- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса и хигиената!
След секс винаги ли се къпете или ако вече сте си взели душ веднъж ... банята след секс може да изчака и до утре!?!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
До утре по никой начин. Може би до след няколко часа.
Когато сме у приятеля ми го правим един път във ваната, отиваме под душа да се измием от пяната, но после пак го правим. След това си взимам душ чак като се прибера в нас.
Зависи от ситуацията. Обичам да ухая на нея след секс, но това е възможно само ако след секса ще се спи или пък няма да излизам. Няма да ми е удобно да срещна подхилкването на някой познат след като разбере какво съм правил преди броени минути.Първоначално написано от ubuntureload
Ами най-удобно си е да си се подмиеш след това.Хич да не е потвал си се![]()
![]()
Да бе, ще изчака до утре друг пътПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Не знам, колко екстремна ситуация трябва да е, че да изчакам![]()
Come out, come out wherever you are...
Зависи. По принцип се къпя вечер. А при мен душът не идва систематично след секса. Сексът не е мръсен в никакъв случай. НО ако е свършил в мен разбира се се налага.
Преди може и да няма баня, само подмиване. Ама след е задължително. Ако го оставя до следващия ден трябва да се мия 10 пъти..
Don't tell me what I can or can't do !
Ама какви нови или 2ра ръкаПървоначално написано от Shia
![]()
2ра ръка много ясноПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
първо само подмиване после душ![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
къпя се преди да излезна от нас.. + 2 часа който прекарвам до като се оправя.. след като се прибера също се къпя.. :P освен као не сме минали през банята у тях![]()
Не обичам да се къпя след секс. не съм правила нищо мизерно, че да се къпя. Обичам да се гушна в него, да си поспим или нещо такова. дори и като се прибера у дома не се къпя...Ако половинката ми стане да се къпе след секс, бих го възприела за нещо обидно. Няма нищо по-естествено от сливането на телата ни. Изключвам само случая, в който той свършва върху мен. Ако сме сами-вземам душ. Ако не...с подръчни средства се оправям.
Кое точно в секса е мръсно? Пениса/вагината на половинката ви ли? Аз след секс се чувствам даже по-чиста, по-свежа....С колегите говорихме скоро по темата. Май само аз приемам секса като нещо нормално като изживяване, а не като ебати мизерията, след която трябва да се окъпя. те ме заклеймиха като нечистоплътница след това изказване. Аз просто обичам да ухая на него, обичам да оставям по тялото си следи от него, обичам да чувствам кожата му дори и часове след секса. Пак казвам-ще ми бъде много обидно, ако той след секс отиде да се измие. разбира се не говорим за секс в 45 градусовите Свищовски жеги. Зимата как се потите. Изморявам се, ма не се потя...по-скоро все ми е студено и изобщо не свалям горната част на дрехите си.
Доказано е че телесните течности са чисти,но само при изхвърлянето им от тялото- не случайно потта мирише-това са бактерии които се хранят с нея.Първоначално написано от krem4et0
та за и за другите течности е така-въпреки че ти се струва обидно добре е да се къпеш-не веднага но може би на другата сутрин!
Ами преди секс се къпя винаги обичам да съм чиста а не да ходя като някоя мърлаПървоначално написано от ubuntureload
хигиената е най-важна
Обичам Андриан
Душа трябва да е неизменна част от ежедневието на човек ... като се възбудиш и се разтечеш ще се подмиеш ... не е същото като да се забършешПървоначално написано от krem4et0
Ами ако се налага и по 15 ще киснеш .... :PПървоначално написано от krem4et0