- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се будите сутрин?
Понякога майка,но повечето пъти с телефона...![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
С алармата на телефона, но понякога и брат ми ме буди с думите 'Батеее .. айде ставай бе, мързеливецооо!'![]()
![]()
![]()
ПатриkПатрисия
сама се будя.. изпреварвам будилника обикновено..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
мии с телефона :Д - damien marley - in 2 deep, сутрин много ободряващо ми идва :Д
..като гръм от ясно небе :Д
ии като ми звънне телефона, не става разбира се и тате идва след 10-15 минути да ме буди :Д
мята ми играчки върху главата и вика 'айде айде ставай.. айде, айде де :Д'
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Най-вече с алармата на телефона .. Освен ако не я чуя ( или пък я чуя , но я изключа и легна уж за една - две минути пък после заспивам ) майчето ме събужда ..![]()
Много трудно ставам сутрин![]()
0о0о ми са съм 2ра смяна ама начи 1во в 6:30 се събуждам смис брат ми тогаа се/го събуждат 1во му звъни тела тва ест през 2 стаи неа как да го чуя после баща ми отива стаята му и надува уредбата ако брат ми още не се е събудил ако е буден сам надува уредбата след товаа ако и с уредбата не се е събудил почва троо0опане от страна на наще по вратата ии абе в тая дъндания няма как да не се събудяя иначе ест ако си дремя после пак заспивам ии ставам към 9-10 ако мйка ми си е вкъщи ме буди в 8:30-9![]()
![]()
а сама като съм даде към 10 ако не са ми звъняли още иии такаа
![]()
![]()
![]()
Ако съм на даскало,телефона звъни.Ако са почивни дни сама се будя :P
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Алармата на тел-а... И след това следва поредица от ругатни по факта, че ПАААК сме на даскало.![]()
![]()
![]()
С 5 аларми на телефона, които не чувам и баща ми ме буди, ако успее някак си![]()
Освен редките случаи, когато се събуждам сама..![]()
Ае ставането сутрин е много много трудна работа за мен...
To be yourself is all that you can do...
Напоследък много трудно. Алармата веднага я спирам и се обръщам на другата страна.. и така след 4-5 аларми се усещам, че трябва да станаМного мразя да ставам
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
на момента ставам и се 0правам
Когато съм на даскало майка ми ме буди .. иначе ставам когато си искам
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
С алармата на телефона, аз нямам будилник имам един електронен часовник някакъв![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Първоначално написано от Cantona
Всяко вдишване е квадратче към теб...
С алармата на телефона или мъжа ми ме буди
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
С алармата на телефона.Ноо само когато съм на даскало.Иначе съботите и неделите ствам не по рано от 1Направо не мога да повярвам как някой стават в 7-8
![]()
Като съм на училище с алармата на телефона ( към 4/5 и ставам), иначе през почивните дни си спя до когато ми е кеф
![]()
Първоначално написано от stupiddog
Когато бях на детска градина се будех с будилник понякога, а понякога баба, тати или мама ме събуждаха. ;д
След това почна само мама да ме събужда до 5 клас някъде .. ии ся в шести, седми аз с алармата на телефона![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..