- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли спали с момче/момиче с брекети?
Бих ходила .. защо не ... // Самата аз до преди една година носих брекети .. ии сега резултата е страхотен![]()
..[ No pain Inside ME !! ] ...
Аз бих ходила с момче с такива брикети защоо пък не ,ако имам чуства?
+1 , па и ако е симпатичен ,вчера срешнах един такъвПървоначално написано от psychedelic
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ами целувал съм се с момиче с брекети и няма разлика.Така,че нямам нищо напротив.
Относно тея дето казват ''не''
а сега след като сички знаем, че сте кретени, дали някой би ви съжелил да спи с вас ;] ...
Защо не!Ако момчето е сладко!Пък и това е нещо временно!
![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
що не наистина![]()
Ест. 4е бих... :P Че то това изобщо причина ли е че да не тръгнеш с някое момиче / момче ?![]()
Аммм, малко са ми неприятни, ама те са временни, могат да се свалят и момичета ако ме разтуптява кво пречи :>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ХЬИАХьАИУьхАИУьхАИУьхАьуА Хьу
иАХьуиАХьАУИьхАИьхАИьухАА ИхАЬ
Ако така ша са цилуваш както се и изказваш, мисля, че момчето с брекетите би те зарязло не ти него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Кво общо имат брекетите с влечението ти към някое момче/момиче...?!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бившия ми имаше и лично на мен не ви правеха никакво впечатление а и разликата е нищожна![]()
нали това те питат дали брекетите пречат на влечениетоПървоначално написано от Hilary_
Да бих, стига да имам чуства към него. А и скобите са нещо временно![]()
Hold on, if you feel like letting go
Hold on, it get's better than you know
Don't stop looking, you're one step closer
Don't stop searching, it's not over..
още една тема показваща плиткоумието, на някои от форума. Какво общо имат брекетите с това да ходиш с някой ??? То тъпи хора бива, ама чак толкоз ???![]()
![]()
![]()
кво общо имат брекетите със леглото аз не мога да разбера...![]()
+1.Колко прости и ограничени хорица има по тоя свят...Все едно тия дето носят брекети са болни или прокажениПървоначално написано от Ravage
![]()
![]()
![]()
![]()
Носих такива близо 2 години , няма нищо лошо в това.
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Ходих с една.. тук съм нали не ме е изяла .. хмм и се целуваше прекрасно![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
баси малоумното...момичетата и момчетата с брекети да не са прокажени че да не мое са спиш с тях.мн повърхностно гледат някои на нещата...честно![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
+Първоначално написано от Ravage
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче