- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се будите сутрин?
Алармата на телефонамразя я!
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Мен телефон не може да ме събуди ... никога!Ако не е някой който през 20 сек да ме ръчка в ребрата и да ми вика по име ... ставане няма ... преди години (не помня колко) се събудих и улицата пред нас беше асфалтирана ... помислих си че съм преминал през кибер пространството![]()
![]()
Съквартирантката ми ме буди с бутане и заплахи,че ще закъснеем за даскало![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Уж с телефона ама аз я спирам мн бързо алармата ии след няколко минути майка ми идва и ме събужда...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
зор... с тела![]()
Първоначално написано от Cantona
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
И аз така. Или ако ставам по-късно за даскало задължително ми звани докато не й вдигна да е сигурна, че съм будна и се оправям...Първоначално написано от xxcherry
![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Преди с телефона, но след като му сложих един юмрук и му разбих панела с будилник.
Same shit,different day .
С алармата на телефона...слагам яка песнична и няма как да не се събудя
>>DjBelev<<
Оххх ... сега започнах 1-ва смяна и едвам ставам,но иначе с алармата на телефона
:P :P
с крясъци![]()
..трудно. Много трудно. И с телефона. Толкова му е противна мелодията,че ме буди лесно.
С алармата на телефона.. обаче я изключвам и заспивам пак.. тогава баща ми идва да ме буди![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ами по принцип с 2-3-5-10 аларми, но все се намира начин да заспя пак, така че сме се разбрали с една приятелка да си звъним сутрин. Говорим си половин час някъде за да се разсъним и ставаме и двете (втора смяна сме). Понякога навивам и приятелят ми да ми звъни да си говорим, че разсънване няма в противен случай. Мъка,мъкааа.![]()
мама идва и крещи ставайййййййййййййййййй![]()
Алармата на телефона![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
с алармата на телефона
Понеже алармата на телефона ми е тиха и не мога да я чуя,майка ми ме буди..Дори тя не успява понякога...
![]()
![]()
![]()
... с алармата на телефона или някой съсед отвън трака много и ставам да му крещя и така се събуждам,но по принцип мразя някой да ме буди ставам крива и нервна, по-добре сама да се събуждам, дори да е за училище![]()
Ми аз навивам и 5те аларми на телефона. След като звъннат сички им натисна повторение и звнят по още 1-2 пъти. В крайна сметка ги изклячвам и нагласям една за след 1 час. В най-добрия час ставам тя като звънне или си отспивам до 11. Така е като цяло лято си лягам късно. Добре, че съм 2ра смяна.