.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

КАК ВЪЗПРИЕМАТЕ ОТВОРЕНАТА ВРЪЗКА ?

На кратко ...имах кратка връзка с един човек,но не се получи,защото свободното ни време не съвпада и имаше 2 варианта или всичко да приключи (моя вариант) или да преминем към отворена връзка ( неговия) ...докъто незапочнем да се виждаме значително по-често. Работата е там ,че не искам да се е*е и занимава като цяло с други... Който е имал такава връзка нека ми каже как е се е развила и дали е имало HAPPY AND или... 10x !!! [/b]

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ами и ние неможем да се виждаме доста често ама на такава връзка никога няма да се съглася,а и ако той те обича никога няма и да ти я1 предложи дори.Това е моето мнение.Няма да умре без секс

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По темата: не възприемам отворената връзка. Нито добре, нито зле......това за мен не е нормално. Аз съм с някого, има причина да сме заедно и тя вероятно е чувства, значи ще правя секс с него и само с него. Същото важи и за отсрещната страна.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако на мен ми поискат отворена връзка казвам "сбогом". Това си е забиколно задаване на въпроса "мога ли да чукам и други".

Мега фен Аватара на Hilary_
    От такива връзки няма смисъл... Рано или късно всичко се разпада...

Не бих се съгласила!Много съм ревнива и това просто ще е кошмар за мен!

Град
    *battLe-fieLd!*
    Аз това нещо като "отворена връзка" не мога да го разбера..няма смисъл от такава "връзка", ако въобще може да се нарече "връзка" споделям и разсъжденията на krem4et0

Цитирай Първоначално написано от Blo0dSuGaR
    Не бих се съгласила!Много съм ревнива и това просто ще е кошмар за мен!
    Аз също!
    Самата мисъл, че прави същите неща с друга ще ме побърка !

Град
    София
    Как се е развила.. к'во да ти кажа.. от личен опит, знам че вижданията са за едночасов разговор, после секс, баня и кой от къде е. Като разбира се можеш да си се виждаш с други, да се мляскаш с тях, ако щеш и да спиш с тях.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Абсурд... заеби тея глупости.
    Стигне ли се до там за мен практически съм си свободен електрон и не съм обвързан.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ако на мен ми поискат отворена връзка казвам "сбогом". Това си е забиколно задаване на въпроса "мога ли да чукам и други".
    Мда, така е.
    Тези отношения за мен не заслужават да се наричат връзки. Това си е просто приятелство, в което се виждате по за малко и после кой с който ще. А ти ще преживееш ли факта, че той може да се влюби в някоя от тези, които уж са моментни? Или факта, че докато ти си мислиш за него, той се чука с някоя друга...?

Аз съм имала такава връзка в продължение на 3 години.
    Той се възползваше повече, отколкото аз.
    И това, смея да твърдя, беше най-истинската ми връзка и най-хубава. В последствие обикнах момчето, той мен също.
    Прекаравахме си уникално готино, разкрепостено и неповторимо.
    Просто си пасвахме.
    Разделихме се, защото той замина.
    Може би той е единственият човек, с който бих се събрала.
    Отворената връзка ни научи да си имаме доверие.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По темата: не възприемам отворената връзка. Нито добре, нито зле......това за мен не е нормално. Аз съм с някого, има причина да сме заедно и тя вероятно е чувства, значи ще правя секс с него и само с него. Същото важи и за отсрещната страна.

Град
    Варна
    Такъв тип връзка не е за мен....или е само мой , или няма да стане ..
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Повече от фен
    Зле.

Град
    In the middle of nowhere
    Аз не възприемам подобни връзки, за мен са безперспективни...
    Come out, come out wherever you are...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    еее не всички се разпадат зависи кой как възприема тази Отворена връзка

по едно време и аз бях в нещо като такава връзка с приятелят ми.
    понеже бяхме разделени но той поиска да се виждаме като приятели и се виждахме понякога го правихме.той не е бил с др през тва време нито аз просто не бяхме официално така да се каже заедно.след месец се събрахме.
    може би това че не показвахме чувствата си пред себе си и пред другите го накара да разбере че иска да е с мен(защото той все късаше)
    и така сега сме си заедно

И аз така мисля

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    И аз така мисля
    По-скоро не бих участвала в подобна връзка.

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Ами..не я възприемам може би??Тва не е връзка за мене,ако искаш да се праскаш наляво и надясно за кво ти е да ходиш с някой?
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Мега фен Аватара на Rofl4e
    аз не бих го направила.. просто няма смисъл да се ебете с други пък уж да сте заедно и да се обичате не става.. рано или късно всичко свършва но НЕ с хепи енд

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    vanilla, а 5-те години връзка мен не са ме научили да му имам доверие, така ли? Ако имахме "отворена връзка", но той не е искал да се възползва от това.....да имаме доверие 1 в друг. Но при положение, че спи и с други...къде му е доверието на това? доверие, че ще ползва презерватив с другите ли? Доверие, че сексът с всяка друга ще му се стори отвратителен ли? Обясни ми какво доверие.

Понеже чета редовно форума на бг-мама ми направи впечатление сходно изказване от 1 дама. Тя купувала презервативи на мъжа си и се грижела винаги да има в себе си, за да прави секс с други на спокойствие. Възприемала секса с други за нещо нормално и естествено и за двете страни. Възприемала го, дори и когато е била бременна. То ясно, че много хора-шарен свят, но за мен е извратено. Не, че мъжете не изневеряват. Сигурно почти няма семейство без поне 1 изневяра от двете страни, но да възприемаш така спокойно факта, че той прави секс с друга и то докато си бременна от него...Не можах да разбера дали въпросната дама също е правила секс с други мъже, докато е била бременна.
    Може да съм с консервативни възгледи. Сигурно е така. По природа просто съм си моногамна и съответно си търся моногамен партньор. Не ги разбирам тия връзки. Едва ли щуе ги разбера. Същото като сексът между приятели е за мен. Приятелите ми са приятели...не ги целувам, не правим секс.

Град
    Paradise
    vanilla, а 5-те години връзка мен не са ме научили да му имам доверие, така ли? Ако имахме "отворена връзка", но той не е искал да се възползва от това.....да имаме доверие 1 в друг. Но при положение, че спи и с други...къде му е доверието на това? доверие, че ще ползва презерватив с другите ли? Доверие, че сексът с всяка друга ще му се стори отвратителен ли? Обясни ми какво доверие.

Понеже чета редовно форума на бг-мама ми направи впечатление сходно изказване от 1 дама. Тя купувала презервативи на мъжа си и се грижела винаги да има в себе си, за да прави секс с други на спокойствие. Възприемала секса с други за нещо нормално и естествено и за двете страни. Възприемала го, дори и когато е била бременна. То ясно, че много хора-шарен свят, но за мен е извратено. Не, че мъжете не изневеряват. Сигурно почти няма семейство без поне 1 изневяра от двете страни, но да възприемаш така спокойно факта, че той прави секс с друга и то докато си бременна от него...Не можах да разбера дали въпросната дама също е правила секс с други мъже, докато е била бременна.
    Може да съм с консервативни възгледи. Сигурно е така. По природа просто съм си моногамна и съответно си търся моногамен партньор. Не ги разбирам тия връзки. Едва ли щуе ги разбера. Същото като сексът между приятели е за мен. Приятелите ми са приятели...не ги целувам, не правим секс.
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Именно. И аз съм ставала свидетел на такъв тип връзки и не свършват хубаво. Една позната в началото много се кефеше на идеята и с нейния го караха така. После той взе, че се хареса с една от тия уж за една вечер и започна подобна връзка и с нея още докато е с моята позната.
    Резултатът беше, че когато познатата ми разбра изпадна в нервна криза.

Не съм казвала, че това е единственият начин да се научите на доверие. При мен така се получи. При друг, по друг начин. Всеки си е индивидуален.
    Разликата е, че и аз, и той го искахме и не ни пречеше да сме с други. Ти не го искаш, затова не ти изглежда перспективно.
    Сексът ни беше страхотен. Пасвахме си от всякъде. Беше на една ръка разстояние. Имаше тръпка.
    В последствие си паснахме и като характери, с израстването ни и външните фактори. И сексуалната връзка, която имахме, ни сближи. Знаех какво е да е с друга. И усещах след това, че няма други. Вярвах му, защото се сближихме ужасно много. И ако не бяхме имали такава връзка, нямаше да има шанс по-нататъшната ни връзка. Какво доверие? Доверие, че той е партньорът, който може да ми достави удоволствие. Доверие, че го познавам вече. Свикнала съм на малките му странности. И така
    Надявам се да съм задоволила любопитството ти. Ако има още нещо, питай. С удоволствие ще споделя.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Според мен е нелепо подобно взаимоотношение да се нарича връзка.

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си