    Не е тайна, 400 лева ми взеха със спарването понеже много стърчеше отдолу и като се наведа всичко се вижда.

Иначе за сутиена и на мен така ми бяха казали, че много пада обаче не виждам друг начин.Понеже аз нямам особено големи гърди и не мога да тръгна без сутиен, пробвах обаче е смешно и много се притеснявам.

Мега фен
    Град
    София
    Аз пробвах със сутиен, махнах му презрамките, после и целия сутиен махнах - и при трите положения по еднакъв начин ми седи. Не знам- малко ми е странно- никога не съм излизала от вкъщи без сутиен

Голям фен Аватара на Ice
    Хахаха нали.То си има железца де, обаче като се наведа и нали разбираш за какво ти говоря.Някво издуто и отдолу не особено големи гърди дето не изпълват роклята за това ще ми е нужен сутиен. Иначе и аз пробвах със сутиен без презрамки ама пък като се раздвижа и само се смъква надолу.

То и аз имам голям проблем с този сутиен.Имам голям бюст и дори и да сложа сутиен той ще се вдигне много на високо,над роклята даже и разбирате няма да е много приятно.Има вариант да ми зашият от вътрешната страна,ама няма да има време за такива поправки

http://i40.tinypic.com/2u7xdoy.jpg Very Happy Very Happy Very Happy

Цитирай Първоначално написано от Shia
    То и аз имам голям проблем с този сутиен.Имам голям бюст и дори и да сложа сутиен той ще се вдигне много на високо,над роклята даже и разбирате няма да е много приятно.Има вариант да ми зашият от вътрешната страна,ама няма да има време за такива поправки

http://i40.tinypic.com/2u7xdoy.jpg Very Happy Very Happy Very Happy
    Ами понеже и аз имах такива проблеми и дизайнерката ми преши чашки моя размер във самата рокля без презрамки, без гръб.
    Може да се консултираш със някой дали би стояло добре на твоя модел рокля
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си