- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротично бельо... еротично или смешно :D
Meн пък тва ме радва много http://hotshop.bg/clothes/legavenue/...dano.1940.html
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ако беше от 2 части, щеше да ми харесва повече.. или поне да има.. дупка, където си трябва. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако ти стои наистина като на момичето от снимката, значи приличаш на кон
Да, това е добро, любител съм на тия мрежи.Първоначално написано от mmKamm
Относно оня другия модел.. ми к'во да ти кажа - на мен не ми харесв. Все пак му кажи и му се появи. Той ще ти каже дали те харесва. Ако е така няма да иска да го сваляш, за да те гледа така. Ако не - ще го свали по-бързо, за да има бърз достъп до няколко приятните места.
Don't tell me what I can or can't do !
ае тия на снимките що нямат ЗЪРНА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Ммм не си падам по такива неща.За какво са ми тия дрехи![]()
Ако имаш дълги стройни крака и яко стегнато дупе го слагай.Защото поне според мен този модел ти подчертава добре краката и дупето.Според мен все пак е някаква промяна и приятеля ти дори само за това би оценил жеста ти да го изненадаш.Не се притеснявай,не е нито смешно нито грозно
ХАХАХХА ТИ ТЪПА ЛИ СИ ПЪРВО ТАКОВА НЕЩО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НЕ Е ГРОЗНО НО НЯМА СМИСЪЛ ВТОРО САМА НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА ПРЕЦЕНЯВАШ КВО ДА СИ ЗЕМЕШ И ТРЕТО НА КОЛКО СИ ГОДИНИ?![]()
емии то кой ти гледа дали е полезно, важното е секс да има.![]()
Само глупакът повтаря старите грешки с надежда за нов резултат.
Здравейте,
понеже видяхме,че пишете за нашия магазин.Искам да уточна,че ако бельото което сте си поръчали,не ви харесва ,имате право в 7 дневен срок,да го подмените с някое друго.Ако искате понеже тука видях ,че има съмнения за един бодичурапогащник,може да го подменим с някое друго бельо на същата стойност![]()
Какво лошо има в еротичното бельо?Първоначално написано от blackdragon
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
mnogo neudobno mi izlgejda
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
според мен това е яко http://hotshop.bg/clothes/legavenue/...leda.1401.html![]()
eemi nz az sum momi4e no na men mi haresva kak sedi
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
И на мен ми харесва , намирам го за много секси![]()
Ъммм , авторке , с това как се ходи ДО ТОАЛЕТНАТА?![]()
![]()
алооооо Мадонаааа я се снимай с него и качи тък и тогава щи кажем как е такаа нестава.... къде си тръгнала с гол гъз таралеж да яздиш
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Мен също не ме радва ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе за какво са тези мрежи? Аз на риба ли ще ходя или.....![]()
![]()
![]()
лично на мен неми харесва,но момчето ти ще го оцени 100%
На мен пък точно това не ми харесва..Е според мен де..Аз бих избрала нещо то-така![]()
![]()
Готино е,харесва ми