.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 133
    Целувки по гърба,вратлето коремчето

Гърба и врата са ми най-слабите места Съвсем леко да ме докоснат по гърба и полудявам просто

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    Да му духам докато съм на колене и да ме гледа-мн се възбуждам от това......влудява ме като ме сграбчи и ме вхрърли на леглото ииии почне да ме лиже лудо ииии когато съм на косъм от върховното удоволствие да ми го вкара и да ме чука като животно! По тоя начин съм свършвала мн яко!!!
    :P :P

Подлудяват ме целувките по врата и ушите... галенето ан цялото тяло и особено , кгаото тялото ми е притиснато до неговото... Самата близост ме подлудява.

Цитирай Първоначално написано от metalcheto
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    Да му духам докато съм на колене и да ме гледа-мн се възбуждам от това......влудява ме като ме сграбчи и ме вхрърли на леглото ииии почне да ме лиже лудо ииии когато съм на косъм от върховното удоволствие да ми го вкара и да ме чука като животно! По тоя начин съм свършвала мн яко!!!
    :P :P

Много зависи в какво настроение съм!Ако съм се разнежила адски много се възбуждам от целувки,като се започне от устните и да е много,ама много нежно,мине се през гърдите,коремчето и бедрата!Обаче трябва да има и малко :P ,иначе не е интересно! И задължително трябва да ме гали,отново нежно!И където той поиска!
    Ако пък съм в много диво настроение бих се възбудила,ако той ме сграбчи,забочнем бясно да се целуваме и задължително да има малко болка(но савсем малко)!Най-общо казано е това!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Голям фен
    Да съм седнала в него и през това време да ме целува по вратлето и ушичките УоУУууУУ
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

да ме клати до полуда ахахаха орална любов :P
    HaRaBi

Цитирай Първоначално написано от ellHRB
    да ме клати до полуда ахахаха орална любов :P
    къртиш

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    доказано е че всякъв вид стимулиране(целувки,НЕЖНО хапане,лижене,смучене ....) по врата и по цялата дължина на гърба в областта на рибиците изпращат сигнали до мозъка, които подксазват за нещо по сериозно и жените се възбуждат.

Град
    София
    Овожавам да ме галят по гарба и дупето и когато почнем да правим секс да ме дере по гърба
    Живеи живота си,така че да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво,когато си спомняш

Целувките по врата,а наи вече когато ме гали нежно по гарба

При целувките слабост ми е когато момчето докато ме целува ме е хванал за кръста така си е пъхнал ръката под блузката нещо такова :P а иначе русите и ниските момчета винаги са ми били слабост
    ..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    да ме гледа,но не да зяпа,ръцете му по цялото ми тяло бавно,едвам да ме докосват,целувките по влатлито,гърдите,гърба и бедрата се подразбират
    Нанке тва може да ти го осигуря и като се видиме да го получиш :P

Цитирай Първоначално написано от RADO_PITBULLA
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    да ме гледа,но не да зяпа,ръцете му по цялото ми тяло бавно,едвам да ме докосват,целувките по влатлито,гърдите,гърба и бедрата се подразбират
    Нанке тва може да ти го осигуря и като се видиме да го получиш :P
    тихо,радо,не давай тайни оферти във форуми

Хм..ще почна от по-далеч
    -Слабост сами мъжките парфюми..полудявам когато надуша убийствен мъжки парфюм
    -Слабост са ми очите..ако момчето има хубави очи-жестоко..а ако може да упражнява и контрол с тях върху мен..-сбъркана съм
    -Слабост ми е вратлето..всеки допир до него...ме кара да потрепервам
    -Харесва ми да си играят с косата ми...въобще моето тяло е супер сетивно изострено и всеки допир...може да означава мнооогоо....
    -Мъжествените и красиви ръце... също са ми слабост..страхотно е да си предтсавиш как тези ръце те докосват навсякъде...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Целувки, езиче, прехапване...навсякъде и то бавно!!! Зависи много от момента... би могло да ми повлияе и само едно по прилепнало бельо... а и зависи кой е човека...

Цитирай Първоначално написано от loveme
    Целувки по гърба... умирам за тях

Град
    дЖигитАй xD
    ами възможно е да е се повторя с някоя но е нормално.
    1.мен лично ме подлудява момче със страхотен,"твърд" и мъжествен парфюм.
    2.лекото галене и целувките по врата ме карат да потрепвам..и нежното хапане по ушите
    :P
    3.галенето по краката и особено глезените и вътрешната част на бедрата. НАПРАВО ОТКАЧАМ !! :P
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Хм..ще почна от по-далеч
    -Слабост сами мъжките парфюми..полудявам когато надуша убийствен мъжки парфюм
    -Слабост са ми очите..ако момчето има хубави очи-жестоко..а ако може да упражнява и контрол с тях върху мен..-сбъркана съм
    -Слабост ми е вратлето..всеки допир до него...ме кара да потрепервам
    -Харесва ми да си играят с косата ми...въобще моето тяло е супер сетивно изострено и всеки допир...може да означава мнооогоо....
    -Мъжествените и красиви ръце... също са ми слабост..страхотно е да си предтсавиш как тези ръце те докосват навсякъде...
    Мисля че е отговаря много добре и за моя случай , но ще добавя че обичам и всичко нежно което може да се направи по гърба ми . Едно хубаво масажче и някоя целувка или езиче .

гол и мокър
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

...

мойту мъниче ми се оплака, че и аз като предишните й мишмороци съм имал навика да й залепям едно звучно мляс по нуслетуу.... :P Не я дразнело, но не разбирала защо...
    Амм и аз нинаам.... ... емчи такоз нусльеее...

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от wateran
    мойту мъниче ми се оплака, че и аз като предишните й мишмороци съм имал навика да й залепям едно звучно мляс по нуслетуу.... :P Не я дразнело, но не разбирала защо...
    Амм и аз нинаам.... ... емчи такоз нусльеее...

...

имам чувството, че ми се кефиш на коментите.... :P ... ко да напрая...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Гърбът, бедрата, кръстът. Леко да хапе,но много нежно. Да се заиграва с косата, да ме докосва с върха на пръстите си по цялото тяло. И никое момиче не каза дали обича целувки по гърдите - на мен ми харесва
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си