- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КАК ВЪЗПРИЕМАТЕ ОТВОРЕНАТА ВРЪЗКА ?
На кратко ...имах кратка връзка с един човек,но не се получи,защото свободното ни време не съвпада и имаше 2 варианта или всичко да приключи (моя вариант) или да преминем към отворена връзка ( неговия) ...докъто незапочнем да се виждаме значително по-често. Работата е там ,че не искам да се е*е и занимава като цяло с други... Който е имал такава връзка нека ми каже как е се е развила и дали е имало HAPPY AND или... 10x !!!![]()
[/b]
Ами и ние неможем да се виждаме доста често ама на такава връзка никога няма да се съглася,а и ако той те обича никога няма и да ти я1 предложи дори.Това е моето мнение.Няма да умре без секс
Ако на мен ми поискат отворена връзка казвам "сбогом". Това си е забиколно задаване на въпроса "мога ли да чукам и други".
От такива връзки няма смисъл...Рано или късно всичко се разпада...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не бих се съгласила!Много съм ревнива и това просто ще е кошмар за мен!
Аз също!Първоначално написано от Blo0dSuGaR
Самата мисъл, че прави същите неща с друга ще ме побърка !![]()
Как се е развила.. к'во да ти кажа.. от личен опит, знам че вижданията са за едночасов разговор, после секс, баня и кой от къде е. Като разбира се можеш да си се виждаш с други, да се мляскаш с тях, ако щеш и да спиш с тях.
Don't tell me what I can or can't do !
Абсурд... заеби тея глупости.
Стигне ли се до там за мен практически съм си свободен електрон и не съм обвързан.
Мда, така е.Първоначално написано от dimitar_ak
Тези отношения за мен не заслужават да се наричат връзки. Това си е просто приятелство, в което се виждате по за малко и после кой с който ще. А ти ще преживееш ли факта, че той може да се влюби в някоя от тези, които уж са моментни? Или факта, че докато ти си мислиш за него, той се чука с някоя друга...?
Аз съм имала такава връзка в продължение на 3 години.
Той се възползваше повече, отколкото аз.
И това, смея да твърдя, беше най-истинската ми връзка и най-хубава. В последствие обикнах момчето, той мен също.
Прекаравахме си уникално готино, разкрепостено и неповторимо.
Просто си пасвахме.
Разделихме се, защото той замина.
Може би той е единственият човек, с който бих се събрала.
Отворената връзка ни научи да си имаме доверие.
Такъв тип връзка не е за мен....или е само мой , или няма да стане ..![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Аз не възприемам подобни връзки, за мен са безперспективни...![]()
Come out, come out wherever you are...
еее не всички се разпадат зависи кой как възприема тази Отворена връзкаПървоначално написано от Hilary_
по едно време и аз бях в нещо като такава връзка с приятелят ми.
понеже бяхме разделени но той поиска да се виждаме като приятели и се виждахме понякога го правихме.той не е бил с др през тва време нито аз просто не бяхме официално така да се каже заедно.след месец се събрахме.
може би това че не показвахме чувствата си пред себе си и пред другите го накара да разбере че иска да е с мен(защото той все късаше)
и така сега сме си заедно![]()
И аз така мисляПървоначално написано от Hilary_
![]()
По-скоро не бих участвала в подобна връзка.Първоначално написано от jambo_bs
Ами..не я възприемам може би??Тва не е връзка за мене,ако искаш да се праскаш наляво и надясно за кво ти е да ходиш с някой?
Първоначално написано от angellove
аз не бих го направила.. просто няма смисъл да се ебете с други пък уж да сте заедно и да се обичате не става.. рано или късно всичко свършва но НЕ с хепи енд
vanilla, а 5-те години връзка мен не са ме научили да му имам доверие, така ли? Ако имахме "отворена връзка", но той не е искал да се възползва от това.....да имаме доверие 1 в друг. Но при положение, че спи и с други...къде му е доверието на това? доверие, че ще ползва презерватив с другите ли? Доверие, че сексът с всяка друга ще му се стори отвратителен ли? Обясни ми какво доверие.
Понеже чета редовно форума на бг-мама ми направи впечатление сходно изказване от 1 дама. Тя купувала презервативи на мъжа си и се грижела винаги да има в себе си, за да прави секс с други на спокойствие. Възприемала секса с други за нещо нормално и естествено и за двете страни. Възприемала го, дори и когато е била бременна. То ясно, че много хора-шарен свят, но за мен е извратено. Не, че мъжете не изневеряват. Сигурно почти няма семейство без поне 1 изневяра от двете страни, но да възприемаш така спокойно факта, че той прави секс с друга и то докато си бременна от него...Не можах да разбера дали въпросната дама също е правила секс с други мъже, докато е била бременна.
Може да съм с консервативни възгледи. Сигурно е така. По природа просто съм си моногамна и съответно си търся моногамен партньор. Не ги разбирам тия връзки. Едва ли щуе ги разбера. Същото като сексът между приятели е за мен. Приятелите ми са приятели...не ги целувам, не правим секс.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от krem4et0
Именно. И аз съм ставала свидетел на такъв тип връзки и не свършват хубаво. Една позната в началото много се кефеше на идеята и с нейния го караха така. После той взе, че се хареса с една от тия уж за една вечер и започна подобна връзка и с нея още докато е с моята позната.
Резултатът беше, че когато познатата ми разбра изпадна в нервна криза.![]()
Първоначално написано от krem4et0
Не съм казвала, че това е единственият начин да се научите на доверие. При мен така се получи. При друг, по друг начин. Всеки си е индивидуален.
Разликата е, че и аз, и той го искахме и не ни пречеше да сме с други. Ти не го искаш, затова не ти изглежда перспективно.
Сексът ни беше страхотен. Пасвахме си от всякъде. Беше на една ръка разстояние. Имаше тръпка.
В последствие си паснахме и като характери, с израстването ни и външните фактори. И сексуалната връзка, която имахме, ни сближи. Знаех какво е да е с друга. И усещах след това, че няма други. Вярвах му, защото се сближихме ужасно много. И ако не бяхме имали такава връзка, нямаше да има шанс по-нататъшната ни връзка. Какво доверие? Доверие, че той е партньорът, който може да ми достави удоволствие. Доверие, че го познавам вече. Свикнала съм на малките му странности. И така![]()
Надявам се да съм задоволила любопитството ти. Ако има още нещо, питай. С удоволствие ще споделя.
Според мен е нелепо подобно взаимоотношение да се нарича връзка.
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...