- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашата представа за лошо момиче ?
Пускам тема защото наистина ми стана много интересно и искам да разбера какви са вашите представи за лошо момиче. Ако имате желание опишете ми какво според вас е едно лошо момиче. Благодаря ви предварително!![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Кифлите, които зарязват момчетата ей така, без да им пука, мислят се за самата перфектност и главно идеята им е: "Прецакай, който ти падне". Лицемерничат с най-добрите си "приятелки" и накрая им забиват нож в гърба. Не се удържат да изневерят без значение дали гаджето им е свястно.
Закоравяла бандюга в женски затвор![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
...момиче - струва ми се че представата за лошо момиче е леката жена. Не мога да си представя какво поведение би имало едно лошо момиче така че да не е невъпитано, да изглежда надута, или лека. Изобщо да си лошо момиче изключва ли някое от горепосочените ? Прочетох темата за момчетата... А момичетата могат ли да бъдат лоши??Първоначално написано от Byboleche
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Първоначално написано от ViciouSs
![]()
![]()
![]()
имам предвид лошо в границите на нормалното !
![]()
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Форум за секс-лошо момиче=момиче,което афишира със своята сексуалност пред приятеля си и всички други без да се съобразява от нормите на поведение.
Миии да не ходи по тъпи чалга купони,да се размотаваме където ни скимне без да му мислим много.Тя да е лигоч (в рамките на нормалното) и така да се отпускам пред нея че да си уригваме заедно и да се съревноваваме кой ще искара по мощната![]()
![]()
![]()
![]()
Няма такова нещо като 'лоши' момчета и момичета.Едното е кучка,другото задник.Приемете го.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от Extremescream
![]()
най накрая некой да го каже
![]()
![]()
![]()
Мерси,мерси
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Това са глупости. Истински лошите момичета са добри в обществото и страшно палави в леглото.
Envoi moi ! ;]
Лошо момиче в смисъл?? лошото момиче , което привлича момчетата или оная дето се държи като селянка?ми предполагам че е момиче, което много момчета желаят, но не пуска лесно
това което знае как да разиграе едно момче без да преминава границата и той да не загуби интерес към нея...като тя ще си играе с него само ако го харесва, а тези които не харесва да им отказва с едно просто "не" . И общо взето да е трудна за спечелване
но пък да си заслужава..
![]()
Cruel Intentions
Дам, за пореден път ще се съглася с теб :PПървоначално написано от Mihailova
![]()
Аз съм на принципа дама в обществото и мръсница в леглото![]()
Come out, come out wherever you are...
Голема глава,ръка 50 санта, баджаци тип "козунаци" руса устата и силикон пичката надута с хубав маникюр и да се ебе много![]()
Кур за цеца 2 за лузърпул.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> \Първоначално написано от Phoenixheart1
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ =D> =D> =D> =D> =D>