.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 216
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    леле фижте ква рокля скивнах

http://www.album.bg/violet/images/65160/1437/
    нагоре много ми харесва и надолу също ,но дантелата отпред ми идва малко в повече и ако беше изрязано мястот м/у гърдите ,но като модел ми допада
    http://www.album.bg/violet/images/65148/1437/
    а тази е с хубав гръб
    http://www.album.bg/violet/images/65257/1437/
    http://www.album.bg/violet/images/65258/1437/

мнение
    мм да на мен ми харесват макар че наистина на първата рокля дантелата е в повече
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Град
    The Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Да, колан е.

Наистина не знам какво не ти харесва в роклята- че е прекалено семпла и ежедневна ли? А и е изпращане, не е бал....

Точно такова нещо си търсих- такова, че да мога пак да си го нося. А и перфектните обувки му намерих
    прилича на работна манта.
    Good girl gone bad

Аз съм далеч от абитуриентския бал, но все пак... Обувките на Ъндаинг са страхотни (и двата чифта) и роклята за изпращането на Лошотиа също ми грабна окото, макар и снимана без да е облечена.

П.П.: Не искам да "подклаждам" спорове, но отдавна съм забелязала, че Михайлова е на всяка манджа мерудия. Разбирам да си на 14, 15, 16, ама...

На мен ми прилича наистина точно на работна манта,но щом на момичето й харесва нека си я носи и да и се радва.Всеки си има вкус в крайна сметка,а аз колко съм грозна/красива ти няма да разбереш.

Мега фен Аватара на teenems
    тея рокли дето Михайлова ги пусна не ми допадат едни такива като за бар ми изглеждат ,аз не бих облякла никоя от тях, нищо лично
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Варна
    Въпрос на вкус , казало кучето и се облизало под опашката. Все пак , абитуриентската си е точно на бар , в 99% от случаите
    Envoi moi ! ;]

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Въпрос на вкус , казало кучето и се облизало под опашката. Все пак , абитуриентската си е точно на бар , в 99% от случаите
    Струва ми се, че си в голяма грешка....може би вечерта продължава в бар...но със сигурност не започва там!

Град
    Дълбоката провинция....
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Maimunche_f Кой , както си го направи
    Така е. Но щом и ти си на това мнение е глупаво да слагаш всички балове (т.е. 99%) под общ знаменател...

Град
    The Paradise
    това, че се казва бал, не значи, че е нещо лъскаво. така почва, но тази приказка много бързо проключва, когато се почвят първите ПРЕпили абитуриенти. после след ресторанта продължава в някоя дискотека, където.. пиянски истории
    така се прави бал!
    мен пък ми е супер грозно и смешно-някакви до такава степен натокани, с 5 пръста грим, с рокли, които трябва 10 човека да им ги носят отзад, с обръчи разни, кичозни...
    михайлова, супер предложения. много сладки роклички
    Good girl gone bad

Мега фен Аватара на teenems

ето тази е късичка и е сладурска

а такава за изпращане ?

на мен ми допада
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    The Paradise
    прекалено просто, семпло.
    не е казано, че трябва да се прекалява, но все пак това ти е бала, веднъж е, не е всяка седмица.. можеш да си позволиш нещо изискано, официално, не толкова простовато. с това можеш да идеш и на дискотека..
    Good girl gone bad

Toy струва ми се,че яко си противоречиш във двата последни поста по темата.
    Иначе бала е нещо за което си мечтаеш от малък и всяко момиче иска да се чувства принцеса поне един ден.Така,че няма значение колко хора ти харесват роклята,важното е настроението ти да е на 6 и да се харесваш ти самата.
    Нека всички изписали негативни мнения относно роклята на момичето да се замислят дали някой харесва и техните дрехи.Не може всички да имаме един стил и еднакви вкусове.Много е жалко да кажеш на някого "ами смешно е" "ами не става" гледайте себе си бе хора.

Съжалявам,ако бях груба
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от toy
    прекалено просто, семпло.
    не е казано, че трябва да се прекалява, но все пак това ти е бала, веднъж е, не е всяка седмица.. можеш да си позволиш нещо изискано, официално, не толкова простовато. с това можеш да идеш и на дискотека..
    Аз точно по този критерий си избирах роклята за бала Образно казано де, просто исках да е нещо, което ще облека поне още няколко пъти, а не да дам луди пари за рокля и после да забравя мама в кой гардероб я е прибрала.
    Аз се спрях на този модел за моя бал:
    http://sisenceto.dir.bg/_wm/gallery/...447234&dflid=3
    Само че синя и с по-различна дантела. Освен това на мен ми стои малко по-различно, защото съм по-ниска и не толкова слаба. Но все пак ми хареса какво се получи.

Да, но твоята е доста по-официална и е много по-подходяща за бал.
    На мен ми харесва
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Дълбоката провинция....
    Аз като се сетя миналата година каква представа имах за тази година, какви приготовления, рокля, прическа.... Страшно грандиозно....А сега...честно да си призная даже и не ми се ходеше да търся рокля. Вече разсъждавам по-много по-различен начин. Първо - на мение съм, че няма смисъл от онези прекалено официални, дълги, тежки бални рокли, които изопщо не са подходящи за 19-годишни момичета, отделно че са ненормално скъпи, а и едва ли ще има повод, когато може да се облече пак (а и цяла вечер танци и веселие - роклята с обръчи няма да е най-удобното облекло...). И второ - аз смятам, че на бала е по-важно да сме целия клас заедно, да забравим спорове и кавги и да си имаме една незабравима вечер.

Иначе моята рокля е с дължина до коляното. С висока талия, под бюста има няколко цветя рязана бродерия, надолу пада на широки плисета, от шифон е (мога да си я напъхам в дамската чанта, после да я извадя, да я облека и няма да е измачкана ) Зелена на цвят. Изключително семпла, младежка и ще ми е много удобно с нея.
    А и след бала...пак ще мога да си я нося, без непременно да си личи, че това е балната ми рокля

Мега фен
    Град
    София
    toy обаче яко си противоречи

Иначе въпросните рокли, които бяха обвинени са прости и семпли са много подходящи и далеч по- изискани от масовия кич, който ще залее градовете през последните седмици на май месец.

hottie
    Guest
    Ей ! Три страници спам изтрих. Специално предупреждение за Бианка и Михайлова.

Loshotia много ми харесва роклята ти за изпращането

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Сиси90 модела ми допада мноооооооооого, снимай се в нея (като си я вземеш, ако не си още) много ми е интересно как седи подобен модел на ниско момиче, и аз съм ниска.

Моята рокля вече е готова, но в събота ще ходя да си я взема и може да дам и снимки.
    Обувките и чантата си ги взех преди доста време -> http://img17.imageshack.us/img17/7126/clipboard03w.jpg , http://img207.imageshack.us/img207/5931/sdc10334w.jpg
    Само бижутата ми останаха и може би в събота и за това ще поразгледам.
    Браво за темата! Видях доста хубави рокли тук - чак ме хваща яд, че малко избързах и още февруари си поръчах моята.

Град
    Дълбоката провинция....
    Направих една тема за Кандидат-студенти (В училище и приятели). Ако сред вас има такива, споделете нещо и около емоцията за кандидатстването. Все пак...бал, но той е една вечер, а от кандидатстването до някаква степен се определя живота ни и развитието в по-общ аспект.

Супер фен Аватара на Shia
    Аз пък не искам да си нося балната рокля няколко пъти
    Бал е и искам Бална рокля дори и да е строго официално.Няма да се повтори пак това събитие и искам да се чуствам добре
    Не искам да се лишавам от някоя рокля,която ми е грабнала окото и душата,за да мога да взема някоя "за други дни".Взимам това,което ми харесва и да не я нося пак тази бална рокля ще знам,че съм изглеждала така ,както искам

Всеки с решенията си!!!

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Моята рокля ще е почти като тази:

с разликата, че ще е светло зелена с блестящи сребърни нишки, деколтето няма да е чаак толкова дълбоко и гърба ще е ето такъв:

/по-литък и заострен/..

обувките и чантата - сребърни, но още не съм си намерила такива в краен случай ще трябва да са чрни, но няма много да отива.. ама ако нищо друго не намеря..

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Моята рокля ще е почти като тази:

с разликата, че ще е светло зелена с блестящи сребърни нишки, деколтето няма да е чаак толкова дълбоко и гърба ще е ето такъв:

/по-литък и заострен/..

обувките и чантата - сребърни, но още не съм си намерила такива в краен случай ще трябва да са чрни, но няма много да отива.. ама ако нищо друго не намеря..

Поздравления за избора.Много ми харесва
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    The Paradise
    сиси, роклята ти е дори много хубава!
    лошития, тва, че не ти харесвам "роклята" за изпращането не значи, че си противореча. видях ти и другата рокля, която ми допада, но това за изпращането е.. айде няма да казвам пак какво.
    Good girl gone bad

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си