- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-подходящия шампоан?
Здравейте!Значи искам да ви питам най-вече момичетата.
Какъв шампоан ползвате за мазна коса,и от кой сте най-доволни?Аз съм ползвала най-различни,доволни съм от Кливър(тоя за против пърхота),но вече не го ползвам щото ми мина.И още нещо чувала съм че шампоана преди ползване трябва да се разреди с малко вода,защото така не се омазнявала толкова бързо косата.И вярно ли е че честото миене омазнява повече косата?
Аз съм доволна от Клоран.
А това дали ще ти се омазнява косата повече от честото миене според мен е индивидуално. При мен лично се омазнява по-бързо, ако я мия по-често.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Моята коса е и изтощена и мазна и си купих на Дева с кокос за изтощена коса.Ами доволна съм чесно казано.И малко обем ми придобива косата.Ама все пак не забравяй,че всяка коса си е различна
Опитай LOREAL PROFESSIONAL . Те са по скъпи около 25лева но наистина са ефикасни!!!
Не си разреждай шампоана, просто можеш да слагаш по-малко... Същия ще е ефекта, както ако разреждаш обаче няма да се занимаваш преди това са слагаш вода и да разбъркваш шампоана.
Аз използвам Глисс Кюр с масла от арган и ший. Той не е за мазна коса обаче ми действа по-добре от тези предназначени за такава. Това е защото тези другите много я изсушават, за да махнат "мазнината" () и така косата почва да пуска още повече и се омазнява още по-бързо. А и не си мий косата докато не стане мръсна (не говоря цялата да стане на клечки, но поне докато малко в корените се омазни), за да не стане точно това.
![]()
Аз използвам шампоан за растеж на Фармавита "515 Енергиен комплекс" и съм много доволна...
А иначе като използвам шампоан за мазна коса става още по-злееее...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
на всеки различно му действат шампоаните...
пробвай няколко и сама си прецени кой е най-добрия за косата ти.
<N>
Извинявам се за спама,но сега се сетих за едни,които преди използвах и бяха много хубави .Не е нужно да е скъпо,за да е хубаво.Казваха се Dulgon.Има за всякакви типове коса.Ако искаш го пробвай
И аз съм чувала, че косата свиксва с честото миене и се омазнява повече. А за шампоан, аз редувам Гарниер с Нивеа, обаче напоследък никак не съм доволна и ще го сменя.Ще следя темата.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
еми ползвала съм най-различни,но горе долу на Dove за нормална коса не ми се омазнява много бързо ама мн мн не ми харесва щото ми прави косата мн мн суха,а моята коса е с твърд косъм и като се изсуши от някой шампоан и става все едно ми е накъсанаПървоначално написано от Neftochimic
![]()
купи си дъбови кори.след това 4 супени лъжици от тях ги вари в 2л вода за около 15 мин.След това ги остави да изкисват за два часа и прецеди получената отвара.Дръж я на хладно и всяка вечер слагай по 1 кафена чашка от отварата в корените на косата и ще видиш че много ще се намали омазняванетоаз го опитах-помага
И аз съм така, само, че да ви попитам знаете ли някакъв хубав шампоан за ежедневна употреба, защото аз моята коса я мия много често ?
Аз съм на Шаума![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Аз пък ползвам на Гарниер и не съм кой знае колко доволна.Кака ми е казвала,че на Гарниер всичко освен шампоаните са супер.
Clear за мазна коса...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
има един ревалид,май само в аптеките го продават и като никога съм доволна
Аз вече от близо 2 години използвам само продукти на Гарниер.Шампоан също на тази марка.Мн съм доволна от всички продукти на Гарниер![]()
Така ли се приготвя?! Аз си купих миналата седмица от аптеката. 50гр е опаковката и отзад пише така: 250 гр дъбови кори се варят 30 мин в 2л вода. Маже се с памук всеки ден, може и по няколко пъти на ден.Първоначално написано от shell
Ще пробвамПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Шаума на мен не ми действа даже става по зле,много бързо ми се омазнява от него изобщо ама изобщо не съм доволна ужасен еПървоначално написано от BlueDream16
мдаа и така ставаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
помага,но трябва малко постоянство,за да се види ефекта
Да и аз съм чувала,че косата се омазнява от честото миене,а колкото до шампоан аз използвам на орифлейм с чай и съм много доволна![]()
shalqlqlqlq (sun)
Първоначално написано от Neftochimic
Lof YAaA..!
Аз за сега не забелязвам промяна. : ( При теб след колко време ефекта беше на лице?Първоначално написано от shell