.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен Аватара на Vincitore

Нека върнем Дарко в Music Idol !!!

http://bgpetition.com/DarkoIlievski/index.html

Дарко е страхотен певец,и изгонването му от music idol беше огромна грешка !!! Дарко трябва да се върне в music idol,защото заслужава и съм сигурна че има още много да показва !!! Дарко ТРЯБВА да се върне !!!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Голяма работа като са го изгонили
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    дабе, беше голям смешник и ми беше станал адски несимпатичен само за няколкото пъти, които съм гледала .
    Боян и Александър са пъти по яки
    добре че се махна

а бе мама ви...изгонили са го - точка! веднага интернет подписи...да ви пикам на подписката.
    we give it all.

Дарко да не би да е онзи македонец..
    онзи леко женствения ? (не го обиждам)
    не ми харесваше, другите двама са по-яки :P
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    V MoQtA StAq
    Офф да бе ... дай да връщаме македонците, а да гоним българите...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Super просто е ... като не ви харесва ,не пишете !!!!
    Македонец е да,но пее мн яко и не заслужаваше да си иде толкова рано!!! Айде като не ви изнася не пишете в тази тема !!!!

е нали вече върнаха Митко,няма сега всеки втори да връщат я

Град
    somewhere over the rainbow
    Стига ги връщахте пък вие.Баси глупавата работа с тия връщания.Ако е толкова страхотен певец,както твърдите,ще се справи и без Мюзик Айдъл.Някой ще го забежи и ще преуспее без да минава по този трънлив път,защото реално не ти трябват всичките тези концерти и предизвикателства,за да си звезда.Те са избрали вазможно най-трудния начин.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    То е ясно, че няма да победи македонец!
    и мъжете тази година не струват

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Пффф... стига бе македонци ще връщаме... Това е БЪЛГАРСКИЯТ МЮЗИК АЙДЪЛ. Представяте ли си да го спечели македонец Дарко да ходи да търси македонски мйзик айдъл
    JuStT dO iT... [nIkE]

[music] Kat Deluna Ft. Lil Wayne - Unstopable [music] [h]

RuNnInG_bAbY !!! [h] !!! ``

ДА БЕЕЕ!!!! ДАРКО Е СТРАХОТЕН! не мога да повярвам че го изгониха.... мисля че показваха кадрите където пие и купонясва за да настроят хората срещу него че да не гласуват за него.... Дарко е супер, не само че е чаровен, ами има и много хубав мек глас....

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    айде...поредната вълна от фенки/фенове

българският мюзик айдъл..не македонският да спечели Росина ,че ми е съгражданка
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от runningXgirlX96
    Пффф... стига бе македонци ще връщаме... Това е БЪЛГАРСКИЯТ МЮЗИК АЙДЪЛ. Представяте ли си да го спечели македонец Дарко да ходи да търси македонски мйзик айдъл

ако пее по-добре от българите,не виждам къв е проблема..

Цитирай Първоначално написано от eple
    Цитирай Първоначално написано от runningXgirlX96

ако пее по-добре от българите,не виждам къв е проблема..

Абсолютно съм съгласна !!! Пее уникално,и не трябваше да си ходи толкова рано !!!!!

"Пее МНОГО яко" ли прочетох? Защо не си извади бананите от ушите, когато пееше за последно, а? Като толкова го обичаш, защо не гласува за него? А?

Град
    Sofia
    Нека не го връщаме, щото има по-добри!

Супер фен Аватара на PIF
    УНИКАЛНО ПЕЕЛ

смехчи

не се вкарвайте във филми, ревли малки :Д
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Ще кажа само:Ха ха ха.

кой е казал че българите не пеят добре... айде ся... бъдете толерантни... нали все пак е Мюзик айдъл, а не Бългериан Айдъл а и точно, защото е Мюзик айдъл се гледа не откъде си, ами дали пееш добре. защо тогава на кастинга бяха допуснати чернокожи и англичанка и не знам още какви... мустафа кат е турчин кво прави там то... по тая логика тряя да ходиш на кастинги със свидетелство че всичките ти роднини са българи на мен Дарко ми беше фаворит

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Цитирай Първоначално написано от lingling
    кой е казал че българите не пеят добре... айде ся... бъдете толерантни... нали все пак е Мюзик айдъл, а не Бългериан Айдъл а и точно, защото е Мюзик айдъл се гледа не откъде си, ами дали пееш добре. защо тогава на кастинга бяха допуснати чернокожи и англичанка и не знам още какви... мустафа кат е турчин кво прави там то... по тая логика тряя да ходиш на кастинги със свидетелство че всичките ти роднини са българи на мен Дарко ми беше фаворит
    И да ги пуснат, повечето българи са на мнение, че това е БГ Мюзик Айдъл...

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Да бяхте пускали смс-и като толкова го харесвате.
    Като го върнете сега, ще си отиде след 2 седмици.
    Какъв е смисълът от връщанията?

Офф бе, завистници такива! Да не сте слепи! То се вижда, че македонците са едим милион пъти по-талантливи от българските изсипаняци на тоя Айдъл! Направо ви се чудя! Плюс тфа мъжете тая година са много малко, но за сметка на това, къде-къде по-чаровни. Тия кифли с мазни косици (с изключение на симона <333) са толкова постни, гласът им никакъв го няма..пффф... Върнете Дарко, заслужава да пее, дори да спечели. Не се ли видя достатъчно очевадно Дарко vs. Преслава за кого крещя цялата зала? Ами тия мангали дето ги държат? Призлява ми, просто вече не е смешно, ама изобщо.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Голяма работа като са го изгонили

Първо - Дарко беше най - слабият певец от македонците. От първия малък концерт насам той пееше много слабо, на моменти фалшиво. От чисто музикална гледна точка няма място там ако се съди по последните му изпълнения. Диапазонът му никак не е голям и много трудно пее някои тонове, което прави да звучи фалшиво. В сравнение с Преслава Мръвкова той не е певец. Напълно заслужаваше да си иде. Сега, това че много му се кефите някои на готината прическа вече е друг въпрос, само че момчето пее фалшиво! Нищо против него, просто От всички мъже той беше най - слабият певец и с право го изгониха.
    Също последния път ми се стори, че даже не избра правилната тоналност! Това си е вече много!

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си