.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Искам да помогна на приятелката си,но незнам как.

Ето и проблемчетоо.Моята приятелка Симона(не е истинското и име) ходеше с едно момче от нашия клас и бяха мн сладки двамата.Даммм,обаче...Сега нейната по-малка сестра ходи с него.Тя е на 13 Тя не и беше казала.Веднъж като отивахме в тях...(защото "симона" ми е най-добрата приятелка и сме винаги заедно)...заварихме сестричката и с момчето от нашия клас да се целуват на дивана. Звучи като сапунен сериал но беше така.
    ..."Симона" се чувства мн гадно и мн често плаче,защото не се разбира със сестра си,която между другото не и е истинскааа сестра.Мн я обичам и ми е гадно като плаче,но освен да я успокоявам и гушкам и да я разсмивам,незнам какво да правя.

Моля да не ме критикувате за нещо!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Абе оставете момичето(сестрата на приятелката ти) ди си ходи с когото иска.Това е свободна страна.Всеки може да ходи с когото си поиска.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Скъсали са, така че момчето има право ако иска и с майка й да тръгне.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Pays de la Loire
    И... "Бяха много сладки, обаче..."? Не става ясно кой с кого е скъсал. Защото ако т.нар. Симона е инициаторът, сега изобщо няма право да предявява каквито и да е претенции. Дори към сестра си.
    Но така или иначе, както каза Wratchild, след като вече не са заедно, момчето може да прави каквото иска.

Цитирай Първоначално написано от BeboP
    И... "Бяха много сладки, обаче..."? Не става ясно кой с кого е скъсал. Защото ако т.нар. Симона е инициаторът, сега изобщо няма право да предявява каквито и да е претенции. Дори към сестра си.
    Но така или иначе, както каза Wratchild, след като вече не са заедно, момчето може да прави каквото иска.
    Aми те скъсаха заради сестра и.Тя ги скара...

Симона да вземе да го забрави този, вместо да циври по цял ден - да, кофти е, но в крайна сметка той вече не ходи с нея и може да си хване, която реши. Дори сестра й.
    Stay up all night with the stars *

[quote="LittlePrincess"]Симона да вземе да го забрави този, вместо да циври по цял ден - да, кофти е, но в крайна сметка той вече не ходи с нея и може да си хване, която реши. Дори сестра й.[/qu

[/i]Аз т'Ва и казвам ама тя....Не заради него,а защото със сестра и не си говорят чече цяла седмица.

е споко бе, дай и време..се ще го забрави
    Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

Цитирай Първоначално написано от Sharkey
    е споко бе, дай и време..се ще го забрави

+1
    ПС:Ами "Симона" на колко е

Всъщност момчето е за бой!!! Защо е целувал сестричката докато ходи с каката на "Симончето" да и минава по-бързо защото не си заслужава да реве за лай*ари като тоя.Колкото до сестра й не мисля ,че трябва да се карат
    Ich bin kein gangster,kein killer,ich bin kein dieb
    ich bin nur ein junge von der stra

Град
    Where streets have no name
    омфг
    За първи път се радвам, че имам брат, а не сестра. Поне бившите ми да не ми мярка пред носа.
    Абе кажи на момичето, че за момче не се плачи, само за онази последна страхотна рокля, която тъкмо щеше да си вземеш, но когато отиде в магазина я нямаше.
    Не можеш да й помогнеш. Само ако е решила да стане лесбийка... Но...засега я остави да се самосъжалява, а на пикливата й сестра й се изхили и й кажи, че винаги така ще бъде и ще носи неща втора употреба. Баси детето...

Цитирай Първоначално написано от sweetkiss74
    Цитирай Първоначално написано от BeboP
    Aми те скъсаха заради сестра и.Тя ги скара...
    Абе, що мен някой не ме скара с приятеля ми? Щом са го позволили, мнооого са се обичали явно...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ако си представим , че момчето е Брук , приятелката ти- Рич, сестра и - Торн - всичко си идва на мястото ...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си