- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Препоръчително дами да не го четат!
Понеже ми дотегна да чета как всички сме били само за парите,айде тема,където мъжете да ни одумват.Съветвам дамите да не пишем,нека се радват мъжете.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Дълбоко се надявам че не го правиш само заради имиджа,ами самата ти си такава,за жалост,от мой опит ( а познавам МНОГО момичета,включително чужденки ) това на което се обръща внимание най-много в един мъж е парата ...
Reality is wrong,dreams are for real.
тва не го знам, но от малък съм си казал че ще се оженя за яка и богата кака =]
Дълбоко се надявам че не го правиш само заради имиджа,ами самата ти си такава,за жалост,от мой опит ( а познавам МНОГО момичета,включително чужденки ) това на което се обръща внимание най-много в един мъж е парата ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Каква съм?Ти да не ме познаваш,та да можеш да кажеш?
Казах, че се НАДЯВАМ наистина да не се интересуваш от парите.Когато не ме разбираш,поне не пиши,и не тръгвай да се караш или спориш,не затова си в този форум,ПРЕДПОЛАГАМ.
Reality is wrong,dreams are for real.
И сега се очаква мъжката аудитория да избълва всякакви простотии ли ?![]()
![]()
Come out, come out wherever you are...
Има много такива жени, но слава богу не са всички чак![]()
Аз пък мисля, че булшинството от жените НЕ СА такива, или поне в моя град НЕ саЗа сега знам само за 3 момичета, които са лягали за пари с някого
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Не бе, не е за парите. Те пак се влюбват. Просто доста по-бързо отколкото ако парите ги няма.
Според мен сайта се казва TEENproblem.net. А във възраста от 13 до 21 годишна възраст такива неща не се случват. На тази тема не и е тука мястото.
П.С. нищо лошо към Extremescream
Аз за това писах дали биха спали![]()
Права си не се кОпува купува сеПървоначално написано от sarin4eto
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
кУпува
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
HEEEEE!!!!!!
Оф не знам откъде идват тия умозаключения. Аз не познавам нито едно момиче, поне на нашата възраст, което да е тръгнало, спало или каквото и да е друго, с момче само заради парите му!
Тия неща стават с кухите лейки, наречени сега кифли чак като дойде време за брак.
=D> =D> =D>Тия неща стават с кухите лейки, наречени сега кифли чак като дойде време за брак.
ми не мисля че всички жени са такива материалистки
според мен мъжете с пари привличат, щото имат самочувствие
на мъжете самочувствието им е в портфейла и пишката
едно е някво пишлеме с два лева в джоба, който за да си повдигне самочувствието се праи на интересен, друго пича с кинтите, който влизайки крещи безгласно "аз съм най - добрия"
ето за тва жените обичат мъже с пари
освен тва не слагайте всички жени под общ знаменател
тва че много пикли си продават путката (буквално) на някой чичко паричко, не значи че всичките са такива![]()
Предпочитам надписа "Вход забранен",отколкото"Изход няма".
има ги и такива особенно ако е някоя курветина и си е харесала някой дядо миришещ на пръст но с много пари
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
как да несе наблюдава ... покажи ми някоя с милиони в джоба и ще направя темата достойна за тоя форум =]Първоначално написано от genx1
Мъжете с пари са секси заради увереноста която излъчват. Но всичко е индивидуално. С повечето ми познати не може да се проведе нормален разговор, защото изтърсват нещо невероятно "интелегентно". Да богатите мъже определено са секси, както и богатите мацки и понеже на някой не му изнася че другите имат различни морални разбирания по темата те изведъж ще спрат да се шибат... ми няма да стане. И да повечето ми приятелки са богати и въпреки това лягат с такива мъже защото ги намират привлекателни. Не намирам нищо странно, но такива мъже мен не ме влекат!![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.