.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на glamouros

Вашата представа за лошо момиче ?

Пускам тема защото наистина ми стана много интересно и искам да разбера какви са вашите представи за лошо момиче. Ако имате желание опишете ми какво според вас е едно лошо момиче. Благодаря ви предварително!
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    Paradise
    Кифлите, които зарязват момчетата ей така, без да им пука, мислят се за самата перфектност и главно идеята им е: "Прецакай, който ти падне". Лицемерничат с най-добрите си "приятелки" и накрая им забиват нож в гърба. Не се удържат да изневерят без значение дали гаджето им е свястно.

Закоравяла бандюга в женски затвор
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Цитирай Първоначално написано от Byboleche
    лошо момче... да излъчва толкова много секс че направо да не можеш да му устоиш... да покаже кои командва!... :P
    ...момиче - струва ми се че представата за лошо момиче е леката жена. Не мога да си представя какво поведение би имало едно лошо момиче така че да не е невъпитано, да изглежда надута, или лека. Изобщо да си лошо момиче изключва ли някое от горепосочените ? Прочетох темата за момчетата... А момичетата могат ли да бъдат лоши??
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Цитирай Първоначално написано от ViciouSs
    Закоравяла бандюга в женски затвор
    имам предвид лошо в границите на нормалното !
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Супер фен Аватара на Shia
    Форум за секс-лошо момиче=момиче,което афишира със своята сексуалност пред приятеля си и всички други без да се съобразява от нормите на поведение.

Миии да не ходи по тъпи чалга купони,да се размотаваме където ни скимне без да му мислим много.Тя да е лигоч (в рамките на нормалното) и така да се отпускам пред нея че да си уригваме заедно и да се съревноваваме кой ще искара по мощната

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Няма такова нещо като 'лоши' момчета и момичета.Едното е кучка,другото задник.Приемете го.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Няма такова нещо като 'лоши' момчета и момичета.Едното е кучка,другото задник.Приемете го.
    най накрая некой да го каже

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Мерси,мерси
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Варна
    Това са глупости. Истински лошите момичета са добри в обществото и страшно палави в леглото.
    Envoi moi ! ;]

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Лошо момиче в смисъл?? лошото момиче , което привлича момчетата или оная дето се държи като селянка? ми предполагам че е момиче, което много момчета желаят, но не пуска лесно това което знае как да разиграе едно момче без да преминава границата и той да не загуби интерес към нея...като тя ще си играе с него само ако го харесва, а тези които не харесва да им отказва с едно просто "не" . И общо взето да е трудна за спечелване но пък да си заслужава..

Cruel Intentions

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Това са глупости. Истински лошите момичета са добри в обществото и страшно палави в леглото.
    Дам, за пореден път ще се съглася с теб :P
    Аз съм на принципа дама в обществото и мръсница в леглото
    Come out, come out wherever you are...

Град
    София
    Голема глава,ръка 50 санта, баджаци тип "козунаци" руса устата и силикон пичката надута с хубав маникюр и да се ебе много
    Кур за цеца 2 за лузърпул.

Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart1
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ =D> =D> =D> =D> =D>
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си