- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- готови за бал?
мм да на мен ми харесват макар че наистина на първата рокля дантелата е в повечеПървоначално написано от teenems
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
прилича на работна манта.Първоначално написано от Loshotia
Good girl gone bad
Аз съм далеч от абитуриентския бал, но все пак...Обувките на Ъндаинг са страхотни (и двата чифта) и роклята за изпращането на Лошотиа също ми грабна окото, макар и снимана без да е облечена.
![]()
П.П.: Не искам да "подклаждам" спорове, но отдавна съм забелязала, че Михайлова е на всяка манджа мерудия. Разбирам да си на 14, 15, 16, ама...![]()
На мен ми прилича наистина точно на работна манта,но щом на момичето й харесва нека си я носи и да и се радва.Всеки си има вкус в крайна сметка,а аз колко съм грозна/красива ти няма да разбереш.![]()
тея рокли дето Михайлова ги пусна не ми допадат едни такива като за бар ми изглеждат ,аз не бих облякла никоя от тях, нищо лично![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Въпрос на вкус , казало кучето и се облизало под опашката. Все пак , абитуриентската си е точно на бар , в 99% от случаите![]()
Envoi moi ! ;]
Струва ми се, че си в голяма грешка....може би вечерта продължава в бар...но със сигурност не започва там!Първоначално написано от Mihailova
Така е. Но щом и ти си на това мнение е глупаво да слагаш всички балове (т.е. 99%) под общ знаменател...Първоначално написано от Mihailova
![]()
това, че се казва бал, не значи, че е нещо лъскаво. така почва, но тази приказка много бързо проключва, когато се почвят първите ПРЕпили абитуриенти. после след ресторанта продължава в някоя дискотека, където.. пиянски истории
така се прави бал!
мен пък ми е супер грозно и смешно-някакви до такава степен натокани, с 5 пръста грим, с рокли, които трябва 10 човека да им ги носят отзад, с обръчи разни, кичозни...
михайлова, супер предложения. много сладки роклички![]()
Good girl gone bad
ето тази е късичка и е сладурска![]()
а такава за изпращане ?
на мен ми допада![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
прекалено просто, семпло.
не е казано, че трябва да се прекалява, но все пак това ти е бала, веднъж е, не е всяка седмица.. можеш да си позволиш нещо изискано, официално, не толкова простовато. с това можеш да идеш и на дискотека..
Good girl gone bad
Toy струва ми се,че яко си противоречиш във двата последни поста по темата.
Иначе бала е нещо за което си мечтаеш от малък и всяко момиче иска да се чувства принцеса поне един ден.Така,че няма значение колко хора ти харесват роклята,важното е настроението ти да е на 6 и да се харесваш ти самата.
Нека всички изписали негативни мнения относно роклята на момичето да се замислят дали някой харесва и техните дрехи.Не може всички да имаме един стил и еднакви вкусове.Много е жалко да кажеш на някого "ами смешно е" "ами не става" гледайте себе си бе хора.
Съжалявам,ако бях груба![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Аз точно по този критерий си избирах роклята за балаПървоначално написано от toy
Образно казано де, просто исках да е нещо, което ще облека поне още няколко пъти, а не да дам луди пари за рокля и после да забравя мама в кой гардероб я е прибрала.
Аз се спрях на този модел за моя бал:
http://sisenceto.dir.bg/_wm/gallery/...447234&dflid=3
Само че синя и с по-различна дантела. Освен това на мен ми стои малко по-различно, защото съм по-ниска и не толкова слаба. Но все пак ми хареса какво се получи.
Да, но твоята е доста по-официална и е много по-подходяща за бал.
На мен ми харесва![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз като се сетя миналата година каква представа имах за тази година, какви приготовления, рокля, прическа.... Страшно грандиозно....А сега...честно да си призная даже и не ми се ходеше да търся рокля. Вече разсъждавам по-много по-различен начин. Първо - на мение съм, че няма смисъл от онези прекалено официални, дълги, тежки бални рокли, които изопщо не са подходящи за 19-годишни момичета, отделно че са ненормално скъпи, а и едва ли ще има повод, когато може да се облече пак (а и цяла вечер танци и веселие - роклята с обръчи няма да е най-удобното облекло...). И второ - аз смятам, че на бала е по-важно да сме целия клас заедно, да забравим спорове и кавги и да си имаме една незабравима вечер.
Иначе моята рокля е с дължина до коляното. С висока талия, под бюста има няколко цветя рязана бродерия, надолу пада на широки плисета, от шифон е (мога да си я напъхам в дамската чанта, после да я извадя, да я облека и няма да е измачкана )Зелена на цвят. Изключително семпла, младежка и ще ми е много удобно с нея.
А и след бала...пак ще мога да си я нося, без непременно да си личи, че това е балната ми рокля![]()
toy обаче яко си противоречи![]()
Иначе въпросните рокли, които бяха обвинени са прости и семпли са много подходящи и далеч по- изискани от масовия кич, който ще залее градовете през последните седмици на май месец.
Ей ! Три страници спам изтрих. Специално предупреждение за Бианка и Михайлова.
Сиси90 модела ми допада мноооооооооого, снимай се в нея (като си я вземеш, ако не си още) много ми е интересно как седи подобен модел на ниско момиче, и аз съм ниска.![]()
Моята рокля вече е готова, но в събота ще ходя да си я взема и може да дам и снимки.
Обувките и чантата си ги взех преди доста време -> http://img17.imageshack.us/img17/7126/clipboard03w.jpg , http://img207.imageshack.us/img207/5931/sdc10334w.jpg
Само бижутата ми останаха и може би в събота и за това ще поразгледам.
Браво за темата! Видях доста хубави рокли тук - чак ме хваща яд, че малко избързах и още февруари си поръчах моята.![]()
Направих една тема за Кандидат-студенти (В училище и приятели). Ако сред вас има такива, споделете нещо и около емоцията за кандидатстването. Все пак...бал, но той е една вечер, а от кандидатстването до някаква степен се определя живота ни и развитието в по-общ аспект.![]()
Аз пък не искам да си нося балната рокля няколко пъти
Бал е и искам Бална рокля дори и да е строго официално.Няма да се повтори пак това събитие и искам да се чуствам добре
Не искам да се лишавам от някоя рокля,която ми е грабнала окото и душата,за да мога да взема някоя "за други дни".Взимам това,което ми харесва и да не я нося пак тази бална рокля ще знам,че съм изглеждала така ,както искам
Всеки с решенията си!!!
Моята рокля ще е почти като тази:
с разликата, че ще е светло зелена с блестящи сребърни нишки, деколтето няма да е чаак толкова дълбоко и гърба ще е ето такъв:
/по-литък и заострен/..
обувките и чантата - сребърни, но още не съм си намерила такивав краен случай ще трябва да са чрни, но няма много да отива.. ама ако нищо друго не намеря..
Първоначално написано от SpAcE_LaDy
Поздравления за избора.Много ми харесва
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
сиси, роклята ти е дори много хубава!
лошития, тва, че не ти харесвам "роклята" за изпращането не значи, че си противореча. видях ти и другата рокля, която ми допада, но това за изпращането е.. айде няма да казвам пак какво.
Good girl gone bad