- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се будите сутрин?
С крясъците на наще,с тропането на съседите отгоре/леле тая не я знам щангистка ли е ква е ама направо пада мазилката от тавана :Х /,съседите от другия вход пък тупат килими в 8,тези дето са под нас майсторите им още в 8 почват..Абе по-късно от 8 -8.30 не ставам..все ще се намери някой..Вече това спане по 3-4-5 часа ми взима акъла![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
По принцип си настройвам и 2та тела да ме сабудят, щото иначе няма да мога да стана! Иначе като съм на даскало настройвам 2та телефона и лаптопа! Много трудно ставам...![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Когато съм на училище с телефона-.. ам сега като не смее ,когато се събуда![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Когато съм на училище ме буди алармата на телефона, но когато съм във ваканция ставам, когато искам.![]()
С крясъците на наще. Когато съм на училище с телефона....![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Когато съм на училище - с телефона. Когато не съм - пак телефона .. Ама не аларма .. Гаджето звъни![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
За училище с алармата, иначе когато стана.![]()
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
Aми когато трябва да ставам рано за да ходя на училище с алармата на телефона разбира се,а през ваканцията в колкото и часа да си легна все ще се събудя някъде към 9 часа примерно и ще съм се наспала .
![]()
аз пък винаги се будя когато трябва, че чак толкова съм свикнал да спа по седем часа, че по принцип за училище лягам в 00.00 и ставам в 07.00, а сега лятото лягам в два и ставам в девет.. машина човече..![]()
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
С алармата на телефона, една единствена песен е способна да ме събуди вече :Slipknot - Duality![]()
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Понеже обичам да пия безалкохолно преди лягане ставам с надървен ***Нищо лошо няма нали
![]()
Същата работаПървоначално написано от ysmiFchiCa
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
+++++++++++=Първоначално написано от babyy123
Сама
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
С триста зора![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Уж си навивам тела,но все не го дочувам зат`ва в краен случай дядо ме буди...![]()
![]()
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada