- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се будите сутрин?
Оууу това е супер сладкоПървоначално написано от darsit0
И аз трябва да си направя нещо подобно.Супер идея darsit0
Аз със алармата на телефона с една песен на Никълбек.Намразях я тая група задето ме събужда всеки ден(е без събота) в 6 часа. А като дойде май със гадните изпити,си слагам някоя песен на Кенибъл Корпс, защото доста трудно ставам,щом съм си легнала в 3 часа сутринта
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
телефона винаги е до мен и винаги той ме събужда![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
c алармата на телефона с псен на BON JOVY![]()
сама,...почти никога часовник или мама![]()
ми по принцип тел-а,но повечето случей не заспивам...стоя до сутринта когато трябва да тръгна на даскало![]()
Майка ме събужда, ако не стана започва една ужасно..
"Боби,Боби,Боби,Бобииииииии и...Бориславееееее"![]()
С алармата на телефона, която по принцип е настрояна за 08:30 аз я настойвам за 9 после 10 ии накрая пак закъснявам![]()
ако нашите не дойдат въобще няя си прая труда да ставам![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
за даскало наще ме будят ама аз попринцип съм свикнала сама да го правя![]()
При мен всяка сутрин в 7:20h. пее Justin Bieber до главата ми, новия си хит Baby.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Попринцип с будилника обаче аз винаги цъкам копчето за още 5 минути и така закъснявам винаги![]()
![]()
Който се цепи от колектива му го нацепват колективно![]()
За даскало с алармата на телефона.
Когато не съм на даскало някой приятел ми звъни или гаджето.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
с майка ми![]()
Просто аз
алармата![]()
С алармата на 2 телефона и с 1 часовник. Много ми е трудно ставането![]()
маика ми ме буди с студена вода щот друг начин няма![]()
![]()
![]()
Metal,Prodigy,Slipntol RLZ!!! skupe:lear29 ^^
Emo C00l
Попринцип с алармата на телефона,обаче напоследък ми се случва сама да се събуждам около 5 мин преди да се включи...
алармата на телефона !! :P :P :P
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Будилник, който звъни на вскеи пет минути и така до..безкрай ;д
С аларма на телефона , а понякога и сама. Зависи, ако съм си легнала рано ще стана сама.
Със алармата на телефона, но го слагам по-далече от леглото, защото само така се решавам да стана и да я изключа.![]()
![]()