- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам да помогна на приятелката си,но незнам как.
Ето и проблемчетоо.Моята приятелка Симона(не е истинското и име) ходеше с едно момче от нашия клас и бяха мн сладки двамата.Даммм,обаче...Сега нейната по-малка сестра ходи с него.Тя е на 13Тя не и беше казала.Веднъж като отивахме в тях...(защото "симона" ми е най-добрата приятелка и сме винаги заедно)...заварихме сестричката и с момчето от нашия клас да се целуват на дивана. Звучи като сапунен сериал
но беше така.
..."Симона" се чувства мн гадно и мн често плаче,защото не се разбира със сестра си,която между другото не и е истинскааа сестра.Мн я обичам и ми е гадно като плаче,но освен да я успокоявам и гушкам и да я разсмивам,незнам какво да правя.
![]()
Моля да не ме критикувате за нещо!![]()
Абе оставете момичето(сестрата на приятелката ти) ди си ходи с когото иска.Това е свободна страна.Всеки може да ходи с когото си поиска.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Скъсали са, така че момчето има право ако иска и с майка й да тръгне.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Aми те скъсаха заради сестра и.Тя ги скара...Първоначално написано от BeboP
Симона да вземе да го забрави този, вместо да циври по цял ден - да, кофти е, но в крайна сметка той вече не ходи с нея и може да си хване, която реши. Дори сестра й.
Stay up all night with the stars *
[quote="LittlePrincess"]Симона да вземе да го забрави този, вместо да циври по цял ден - да, кофти е, но в крайна сметка той вече не ходи с нея и може да си хване, която реши. Дори сестра й.[/qu
[/i]Аз т'Ва и казвам ама тя....Не заради него,а защото със сестра и не си говорят чече цяла седмица.![]()
е споко бе, дай и време..се ще го забрави![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Всъщност момчето е за бой!!! Защо е целувал сестричката докато ходи с каката![]()
на "Симончето" да и минава по-бързо защото не си заслужава да реве за лай*ари като тоя.Колкото до сестра й не мисля ,че трябва да се карат
![]()
![]()
Ich bin kein gangster,kein killer,ich bin kein dieb
ich bin nur ein junge von der stra
омфг![]()
За първи път се радвам, че имам брат, а не сестра. Поне бившите ми да не ми мярка пред носа.![]()
Абе кажи на момичето, че за момче не се плачи, само за онази последна страхотна рокля, която тъкмо щеше да си вземеш, но когато отиде в магазина я нямаше.![]()
![]()
![]()
Не можеш да й помогнеш. Само ако е решила да стане лесбийка...Но...засега я остави да се самосъжалява, а на пикливата й сестра й се изхили и й кажи, че винаги така ще бъде и ще носи неща втора употреба. Баси детето...
![]()
Абе, що мен някой не ме скара с приятеля ми? Щом са го позволили, мнооого са се обичали явно...Първоначално написано от sweetkiss74
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако си представим , че момчето е Брук , приятелката ти- Рич, сестра и - Торн - всичко си идва на мястото ...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал