.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Град
    On the top of the world

Въпрос за почистване на лице

Здравейте.
    Имам въпрос.
    Тези от вас, които са ходили на козметик за процедура - почистване на лице, как ви почистваха? Смисъл такъв... с ръце ли ви почистваха, или някакви машинки(omg :d)?
    След това зачервени ли бяхте? Белези възможно ли е да останат?

Благодаря.

Град
    Варна
    Ходя веднъж месечно на козметик за почистване на лице. С ръце се изтискват комедоните , слагат ти маски за лице - при мен 2 , а след това се минава лицето с 3 машинки , които захлаждат кожата , премахват зачервяването и успокояват лицето.
    Възможно е да останат белези , ако козметикът е некадърен.
    При мен има минимално зачервяване , а понякога и никакво.
    Envoi moi ! ;]

Супер фен
    Еми първо ми пускат пара..Да се отворят порите.След това ти махат черните точки (стискат ги).След това в зависимост колко ти е зле кожата ти правят различни маски ...Понякога с една машинка ми пускат ток.Нищо страшно,усещаш само лек бодеж. И после естествено лицето е зачервено,няма как.Белези не остават.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Еми първо ми пускат пара..Да се отворят порите.След това ти махат черните точки (стискат ги).След това в зависимост колко ти е зле кожата ти правят различни маски ...Понякога с една машинка ми пускат ток.Нищо страшно,усещаш само лек бодеж. И после естествено лицето е зачервено,няма как.Белези не остават.
    Съгласна съм. След процедурите ти е зачервено лицето няколко часа и се шашкаш(поне при мене е така), но като се събудя ми няма почти нищо. Тоест червеното си се маха и лицето си е чистичко и свежо.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си